İngiliz Komutanının İddiası Doğru Çıktı
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Tamam işte hoca pezevenkliğin kötü bi iş olduğunu biri göstermeden anlayamıyo musunuz yav :S:S İlla biri mi dürtecek sizi şu iyi şu kötü diye :D Saksıyı çalıştırak yerine rölantiye almışsınız demekki dürtülmeyi bekliyosunuz :D:D
Bak sen anlayamamışın. Pezevenge göre pezevenklik kötü işmidir? Yo gayet kral iştir.. Kapat pcyi git yat biraz düşün bakalım -
zumsuk bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
Sadece din adamları kötü dimi din adamlarıyla diğer kişileri oranlasana
-----------------------------hani şu müslümanım deyip her türlüğü kazığı atan bakkal, çakkal, manavı faaln mı ?
-----------------------------ülkede gavurun yaptığı ekonumi politikasıyla batan ekonomide adam ne yapsın sanırım ?
kanuni döneminde hırsızlık malda fiyat karı kaçtı okudun mu hiç ?
aynı ülke aynı millet
gavurlaşıyoruz.. gavurların yüzünden..
adam fazla yapmasa evdeki çocuğuna ne götürecek ? düşün biraz aklında..
botun gibisin |:
yabancı politikası onu destekle sen gavur ol |:
haklı demiyorum o kazığı atan.. kazığı attırtan edilgen bi yapı var ama karşında |:
-
tolgasen bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
Sadece din adamları kötü dimi din adamlarıyla diğer kişileri oranlasana
-----------------------------hani şu müslümanım deyip her türlüğü kazığı atan bakkal, çakkal, manavı faaln mı ?
o din adamımı oluyor zumsuk?
-----------------------------Sen ne yazdığının farkına var, yada ne düşünüyorsan onu anlatmayı dene;
"Sadece din adamları kötü dimi din adamlarıyla diğer kişileri oranlasana"
yazmışsın.Sadece din adamları kötü değil, bak diğer kişileride yazdım.Yazdığım kesimdeki adamlar diğer kişiler değil mi ?
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
botun gibisin |:
sgfasdadsadaD:DD:D:D:D:D:.:D:D:D:d -
zumsuk bunu yazdı:
Sen ne yazdığının farkına var, yada ne düşünüyorsan onu anlatmayı dene;
"Sadece din adamları kötü dimi din adamlarıyla diğer kişileri oranlasana"
yazmışsın.Sadece din adamları kötü değil, bak diğer kişileride yazdım.Yazdığım kesimdeki adamlar diğer kişiler değil mi ?
din adamlarıyla inanmayanları dedim sapıtmışları -
tolgasen bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Tamam işte hoca pezevenkliğin kötü bi iş olduğunu biri göstermeden anlayamıyo musunuz yav :S:S İlla biri mi dürtecek sizi şu iyi şu kötü diye :D Saksıyı çalıştırak yerine rölantiye almışsınız demekki dürtülmeyi bekliyosunuz :D:D
Bak sen anlayamamışın. Pezevenge göre pezevenklik kötü işmidir? Yo gayet kral iştir.. Kapat pcyi git yat biraz düşün bakalım
Nerden biliyosun,sonuçta o adamın yaptığı iş nedeniyle psikolojisinde ahlaki bir baskı vardır muhakkak.. -
HolySeclorum bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Bak sen anlayamamışın. Pezevenge göre pezevenklik kötü işmidir? Yo gayet kral iştir.. Kapat pcyi git yat biraz düşün bakalım
Nerden biliyosun,sonuçta o adamın yaptığı iş nedeniyle psikolojisinde ahlaki bir baskı vardır muhakkak..
Ya yapma kim kazandığı yere bok atar. Ben pezevengim orospu çocuğuyum bok gibi işim var dermi. Yapma ya kendinimi kandırıyosun -
HolySeclorum bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Nerden biliyosun,sonuçta o adamın yaptığı iş nedeniyle psikolojisinde ahlaki bir baskı vardır muhakkak..
-----------------------------olsa o işi yaparmı sence ? sen yaparmıydın ? yerine koy kendini ?
-
tolgasen bunu yazdı:
din adamlarıyla inanmayanları dedim sapıtmışları
-----------------------------inanmayanlar sapıtmışlar mı oluyor önce bi onu açıklığa kavuşturalımda.
İnanmıyorum dine falan ama kimseye tecavüz etmedim, hak yememeye, haram yememeye çalıştım.Dine göre değil, mantığa göre kötü olduğu için.Kötülük yapmamaya çalıştım.Şimdi ben sapıtmış mı oluyorum ??
Bak arabistanda ki müslümanlara.Bak başka adamlara.Birde avrupalılara bak.onlar inanmayanlar ya ..Onlar akılsızlar değil mi ? Kuranı araştırmamışlar çünkü.Herifler bizden, irandan, arabistandan daha iyi seviyede.
Müslümanların olduğu yerlerde on numara yeraltı kaynakları, sular falan var.Fakat kafa çalışmıyor.Allah, din derken teknoloji, şundan bundan uzak kalıyorlar.Bak o akılsız heriflerin yaşam şartlarından tutun herşeyi bizden iyi.
Gençlerin %5 i kuran bilmiyormuş...Herşeyi kurana bağlıyorsunuz.Özgürlük gibi kavramlar sizin yapınızda yok.Özgürlüğün olmadığı bir düzen batar..Baskıcı sistemler özgürlüğün karşısında kaybeder..Sen gençlere iyiyi kötüyü öğretmezde, kurandan medet umarsan al böyle gençlik çıkar.
Her kesimden kötü adamlar, iyi adamlar çıkar ama tarikatlerin, dincilerin halide ortada..
-