İos 7 Beta 3 Download Kurulum Ve Görüşleriniz
-
ipad güncellemeye başladı beta 3, bakalım nasıl fark etmiş mi,
-
whoobay bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
4S'in linki ölü.. Diğerlerini bilmiyorum..
Başka link buldum. DMG formatında. indiriyorum. sonra ipsw ye dönüştüreceğim.
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3551733051&uk=3187790354
18 Kb ile indiriyor :/
-
teşekkürler yarın evde deneyeceğim
-
2 cok sorunlu idi.Su ana kadar 3 te sorun yasamadim ipod 5gde. podcast wireless falan baya problem giderilmis.Sarj ne durumda gorecez,
-
iPhone un Jailbreak yapılarak kullanılmasına karşı olduğum için bu konunun gereksiz olduğunu düşünüyorum
Sonbahar a kadar sabredin derim.
Kuracaksınız da ne olacak ? sorunlarla karşılaşacaksınız.
Youtube da nasıl bir içeriğe sahip olduğu yüzlerce video da belirtiliyor bence gereksiz.
Başımın ağrımasını istiyorum ben diyenler varsa indirsin. :)
-
Cihazım iphone 5
İlk olarak stabilete hissedilir derecede artmış. Menü geçişlerinde, multitasking, kilit ekranı ve spotlight araması oldukça hızlanmış önceki betalardaki gibi donma ve takılmalar yok..
Yazı fontları değişmiş..
Klasör rengi degişmiş arka plana göre uyumlu renk alıyor..
Kamera sorunları giderilmiş..
Bildirim merkezi, müzik uygulaması ve bir kaç uygulamada ufak tefek arayüz değişiklikleri olmuş. Kullandıkça gözüme çarpanları ekleyeceğim..
-
açıkçası tam sürüm çıkınca ; kararlılık her zamankinden çok daha sağlam olacak diye düşünüyorum.
jailbreak'i engellemek için araçları kullanacaklar demiştim, kullanmışlar ve on numara olmuş.
Tam sürümünde temayı değiştireceklerini düşünüyorum birazcık (en azından şu wp denilen bir kaç özelliği).
---
iOs 7 farklı olmuş. Yani eskilerinin üzerine birşey koymamışlar, yeni birşey çıkartmışlar. iOS 7.1 vs.. ile gittikçe güzelleşecek.
Dört gözle bekliyorum çıkacağı tarihi
-
ipad mini var yeni aldım içerisinde ios 6.1.3 yüklü udid kaydım olmadan direk beta 3 ü yükleyebilmem mümkünmüdür?
-
ElizaBeTH bunu yazdı
ipad mini var yeni aldım içerisinde ios 6.1.3 yüklü udid kaydım olmadan direk beta 3 ü yükleyebilmem mümkünmüdür?
yükleyebilirsin tabi konuda nasıl yükleneceğini ve geriye nasıl dönüleceğini anlattım..
-
whoobay bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdı
4S'in linki ölü.. Diğerlerini bilmiyorum..
Başka link buldum. DMG formatında. indiriyorum. sonra ipsw ye dönüştüreceğim.
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=3551733051&uk=3187790354
ipsw dosyası yok mu müdür? Naptın? :S