folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Harddiskimle Birlikte Uçan Datalarımı Geri Getirdim, Nasıl Mı?

Harddiskimle Birlikte Uçan Datalarımı Geri Getirdim, Nasıl Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı

Şeyh ... HArbi Rahatsızsın :)

Komple Okudum ve Yine NE ADAMLAR VAR ya dedırrttın bana :D

Takıldıgım ıkı Noktadan bırı : O ne ÖZGUVEN ooooo :)

Tanıdığım en muhteşem kişi ben olduğum için bu seçenek açık ara en iyi çözüm olarak gözüme gözüktü.

Diğeri de
    şu Şifreyı bulmak ıcın yanlıs sıfre uretmek mantılıtesı :D

HARIKA SIN ...

Yanılıyorsun hocam. HolyOne da ego var, belki biraz da olsa şakasına yazsa da var yani. Egoları olan bir insan acınacak haldedir, dışardan göründüğü gibi mutlu değildir. Ayrıca bir insanın egosu ne kadar yüksekse, özgüveni de o kadar düşüktür.

Yani HolyOne sandığınız kadar mutlu değil aslında o egolarının bir kölesi.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam iyi deneme ama mutsuz olamayacak kadar muhtesemim. Bi de megaloman olmasam mükemmel olacam fakat toplum içinde bastırmaya çalışıyorum sana bıraktığım gibi yanlış bir izlenim bırakmamak için.

HolyOne tarafından 08/Oca/14 14:14 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam iyi deneme ama mutsuz olamayacak kadar muhtesemim. Bi de megaloman olmasam mükemmel olacam fakat toplum içinde bastırmaya çalışıyorum yanlış bir izlenim bırakmamak için.

He he öyle

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hocam iyi deneme ama mutsuz olamayacak kadar muhtesemim. Bi de megaloman olmasam mükemmel olacam fakat toplum içinde bastırmaya çalışıyorum yanlış bir izlenim bırakmamak için.

valla bastirmaya calistigin halin seninle ayni ortamda bulundugumuz zamanlardaki gibiyse super basariyorsun.

bende olusturdugun ilk izlenim gayet de mutavazi bir kisiydin

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ewt hocam umarım gözünden düşmemişimdir içime atıyorum, başka yapabileceğim birşey yok ama belli ki onu da çok ii yapmışım bu da zaten muhtesemligimi dogruluyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Ewt hocam umarım gözünden düşmemişimdir içime atıyorum, başka yapabileceğim birşey yok ama belli ki onu da çok ii yapmışım bu da zaten muhtesemligimi dogruluyor.

Hocam bir insanın yaptığı şakalar karakterini gösterir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hacım tamam da sana yada başkasına bir zararım yokken neden bu negatif tepki? İnsanın kendini sevmesi suç mu?

HolyOne tarafından 08/Oca/14 14:27 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacım tamam da sana yada başkasına bir zararım yokken neden bu negatif tepki?

Yanlış anladın hoca. Ben muridin yanlış düşüncesini düzeltmeye çalıştım, senin de yapmaya çalıştığının altında yatanları söyledim. Negatif tepki olarak gördüysen bilemem.

Kızdın mı bana? Kırmak istememiştim aslında seni.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

İnsanın kendini sevmesi suç mu?

O zaman neden egoların var? :) Çelişen şeyler bunlar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Ya hocam yok kızmadım da egodan ne kastettiğinizi de anlamadım

ego; bir kimsenin kişiliğini oluşturan temel öğe, ben. bireyi öbür varlıklardan ayıran bilinç.

Egodan kastınız megalomanlıksa zaten ben de onu söylüyorum bundan bi tespit çıkarmış olmuorsunuz ki =)

Toplam Hit: 10886 Toplam Mesaj: 89