İngiliz Komutanının İddiası Doğru Çıktı
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------
Çalışmanın iyi bişey olduğunu kurana bakmadan öğrenemiyo musunuz :D
-----------------------------hahahahaha espiri yaptı...
-
tolgasen bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------Kelimelerimde saık kısmını bulupta bana gösterir misin ??
edit:
her zaman işte adam gibi cevap yazmk yeirne küçümsemeyi seçiyorsun...Yazık yazık..
zumsuk tecavüz edene ne deniyor?
-----------------------------senin kullandığın anlam sapıtmış, dinden uzaklaşmış ve yanlış yola girmiş adamlar değil mi ? Onun hemen öncesinde inanmayanlara, yoldan çıkmışlara sor demişsin.Yoksa sapıtmanın anlamının ;
1 . Ruhsal bir düzensizlik içine düşmek. 2 . (-i) Şaşırmak. 3 . mecaz Saçmalamaya başlamak:
"Bu harp başına vurdu galiba, sapıtmışsın sen."- R. Erduran.4 . teklifsiz konuşmada Aklını bozmak. olacağını bilirsin değil mi ?
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------yapay zeka gibi akıllarla daha çok sayarız yerimizde..
-----------------------------yapay zekayı nerden uydurdun merak ediyorum ???
Bilgisayar konusunda, elektronik konusunda ne yaptık ??? Tamam 3-5 şey var.Sağ olsun mke falanda fazlasıyla geliştiriyor.
Teknolojide ilerdeler, insanlara verilen değerde ilerleder.Bizde ise başına birşey gelse tanıdıığın yoksa bitik..Daha sayabileceğim tonla örnek var.
diğerlerine not : hristiyanlığın, dinsizliğin iyi birşey olduğunu savunmuyorum.Eğer insan olarak kendimizi geliştirmezsek naparsak yapalım böyle oalcak.Bana göre Türklerin eline en sağlam, en iyi işleyen süper bir rejimde versen, şeriatta versen yada diğer rejimlerden birini , diğer dinlerden birinide versen içine etmeyi kolaylıkla başarırız.
zumsuk sen gidip niye sadece amerikayla falan bizi niye karşılaştırıyorsun?amerika koskoca kıta bunları bunları yapıyorlar diyosun. Türkiye ile aynı olan yerleri bi kıyaslasana.
Geçen haberlerde çıktı doktorun biri kanseri erkenden tespit eden cihaz yapmış Bu sence facebook tan daha iyi birşey değilmidir?
-
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk sen gidip niye sadece amerikayla falan bizi niye karşılaştırıyorsun?
amerika koskoca kıta bunları bunları yapıyorlar diyosun. Türkiye ile aynı olan yerleri bi kıyaslasana.
Geçen haberlerde çıktı doktorun biri kanseri erkenden tespit eden cihaz yapmış Bu sence facebook tan daha iyi birşey değilmidir?
-----------------------------Bil bakalım yabancılar elektronik, bilgissayar, işletim sistemi, sistem programlama gibi bir takım konularda uğraşmasalardı cihazlar nasıl bulunurdu...
Amerikayı geç.Hiç birimizin amerika için yarıştığını sanmam.Avrupayı kastediyorum.
-
tolgasen bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Tamam işte hoca pezevenkliğin kötü bi iş olduğunu biri göstermeden anlayamıyo musunuz yav :S:S İlla biri mi dürtecek sizi şu iyi şu kötü diye :D Saksıyı çalıştırak yerine rölantiye almışsınız demekki dürtülmeyi bekliyosunuz :D:D
Bak sen anlayamamışın. Pezevenge göre pezevenklik kötü işmidir? Yo gayet kral iştir.. Kapat pcyi git yat biraz düşün bakalım
-----------------------------Hocam çok saçma be.
-
zumsuk bunu yazdı:
Bil bakalım yabancılar elektronik, bilgissayar, işletim sistemi, sistem programlama gibi bir takım konularda uğraşmasalardı cihazlar nasıl bulunurdu...
Amerikayı geç.Hiç birimizin amerika için yarıştığını sanmam.Avrupayı kastediyorum.
-----------------------------biz burda geçmişini hatırlatmaya senin de çalışmaya çabalamana yönelmeni savunuyoruz onları savunacağın yerine git başkasının malını kullan..
Türkler tuvalet kağıdını bulmasa sence a*vrupalılar halen kıçı pislik içinde mi geziyor olacaktı ?
aynı soru ?
-
zumsuk bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk sen gidip niye sadece amerikayla falan bizi niye karşılaştırıyorsun?
amerika koskoca kıta bunları bunları yapıyorlar diyosun. Türkiye ile aynı olan yerleri bi kıyaslasana.
-----------------------------Bil bakalım yabancılar elektronik, bilgissayar, işletim sistemi, sistem programlama gibi bir takım konularda uğraşmasalardı cihazlar nasıl bulunurdu...
Avrupa ile Türkiye hmm bak dahada büyüttünKıta olarak Avrupa dünyada en büyük ekonomiye sahiptir. Biz daha bu ülkedeki orospu çocuğu teröre, barlara, eğlence yerlerine para harcarken daha beklersin ki çok şey çıkarırız. Bunları yaptığımıza şükret. Yaptığımız şeyler okadar küçümsenecek şeyler değil.
Tubitak neler neler yapmakta ;)
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
en kötüsü ne biliyor musun ? Gavur gavur dediğiniz adamlar sizden ileride.Onlara yetişmek için uğraşıyor bu ülke..Onları geçmeyi bırak 10 da 1 i olmak için uğraşıyor.
-----------------------------gavur dediğimiz adamlar bizden önde ?
niye düşün bakalım ?
önceden onlar mı öndeydi biz mi ?
önceden din ve millet kavramı daha yerleşik değil miydi ?
matematikte doğru orantı görmüşsündür bot yaptığına göre |: bak bakalım bu hangi orantı ?
senin gibileri dinden soğutarak bu hale getirdiler bizi..
biraz düşünce çabası be hacım ?
------------------------------ gavru dediğimiz adamlar çalışıyor.aklı fikri çalmada çırpmada, kolay yoldan para kazanmada değil
- önceden mi ? Hea biz savaşırken reformlar yapıyorlardı adamlar.Tabi toprak daha üstünlüktür dğeil mi ? Üstelik gavurlara cumhruiyet sonrasında geçilmedik.Öncesi vardı.Hala osmanlıyken, hala müslümanken.
vs....
Üstelik benim gibileri gavurlar değil bizzat Atatürk düşmanı şerefsizler dinden soğtmuştur.Özgürlüğün yerine şeriat istemcilerinin başlattığı bu durumu akp ve destekçileri fazlasıyla fişeklemiştir.
-
opensource2009 bunu yazdı:
tolgasen bunu yazdı:
HolySeclorum bunu yazdı:
Tamam işte hoca pezevenkliğin kötü bi iş olduğunu biri göstermeden anlayamıyo musunuz yav :S:S İlla biri mi dürtecek sizi şu iyi şu kötü diye :D Saksıyı çalıştırak yerine rölantiye almışsınız demekki dürtülmeyi bekliyosunuz :D:D
Bak sen anlayamamışın. Pezevenge göre pezevenklik kötü işmidir? Yo gayet kral iştir.. Kapat pcyi git yat biraz düşün bakalım
-----------------------------Hocam çok saçma be.
-----------------------------Seviyeni düşürecek başka neler diceksin acaba. Saçma diceğine saçma şeyi yaz herkesin yazdığına saçma yazıyım geçitim. Yazmayı bilmiyorsanda git oyun moyun oyna kraloyunda
-
tolgasen bunu yazdı:
Avrupa ile Türkiye hmm bak dahada büyüttünKıta olarak Avrupa dünyada en büyük ekonomiye sahiptir. Biz daha bu ülkedeki orospu çocuğu teröre, barlara, eğlence yerlerine para harcarken daha beklersin ki çok şey çıkarırız. Bunları yaptığımıza şükret. Yaptığımız şeyler okadar küçümsenecek şeyler değil.
Tubitak neler neler yapmakta ;)
-----------------------------Askeriye pkklıların hepsini bilirken bitirilemedi.Sedat pekerin bile daha iyi bir mantığı var.Pkkya destek veren ülkelerin terör örgütlerine destek verin diyor.Onca operasyondan, akıtılan paradan daha iyi olacağını düşünüyor ki bence de mantıklı.Üstelik zamanında paraları doğuya iş için akıtsalardı olay farklılaşacaktı.Neyse terör farklı bir konu daha.
Mke, tübitak vs.. gibi kurumlar şimdilerde çalışmaya başladılar.Fazlasıylada destekliyorum.Sorun şu ki tübitak şu bu kuranı kerimin %90 larda bilinmediği bir ülkede de birşeyler başarabiliyormuş.Hatta osmanlıya bakarsak çok çok daha iyi durumdayız.