Her Gün 100 TL Daha Fazla Kazansaydınız Ne Yapardınız.
-
o hafta fenerin oynayacağı tek maça atardım 100 lirayı her gün.
haftada bir maç yapsa tek maça 700 basmış oluyorum toplamda.
fener kazanırsa büyük ihtimalle her maçı en az 2 oranlı olacağı için haftalık minimum 1400 lira akar temiz. gelsin dostlar haydi akalım nevizade ye rakılar mezeler benden mk.
haa eger fener kaybederse zaten zevkten 1400 lük oluyorum en az ahah :D
-
izzmarit bunu yazdı
Soyledigin sekilde ufak bir gelirim var gunluk dustu cikti hesabi yapmadan duzenli olarak doviz aliyorum totalde hep ciktigi icin surekli az bucuk buyuyen bir birikim haline geldi.
Oyle olmaz her gun harcamaya mecbursun diyorsan aklima ekstra bir sey gelmiyor harcayamam herhalde yapmak istedigim her seyi zaten yapiyorum
Verdiginiz ornekleri tekrar dusundum sinemaya ilgim yok her gun git desen bana zevkten ziyade buyuk bir eziyet olur. Yemegimi zaten kendim yapiyorum kendi yaptigimi seviyorum suraya gidip yemek yiyelim diyen bir insan degilim. Kitabi elektronik aliyorum bittikce yeniliyorum stok yapmanin bana bir faydasi yok ayirabilecegim vakit sinirli zaten. Alkol alsam napicam her gun yarim litre viski mi icicem ona da vaktim enerjim yok. 100 lirayla suraya gideyim desem gitmek istedigim yerler 100 liralik degil yine biriktirmek lazim o da yasakmis. Ben harcayamadim harcarim diyen varsa vereyim (':
çık ulan izzmaritin ruhundan kimsin sen
-
her gün geliyor ama harcanmasa gidiyor... neyden geliyor bu para anlamadım harcanmiyorsa nasil gidiyor
haydan gelen huya gider gibi birşey olmuş :)
-
O paraya dokunmadan kripto paralara atardım 3-5 seneye mis gibi servet😏
-
Easx bunu yazdı
Her gün 9.5 adet daha tuborg gold içerim
Emre senden beklediğimde buydu :D
-
NaZi_ bunu yazdı
100 TL güzel bir para hocam. Bana her gün 100 TL verilse ve müsrif olmam istense 16 ocaktan itibaren hergün GB alırdım 😃😃
Valla bunu yazıcaktım :D
-
Araba kiralarım ev kirarim. satın almam.
hergun 1 okula online kitap siparişi verip hediye ederim.
hergun 1 yardim kuruluşuna gönderirim.
yani dahada çoğalabilir (:
-
Baracuda bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Soyledigin sekilde ufak bir gelirim var gunluk dustu cikti hesabi yapmadan duzenli olarak doviz aliyorum totalde hep ciktigi icin surekli az bucuk buyuyen bir birikim haline geldi.
Oyle olmaz her gun harcamaya mecbursun diyorsan aklima ekstra bir sey gelmiyor harcayamam herhalde yapmak istedigim her seyi zaten yapiyorum
Verdiginiz ornekleri tekrar dusundum sinemaya ilgim yok her gun git desen bana zevkten ziyade buyuk bir eziyet olur. Yemegimi zaten kendim yapiyorum kendi yaptigimi seviyorum suraya gidip yemek yiyelim diyen bir insan degilim. Kitabi elektronik aliyorum bittikce yeniliyorum stok yapmanin bana bir faydasi yok ayirabilecegim vakit sinirli zaten. Alkol alsam napicam her gun yarim litre viski mi icicem ona da vaktim enerjim yok. 100 lirayla suraya gideyim desem gitmek istedigim yerler 100 liralik degil yine biriktirmek lazim o da yasakmis. Ben harcayamadim harcarim diyen varsa vereyim (':
çık ulan izzmaritin ruhundan kimsin sen
Iste bunlar hep kis uykusu (((:
-
daha çok içerim.
-
Atlas bunu yazdıNaZi_ bunu yazdı
100 TL güzel bir para hocam. Bana her gün 100 TL verilse ve müsrif olmam istense 16 ocaktan itibaren hergün GB alırdım 😃😃
Valla bunu yazıcaktım :D
Tam olarak bende bunu yapardım :D