Hacklenen Hotmail & MSN Adresini Geri Alma
-
sendemi hotboy :D senin mailini çalacak adam da varmış demek.
-
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------
sendemi hotboy :D senin mailini çalacak adam da varmış demek.
-----------------------------abi kibirlendik fazla o yüzden oldu. milleti görüyordum, dalga geçiyordum, nasıl çaldırıyorsunuz bi emaili, sahip çıkamıyormusunuz falan diyordum, ama insanın başına gelince anlıyor işte, tamamen sosyal mühendislik zaten, şifre deneme yanılma yoluyla bulunacak birşey değildi, harf sayı sembol herşey var içinde 10 küsür karakter uzunluğunda. siz siz olun, "benim msn im çalınmaz" demeyin, bi anlık dalgınlık ;) neyseki sıfır zararla geri aldık maili. önemli olan da o ;)
-
ilk bir mail geldi başka servise yönlendiriyoruz vs. gibi birşey
ikinci mailde sorular falan geldi ancak soruların cevaplarını hangi adrese göndermem gerekiyor?
soruların gönderildiği adrese yanıt olarak gönderilemiyor hatalı diyor..
ek:sm den bende nefret ediyorum..bi anlık dalgınlık..
-
ya abiler kardeşler yoldaşlar :D:D:D
benim hocamın msnini çaldırlar onu geri almam lazım bu sistemle yapılabilrmi yapılabiyosa bi mürid yardım edebilirmi bana lütfen cevaplarınızı bekliyorum
-
bu gerçekten işe yarıyor ben bu yolla almıştım.
-
gİRDİK BİLGİLERİ GÖNDERDİK YAKNIZ BU
Your Support Ticket Number: 1103856787
NEYİN NESİ? :w -
hocam nasıl çalındıgını söyleseydin de biz de önlemimizi alsaydık bizimki çalınmasın diye?
-
SyspioniC bunu yazdı:
hocam nasıl çalındıgını söyleseydin de biz de önlemimizi alsaydık bizimki çalınmasın diye?
onlem almaktan cok milleti hacklemede kullanilacagini bildigim icin soylemiyorum -
işaret koyalım akşam okurum..:)
-
@hotboy
acaba soruların cevabını hangi adrese göndereceğiz??