Hacklenen Hotmail & MSN Adresini Geri Alma
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=87776
konusunu görmüşsünüzdür belki, bir anlık dalgınlık sonucu hotmail hesabım çalınmıştı, ben ve r10 dan birçok kişinin msn ini aynı yolla almış bi şerefsiz. (yolu yazmıcam, başkalarında uygularsınız diye ;))
neyse, asıl konuya gelelim, hesabı nasıl geri aldım;
1- Öncelikle https://support.live.com/ sitesine giriş yapın. (geçici bir mail adresi ile)
2- Sağ üst tarafta yazılı olan* Türkçe (Türkiye)* kısmını
tıklayıp,açılan sayfada dili *English (United States)* olarak
değiştirin.
3- Yeni açılan sayfada *Standard Services* tablosundan *Windows Live
Messenger Abuse *linkine tıklayın.çıkan sayfada;
Full name : çalınan hesaptaki ad soyad (türkçe karakter olmadan)
The e-mail address for us to send a response: size cevap yazabilecekleri bi email
Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about: çalınan emailiniz.
aşağıdaki listeden "other" ı seçin.
Please provide as much detail as possible regarding the abuse or offensive behavior you are reporting to help us investigate the issue quickly
bunun altına ;
"My email is hacked, i need your help" gibisinden birşeyler yazıyoruz.
resimdeki karakterleri yazıyoruz, yolluyoruz.
2-3 gün içinde bir mail geliyor, 42343242 tane soru soruyorlar, hepsini mümkün olduğunca dikkatli dolduruyoruz, o mail herkeze aynı gelmiyor, o yüzden şimdilik yardımcı olamicam nasıl doldurulacağı konusunda, ama yaşarsanız böyle birşey, detaylı şekilde yardımcı olurum.
gelen maile cevabı yazdıktan sonra gene 2-3 gün içinde bi mail daha geliyor, eğer bilgileriniz doğrulandıysa şifre sıfırlama linki veriyorlar, şifrenizi sıfırlıyorsunuz. toplam 5 gün içinde aldım ben, bu süre bazen daha uzun veya daha kısa olabiliyor.
tabi en önemlisi hesabınızı çaldırmamak ;)
-
Saol hotboy.
-
bir ara böyle birşey başıma gelmişti " hokkabaz " abim saolsun almıştı =)
-
kardeş haysiyetsiz şerefsizin birine güvenip 2 dakkalıgına mail adresime giriş yapması için şifremi verdim .
o haysiyetsiz 2 dk içinde gizli soruma kadar değiştirdi herşeyi ve ben tam 300 TL zarara girdim bu yüzden,
şifremi degiştiremedim ,msn service'e mail attım cevap vermediler heba oldu 300 TL ..
keşke daha önce bilseydim bunu,yanıyorum şimdi.
o değilde bu yöntem nasıl 1 yöntemdirki 2 dk da gizli sorumu bile değiştirdi gavat,kafayı yemiştim resmen.:(
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------kardeş haysiyetsiz şerefsizin birine güvenip 2 dakkalıgına mail adresime giriş yapması için şifremi verdim .
o haysiyetsiz 2 dk içinde gizli soruma kadar değiştirdi herşeyi ve ben tam 300 TL zarara girdim bu yüzden,
şifremi degiştiremedim ,msn service'e mail attım cevap vermediler heba oldu 300 TL ..
o değilde bu yöntem nasıl 1 yöntemdirki 2 dk da gizli sorumu bile değiştirdi gavat,kafayı yemiştim resmen.:(
-----------------------------uygula hocam yukardaki yöntemi, hesabın ne zaman çalındığının bi önemi yok. geri alırsın inşallah hesabını,..
-
paylasım ıcın saol...
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------kardeş haysiyetsiz şerefsizin birine güvenip 2 dakkalıgına mail adresime giriş yapması için şifremi verdim .
------------------------------------------------------hocam çalan adamın yöntemini kastediyorsan şifreni zati sen vermişsin ne yöntemi benmi yanlış anladım acep :))
-
ya şifreyi verdimde adam gizli sorumu dogum tarihimi hatta posta kodumu bilmeden şifre deişemez,herşeyi değiştirdi 2 dakka içinde ama bu olay olalı 40 gün felan oldu anca soguk suçu içerim ben hesabı geri almak işime yaramamıyor artık
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------
ya şifreyi verdimde adam gizli sorumu dogum tarihimi hatta posta kodumu bilmeden şifre deişemez,herşeyi değiştirdi 2 dakka içinde ama bu olay olalı 40 gün felan oldu anca soguk suçu içerim ben hesabı geri almak işime yaramamıyor artık
-----------------------------edit:şimdi sana basidinden anlatayım önce şifre ve adresle girişyap ondansonra şifre-doğumyılı-posta kodu-gizlisoru-ad-soyadyane nevarsa değiştir elinde sadece şifre olması yeyerli
tek yapman gereken mail sayfasından seçenekler-diğer seçenekler çaktınmı
-
yaklaşık 6 ay önce bende kaptırdım mallığıma geldiği biranda :W
bakalım deneyelim yöntemi belki geri alırız :W
teşekkürler :W
-
Hacklendiyse geri alma.bırak onun olsun.