folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Home-Office - Evden Yapılabilecek Işler

Home-Office - Evden Yapılabilecek Işler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Upload işinin inceliklerini bilenler biraz anlatabılırmı? rısk nedır kesınlıkle neler gereklıdır. En dusuk ve en yuksek gereksınımler gıbı

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

emreslmn bunu yazdı:
    -----------------------------

Upload işinin inceliklerini bilenler biraz anlatabılırmı? rısk nedır kesınlıkle neler gereklıdır. En dusuk ve en yuksek gereksınımler gıbı

katılıyorum,bende bu konuyu beklemedeyim.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Ornegın ben bır sure adult sıtelere vıdeo upload yapan bır program kullanmıstım. Yalnız sadece hotfıle uyelık ıle ve 7 sıteyle calısıyordu. Stabıl olarak 4 sıteye atılıyordu postlar. Eger hotfile uyelıgınız varsa gunde 1 2 dolat kazanıyorsunuz . Eger ucretsız uyelıgınız varsa cok ugrasmanız gerek. Ayrıca zamanla post attıgınız konuda populerıte arttıkca daha cok ındırme oluyor. Ama tabıkı hotfıle bır kac gun ıcınde banlıyor. Ayrıca bazı forumlardanda banlanıyosunuz.

Bu upload ısını kesınlıkle ıyı bılen ve bu ısten cok ıyı para kazanmıs arkadaslar vardır. Onlar ıncelıklerını anlatırlarsa super olur

www.kriptopedi.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

upload işine ya gönül vereceksiniz çok ugraşacaksınız yada hiç girmeyeceksiniz.

bunun vps si sitesi konuları açması vs vs bir sürü şeyi var. 

deal vb. sitelerden alip gg ve sahibinden de satışa başlamayı planlıyorum ancak ev merkeze uzak ürünleri kargoya vermek sorun olacak ona uğraşıyorum biraz 

ptt kargo ile arası olan varmı verilen ürün tr içi ne kadar sürüyor gitmesi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Valla bana bursadan pazartesı aldıgım urun carsamba oglen gelmıstı. Yurt ıcı en cok ne kadar tutabılırkı 2 3 gun flndır sanırım

www.kriptopedi.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    upload iyi güzel de cok ugras gerektirir. 2 kisi ile 7/24 kasmak lazim :W

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Şu sitede adam gibi upload işi yapan bir kişiyi bilmem :)

1 2 dosya atam adam uploader değildir zaten, cuneytin dediği gibi 7/24 tam 24 olmasada :) kasan adam para basan uploader sayılır.

Geçenlerde heroturko sahibiyim diye geçinen arızanın birine pm attım geri dönüş bile yapmadı. Yalancı velet işte

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Peki dostum adım adım anlatabılırmısınız? 1. olarak sunu yapıcaksın 2. olarak sunu yapıcaksın su konulara yoneleceksın seklınde? Sonucta bu ısı yapmasa bıle yazdıklarınıza bakarak sunu soleyebılırımkı nasıl yapıldıgını bılenler var.

www.kriptopedi.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    coLin bunu yazdı:

Şu sitede adam gibi upload işi yapan bir kişiyi bilmem :)

1 2 dosya atam adam uploader değildir zaten, cuneytin dediği gibi 7/24 tam 24 olmasada :) kasan adam para basan uploader sayılır.

Geçenlerde heroturko sahibiyim diye geçinen arızanın birine pm attım geri dönüş bile yapmadı. Yalancı velet işte

ben yaparsam full kasarim :) amerikan dizilerini down-up yapmak icin sabah 5 te bile kalkarim :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    emreslmn bunu yazdı:

Peki dostum adım adım anlatabılırmısınız? 1. olarak sunu yapıcaksın 2. olarak sunu yapıcaksın su konulara yoneleceksın seklınde? Sonucta bu ısı yapmasa bıle yazdıklarınıza bakarak sunu soleyebılırımkı nasıl yapıldıgını bılenler var.

gerekenler ; torrent uyelikleri. Hizli bi baglanti. Ve bol bol zaman. Bunlar olursa yavas yavas kasarsin dolarlari. :)

Toplam Hit: 4527 Toplam Mesaj: 38