Home-Office - Evden Yapılabilecek Işler
-
pc3 bunu yazdı:
-----------------------------
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Lusso_Marketing/Vip-hediyelik/
Satılık hernevi :))) ticaretten güzelimi var mobilya işini bıraktım bunu koşturuyorum
-----------------------------Hacı dealdan mı alıyorsun bunları
zamanında 24 25 tane tasma almıstım 3 dolardan mılleta cakmıstım 25 ten
temız para ıdı ama sb de kargo odeme ıle sattm
gg de vergı olayı problem oluyor dıyorlar dıkkat et
-
Horozu boğmak !
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Horozu boğmak !
-----------------------------ben mi fransız kaldım :)
-
Deal değince aklıma geldı. Forumlardan yada ne bılım sahıbınden gıbı sıtelerden dealextreme'den alınan urunler satılabılır. Ama hangı urunler alınmalı kaca alınmalı ya da kaca nerde satılmalı? Bı ara Iphone kılıflara bakmıstım pek ıyı gorunmedı bana. Pıyasası bıtmıcek sureklı devam edıcek urunler gereklı. Hem surumden hemde kar oranından kazanılacak seyler mesela
-
hipokondriyak bunu yazdı:
pc3 bunu yazdı:
http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Lusso_Marketing/Vip-hediyelik/
Satılık hernevi :))) ticaretten güzelimi var mobilya işini bıraktım bunu koşturuyorum
-----------------------------Hacı dealdan mı alıyorsun bunları
zamanında 24 25 tane tasma almıstım 3 dolardan mılleta cakmıstım 25 ten
temız para ıdı ama sb de kargo odeme ıle sattm
gg de vergı olayı problem oluyor dıyorlar dıkkat et
-----------------------------140 satışım oldu daha bi cacık olmadı inşallahda olmaz iyi gidiyorum
-
Allah bereketını arttırsın. Sorması ayıp aylık ne kadar kar elde edıyosun?
-
emreslmn bunu yazdı:
Allah bereketını arttırsın. Sorması ayıp aylık ne kadar kar elde edıyosun?
-----------------------------daha 45 gün oldu masrafları çıkınca 1600 lira falan kaldı
-
bende! bende! bende takipteyim
-
Cok ıyı umarım bır kesıntı vs olmaz aylık 1000 lıraya yakın bır kar elde edıyorsun sanırım. :) Yanı bunun soncunda dealextremeden ucuza urun alıp gıttıgıdıyor sahıbınden gıbı sıtelerden satıs yapmayı bır madde olarak yazabılırmıyız?
-
emreslmn bunu yazdı:
Cok ıyı umarım bır kesıntı vs olmaz aylık 1000 lıraya yakın bır kar elde edıyorsun sanırım. :) Yanı bunun soncunda dealextremeden ucuza urun alıp gıttıgıdıyor sahıbınden gıbı sıtelerden satıs yapmayı bır madde olarak yazabılırmıyız?
-----------------------------ufakta olsa sermaye gerekir ...satacağın ürünün stoğu kendi elinde olursa çok daha iyi oluyor.Satılsn ürünün ertesi gün müşterinin elinde olması müşterinin çok hoşuna gidiyor ..
Yapılacak işer arasında 1 diyelim internet üzerinden satış