Hacking Video...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Güya Shell'i ruslardan bizzat ögrenip ülkemize getiren adam buymus..

Güya hiçbir yerde olmayan r00t komutlarını o bulmus...

Ben diyecektim 8mm,"UPLOAD" diye okuyo hayvan :)

"Permission denied" olayını acaba kac kere yasadı hayatında ?

@Avira

r57 & c99 kullanarak bu tür serverlarda r00t olabilirsin,chmod 777 exploit.in gibi komutlarla perli kullanarak servera baglanırsın,safe mod'un off olması gerekir ki on olanı off yapamayacak kadar bilgisiz bu adam,eminim sagdan soldan bulmustur,dandik eyk siteleri var ya cengaver genclerimizin katıldıgı :)

Neyse...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek
    reklamını yapmayın şu ipnenin.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@ Avira,

Mühim olan 300 bin kusur sitelik koca server dediği max. ebadı 2 atx kasa büyüklüğündeki demir yığınına root (ruut) :) olmak değildir. Bunu emin ol hackden anlamam dediğin sende pek hala çok rahat yapabilirsin.

Birazcık rus sitesi,

Kendi forumunda kral olup başka sitelerde başka başka nickler ile abi yardım edin çekerek,

Lan bu nasıl oluyormuş bende deniim diyerek ve bazen emin ol şans eseri tombaladan girerek yapılan işlerdir bunlar.

Koca netsol serverı ben hackerım diyor. Hacker adam ben hackerım demez 1.

Benim tanıdığım hackerlar türkiyede evde muhasebecilik yapmaz en beceriksizi herhangi bir bankanın yada üst düzey uluslararsı şirketin güvenlik&ağ uzmanıdır (bu uzmanlıkta servera shell sokmaya benzemez.) 2.

Bu adamdan otursun en basitinden bir forum yazsın adımı değiştireyim buda 3.

Hacker adamın sitesine bakmanız bile yeterli.

Bu adamın önünde hep beraber eğilelim..

Ve daha fazla ismini yaymayalım bu hacker abimizin.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

8mm bunu yazdı:
    -----------------------------

@ Avira,

Mühim olan 300 bin kusur sitelik koca server dediği max. ebadı 2 atx kasa büyüklüğündeki demir yığınına root (ruut) :) olmak değildir. Bunu emin ol hackden anlamam dediğin sende pek hala çok rahat yapabilirsin.

Birazcık rus sitesi,

Kendi forumunda kral olup başka sitelerde başka başka nickler ile abi yardım edin çekerek,

Lan bu nasıl oluyormuş bende deniim diyerek ve bazen emin ol şans eseri tombaladan girerek yapılan işlerdir bunlar.

Koca netsol serverı ben hackerım diyor. Hacker adam ben hackerım demez 1.

Benim tanıdığım hackerlar türkiyede evde muhasebecilik yapmaz en beceriksizi herhangi bir bankanın yada üst düzey uluslararsı şirketin güvenlik&ağ uzmanıdır (bu uzmanlıkta servera shell sokmaya benzemez.) 2.

Bu adamdan otursun en basitinden bir forum yazsın adımı değiştireyim buda 3.

Hacker adamın sitesine bakmanız bile yeterli.

Bu adamın önünde hep beraber eğilelim..

Ve daha fazla ismini yaymayalım bu hacker abimizin.

Kesinlikle katılıyorum...

Özellikle şu kısma :)

Benim tanıdığım hackerlar türkiyede evde muhasebecilik yapmaz en beceriksizi herhangi bir bankanın yada üst düzey uluslararsı şirketin güvenlik&ağ uzmanıdır (bu uzmanlıkta servera shell sokmaya benzemez.)

Hacker dedigin adam;programlama dillerinden bi kacını su gibi bilir.

Hacker dedigin adam;3. Dünya ülkelerinin bakkal,kasap,manav sitelerini hackleyerek "ben büyük heykırım!" demez.

Hacker dedigin adam;tavla puanlarımı çaldılar,hekır oldum diyecek kadar gerzek değildir.

Hacker dedigin adam;serverda r00t olduktan sonra bunu videoya alıp artistligini yapmaz vs...

Daha cok örnek cümleler üretilir,8mm zaten özetlemiş olayı...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Yani. :)

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

kıhmot ayarları :| ilginç.. isko dayının çok derdi vamış :D şarkıda öle diyo :| acaba ölcek mi len :|

edit: beye isko.. diye yazmıştım :| muhaha..

edit1: root atıyo ee cirit atıyo :| :D:D

edit2: ikibin küsür bin :D, root dizinin içinde ki insanlar neler yapabilir serverı bile göçertebilir imha edebilir.. :D senden cd alanın aklını.. 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    Beni bitiren şudur.

" Arkadaşlar Herzaman söylemişimdir Araştırıcılık Araştırıcılık " 
     ??? Araştırıcılık Ne Laa ? Araştırmacılık Olsa daha mantıklı gibide :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek
    Küfür yasaklanmıştı herhalde :l mal bu adam aq türkçeyi katlediyor ıı ee ıı ee

Merhabaaaaa
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maydin
    maydin's avatar
    Erkek
    eeee le se, eee la , şimdi ce-de inTex.htm  : )  amk eziği...

İmza yerine parmak basmayı tercih ediyorum
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    guru
    guru's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

Güya Shell'i ruslardan bizzat ögrenip ülkemize getiren adam buymus..

Güya hiçbir yerde olmayan r00t komutlarını o bulmus...

Ben diyecektim 8mm,"UPLOAD" diye okuyo hayvan :)

"Permission denied" olayını acaba kac kere yasadı hayatında ?

@Avira

r57 & c99 kullanarak bu tür serverlarda r00t olabilirsin,chmod 777 exploit.in gibi komutlarla perli kullanarak servera baglanırsın,safe mod'un off olması gerekir ki on olanı off yapamayacak kadar bilgisiz bu adam,eminim sagdan soldan bulmustur,dandik eyk siteleri var ya cengaver genclerimizin katıldıgı :)

Neyse...

yahu onu bende up-lo-ad diye okuyorum :) bu kadar tepki göstermeyin bu up-lo-ad olayına :D

..
Toplam Hit: 4292 Toplam Mesaj: 31