folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İos 7 Beta 3 Download Kurulum Ve Görüşleriniz

İos 7 Beta 3 Download Kurulum Ve Görüşleriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    SweeneyTodd bunu yazdı

İndirdiğim dmg dosyasını nasıl kuracağım?

dmg extractor programı ile içindeki dosyayı dışarıya çıkaracaksınız hocam..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Bazı applarda sıkıntı çıkarıyor.

En sevdiğim özellik blacklist. istediğim adamın telefon ve smslerini engelliyor, pazarlamacılardan kurtulmanın tek çözümü.

jailbreaki sırf bunun için yapıyordum gerek kalmadı.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

Hocalar konuyla biraz alakasız olacak ama İphone 4 şuan şu telefon piyasasının neresindedir ? Yani akıllı cep telefonu olarak almaya değer mi şu aralar?

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

Hocalar konuyla biraz alakasız olacak ama İphone 4 şuan şu telefon piyasasının neresindedir ? Yani akıllı cep telefonu olarak almaya değer mi şu aralar?

4s al hocam.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    ndmylmz bunu yazdı

4 unut hocam.. 4S veya 5 al.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wh0
    wh0's avatar
    Homo

ios 7 b3 de, bi dunya sorun mevcut.. butun uygulamalar crash oluyor, kulakligindan muzik calari durduramiyorsun.

b5 cikti 2-3 gun once onu indirip kurabilirsin.

🏴‍☠️Hi'dan gelen varır Who'ya, Hi'da onun adıdır Who'da...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Beyler tavsiyem ;

3g-4-5 gibi modeller yerine , yükseltmeleri alın ;

3gs-4s-5s tarzı.

Büyük değişiklikler yüzünden ısınma, aten vs.. sorunları çıkabiliyor (donanımsal sorunlar).

Fakat yükseltme versiyonlarında hem bunlar gideriliyor, hem de hızlandırılıyor.

-----

Bunun dışında ;

iOs 7'de jailbreak tweaklerinin geleceğini daha çoook önceden söylemiştim. Çünkü Apple akıllı yönetime sahiptir. Jailbreak'i engellemeyi bulurlar tabi ki... Fakat jailbreak'i engellemek için en az jailbreak kadar sağlam birşey vermeleri gerekiyordu.

Bu yüzden tweakleri kullanacaklarını söylemiştim. "Bu daha başlangıç" [(:] , büyük şeyler gelecek. iOs ta rahatsızlık veren bir çok sorun iOs 7 ile hallolacak.

iOs 7, iPhone 6, iPad Mini, (eğer çıkarsa) ucuz [plastik] iPhone, yeni nesil (yuvarlanmış) iPod Apple için önemli.

Çünkü yönetim kısmı değişti , iOs'tan sorumlu Scott Frostal ve bir kaç adamı kovdular (Maps faciasından sonra).

Bunun üzerine Steve Jobs'un karşı çıktığı iPad Mini'yi çıkarttılar (ki iPad yerine iPad mini benim tercihimdir) ve iOs 7 ile iOs tarihinin en köklü değişikliğine gittiler.

Hem tweak vs.. ekleyerek, hemde tema olarak... iPhone'un karanlık yüzü olan jailbreake göz kırptılar. 

İşin özü ; iOs 7, iPad Mini, yeni nesil iPod (diğerinden çok farklı, yine tasarım mantık ve tema olarak) Apple'ın geleceğini gösteriyor. iPhone 6'yı görmemiz lazım, akıllı telefonda nasıl olacağına karar vermek için.

Açıkçası yukarıda saydıklarıma bakarak ; iPhone 6'nın ve Apple'ın gelecek 10 senesinin gayet parlak geçeceği kanısındayım. Gördüğünüz gibi bunlarıda hiçbir fanatiklikle değil , aksine şirket içindeki gelişmeleri ve ortaya çıkartılanları takip ederek söylüyorum.

Başta Scott Frostall'ı kovmalarına kızmıştım fakat iOs 7 ile birlikte görüyorum ki ; yerinde karar vermiş.

Beyler şunu da unutmayın ki ; Apple'ın ekibi hala sağlam. Tamam Tim Cook  Steve Jobs gibi ar-ge dehası olmayabilir, fakat Tim Cook pazarlama dehasıdır.

Steve Jobs'tan sonra başa geldiğinde, açmaya karar verdiği ilk Apple Store İstanbul'dadır. Daha bununla birlikte, pazarlama konusunda zaten mükemmel olan Apple'ın, şimdi mükemmeli geçeceğini düşünüyordum.

Ürünler konusunda soru işaretlerim vardı ama boktan ürünler çıkartsalar dahi, 2-3 sene içinde değil ; 5-6 sene içinde Apple'ın gerileyeceğini düşünüyordum. Fakat iOs 7, iPad Mini ve iPod gösteriyor ki ; 10 sene boyunca Apple konumunu ve ağırlığını korumakla kalmayıp daha ileri taşıyacaktır.

Ucuz (galaxy gibi plastik) iPhone'un çıkacağı haberleri yayılıyor ki bende bunun olacağını düşünüyorum. Şimdikiler gelişmiş camdan yapılıyordu (özellikle 4x kasası). iPhone 5 sağlam geldi ama cam ile plastik konusunda sağlamlığın yarıştırılması zordur. (düşme vs..de). Hemde maliyetli.

Ucuz iPhone ile birlikte pazar payının artacağını düşünüyorum.

Apple'da yeni yönetimden rahatsızlık duyduğum tek konu ;

Eskiden Apple'ın yeni ürünleri hakkında çıkan haberler genelde yanlış olurdu. Fakat şimdi neredeyse ürünü tamamen yayınlayacak siteler. Bu kadar sızma bilinçli mi yapılıyor bilemiyorum ama bence iyi birşey değil.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moustache
    moustache's avatar
    Erkek

kullananlar yorum yapabilir mi nasıl stabil çalışıyor mu yüklemeye değer mi?

buralar eskiden dutluktu..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

En güncel beta versiyon kaç arkadaşlar, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

İphone 5 jail break anlatırmısım ?

Bize kalmayacak dünya için, bize kalacak günahlar biriktiriyoruz.'' Pir Sultan Abdal
Toplam Hit: 6972 Toplam Mesaj: 51