Intelligent Monsters - IMON

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realseyler
    Realseyler's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Nisan/2020
    Erkek

    Proje sahibi sorumluluk almak istemiyor gibiydi...


    Baktığınız benim gördüğünüz sizsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Temmuz/2013
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı

    konu iki kişi arasında şu kadar kazandık bu kadar kazandığa döndü. o kadar soru sorduk cevap alamadık.

    Ne sordunuz da cevap alamadınız hocam peki? 

    hocam tüm sayfalara bakarsanız sorduğum soruları görebilirsiniz.

    sadece airdropla ilgili soruma bir form bırakıldı, formu doldurduk ama sonrasında hiçbir şey olmadı.

    hala projeye nasıl katkıda bulunucaz ya da nasıl alıp satıcaz para kazanıcaz, nasıl airdrop alıcaz ya da alabilecez mi hiçbişi net değil bende.

    Hocam ben de aldım, 9. Sayfadaki bir arkadaş anlatmıştı, onu uygulayarak aldım, almak çokta zor değil bu arada. Sadece orda yazılanları uyguladım ve aldım. Formu ben de doldurdum ama hiç bişe gelmedi. Biraz kafa yorarak alınmayacak şey değil bu arada. Ben aldığımda 1 imon 8,50 chz idi, şuan 19 Chz oldu. 

     

    aldığıını şu an satabiliyor musun ?


    They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realseyler
    Realseyler's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Nisan/2020
    Erkek
    Realseyler bunu yazdı

    Proje sahibi sorumluluk almak istemiyor gibiydi...

    IMON ön satışı şu an yapılıyor.... TBT muridlerine herhangi bir coin jeton satışı yapılmayacak. Herşey ücretsiz olacak. ___Şu mesaj ne anlama geliyorsa.. :)


    Baktığınız benim gördüğünüz sizsiniz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Catapat
    Catapat's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2014
    Erkek
    Kahramann bunu yazdı

    arkadaşlar selamlar IMON nasıl alınır görselle desteklemeden biraz zor gibi ama aşamaları aşağıda yazdım. hiç bilmeyene bari bi yerden başlasın.

     

    1-Chz listelenen herhangi bir kripto borsa üyeliği - buradan bakabilirsiniz. https://coinmarketcap.com/currencies/chiliz/#Markets (CHZ alıp metamask cüzdana atmak için gerekli. ) 

    2-metamask - chrome add veya telefon app (chz leri bu cüzdana atacağız. metamask cüzdan oluşturduktan sonra/https://www.imon.ai/ girin/ sağ üst köşe connect/sağ üst profile tıkla/ chiliz main network tıkla/onayla/ bu sayede chiliz ağına girdik chz key/kodumuzu metamask hesap bilgilerinden görebiliriz. bu kod ile metamaska chz gönderip imon.ai üzerinden zaten connect dediğimiz için chz leri imon ile swap edebiliriz.

    3-anchor wallet - bunu telefon app indirin oluşturun (imon.ai ilk ekranda bizden istenen eos cüzdan adresi için gerekli.)

     

    Valla çok basitmiş. Buradaki gibi yaptım. 3. Adıma gerek yok telefondan yapmak isteyen olursa Metamask'ın mobil uygulaması da var. Onu kullanabilir.

    Altından daha hızlı yükseliyor bu. Bir hafta önce aldım ve o zamandan beridir %50 getirisi oldu. @Wh0 hocam bugün de bir güncelleme yaptı ve isim değişikliğine gitti platformda. İyice profesyonel bir hal almaya başladı. 

    Bir de chiliz ağının ilk memecoini Chzinu aldım buradan. O da ikiye katladı nerdeyse. Ayrıca bugün 17.00'de cüzdanında chzinu tutanlar için snapshot alınacak ve airdrop yapılacakmış 😀 

    Teşekkürler @Wh0 hocam. 

     

     

Toplam Hit: 7623 Toplam Mesaj: 105
imon intelligent monsters