folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder Hacklenen Hotmail & MSN Adresini Geri Alma

Hacklenen Hotmail & MSN Adresini Geri Alma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=87776

konusunu görmüşsünüzdür belki, bir anlık dalgınlık sonucu hotmail hesabım çalınmıştı, ben ve r10 dan birçok kişinin msn ini aynı yolla almış bi şerefsiz. (yolu yazmıcam, başkalarında uygularsınız diye ;))

neyse, asıl konuya gelelim, hesabı nasıl geri aldım;

1- Öncelikle https://support.live.com/ sitesine giriş yapın. (geçici bir mail adresi ile)

2- Sağ üst tarafta yazılı olan* Türkçe (Türkiye)* kısmını
    tıklayıp,açılan sayfada dili *English (United States)* olarak
    değiştirin.

3- Yeni açılan sayfada *Standard Services* tablosundan *Windows Live
    Messenger Abuse *linkine tıklayın.

çıkan sayfada;

Full name : çalınan hesaptaki ad soyad (türkçe karakter olmadan)

The e-mail address for us to send a response: size cevap yazabilecekleri bi email

Primary e-mail address/member ID associated with the account you are inquiring about: çalınan emailiniz.

aşağıdaki listeden "other" ı seçin.

Please provide as much detail as possible regarding the abuse or offensive behavior you are reporting to help us investigate the issue quickly

bunun altına ;

"My email is hacked, i need your help" gibisinden birşeyler yazıyoruz.

resimdeki karakterleri yazıyoruz, yolluyoruz.

2-3 gün içinde bir mail geliyor, 42343242 tane soru soruyorlar, hepsini mümkün olduğunca dikkatli dolduruyoruz, o mail herkeze aynı gelmiyor, o yüzden şimdilik yardımcı olamicam nasıl doldurulacağı konusunda, ama yaşarsanız böyle birşey, detaylı şekilde yardımcı olurum.

gelen maile cevabı yazdıktan sonra gene 2-3 gün içinde bi mail daha geliyor, eğer bilgileriniz doğrulandıysa şifre sıfırlama linki veriyorlar, şifrenizi sıfırlıyorsunuz. toplam 5 gün içinde aldım ben, bu süre bazen daha uzun veya daha kısa olabiliyor.

tabi en önemlisi hesabınızı çaldırmamak ;)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Artek
    Artek's avatar
    Erkek
    Saol hotboy.

http://www.indirbe.com - Hep indir Full indir - - 2010
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bir ara böyle birşey başıma gelmişti " hokkabaz " abim saolsun almıştı =)

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek

kardeş haysiyetsiz şerefsizin birine güvenip 2 dakkalıgına mail adresime giriş yapması için şifremi verdim .

o haysiyetsiz 2 dk içinde gizli soruma kadar değiştirdi herşeyi ve ben tam 300 TL zarara girdim bu yüzden,

şifremi degiştiremedim ,msn service'e mail attım cevap vermediler heba oldu 300 TL ..

keşke daha önce bilseydim bunu,yanıyorum şimdi.

o değilde bu yöntem nasıl 1 yöntemdirki 2 dk da gizli sorumu bile değiştirdi gavat,kafayı yemiştim resmen.:(

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş haysiyetsiz şerefsizin birine güvenip 2 dakkalıgına mail adresime giriş yapması için şifremi verdim .

o haysiyetsiz 2 dk içinde gizli soruma kadar değiştirdi herşeyi ve ben tam 300 TL zarara girdim bu yüzden,

şifremi degiştiremedim ,msn service'e mail attım cevap vermediler heba oldu 300 TL ..

o değilde bu yöntem nasıl 1 yöntemdirki 2 dk da gizli sorumu bile değiştirdi gavat,kafayı yemiştim resmen.:(

uygula hocam yukardaki yöntemi, hesabın ne zaman çalındığının bi önemi yok. geri alırsın inşallah hesabını,..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek
    paylasım ıcın saol...

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hotboy bunu yazdı:

HeroiquE bunu yazdı:

------------------------------------------------------

hocam çalan adamın yöntemini kastediyorsan şifreni zati sen vermişsin ne yöntemi benmi yanlış anladım acep :))

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeroiquE
    HeroiquE's avatar
    Erkek
    ya şifreyi verdimde adam gizli sorumu dogum tarihimi hatta posta kodumu bilmeden şifre deişemez,herşeyi değiştirdi 2 dakka içinde ama bu olay olalı 40 gün felan oldu anca soguk suçu içerim ben hesabı geri almak işime yaramamıyor artık

Hak,tepene inen bir kılıç da olsa,boynunu ona uzatmaktan çekinme. // Donamım soru-destek için pm ON.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HeroiquE bunu yazdı:
    ya şifreyi verdimde adam gizli sorumu dogum tarihimi hatta posta kodumu bilmeden şifre deişemez,herşeyi değiştirdi 2 dakka içinde ama bu olay olalı 40 gün felan oldu anca soguk suçu içerim ben hesabı geri almak işime yaramamıyor artık

edit:şimdi sana basidinden anlatayım önce şifre ve adresle girişyap ondansonra şifre-doğumyılı-posta kodu-gizlisoru-ad-soyadyane nevarsa değiştir elinde sadece şifre olması yeyerli

tek yapman gereken mail sayfasından seçenekler-diğer seçenekler çaktınmı

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kcarakilic
    kcarakilic's avatar
    Erkek

yaklaşık 6 ay önce bende kaptırdım mallığıma geldiği biranda :W

bakalım deneyelim yöntemi belki geri alırız :W

teşekkürler :W 

-kcarakilic- -Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti"ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Hacklendiyse geri alma.bırak onun olsun.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
Toplam Hit: 18617 Toplam Mesaj: 27