İphone 3G 8 GB Beyaz 120 $
-
suhatuna bunu yazdı
Walla iletişimden ben çaktım bi mesaj :)
http://www.tr.duckrock.com/iPhone-3G-8GB-Cell-Phone-Refurbished-Unlock-Mobile-Phone-White
Konuyla ilgilenıyorum almak ıstıyorum vss dedım ....
Gümrük girişi cart surt nasıl oluyor dedım bakalım cevap gelecek mı :)
Pek ciddi bakmıyorum bu işe ama bakalım bakalım :)O önemli değilde.Telefon gelince Türkiye'ye son 1 ay içinde giriş yapmış bi yolcu pasoportu ve 100 lira lazım olacak. :(
-
FrankMalkovski bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
http://www.tr.duckrock.com/iPhone-3G-8GB-Cell-Phone-Refurbished-Unlock-Mobile-Phone-White
Pek ciddi bakmıyorum bu işe ama bakalım bakalım :)O önemli değilde.Telefon gelince Türkiye'ye son 1 ay içinde giriş yapmış bi yolcu pasoportu ve 100 lira lazım olacak. :(
O sorun değil ya :)
Telefoncu 100 TL ye bitiriyor o işi :) -
alıyorum ben bunu :D
-
Bugun aciliyetten abim hong kong'a gidiyor onceden haberim olsaydı getittirirdim isteyene. :S
-
-
suhatuna bunu yazdıFrankMalkovski bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
O sorun değil ya :)
Telefoncu 100 TL ye bitiriyor o işi :)iphone'lara imei atılmıyor dikkat.
-
Ha ha ha ha ha h :D
Bu kadar çabuk mu amk :D
Okuyun beyler ıcınızde kalmasın :)İleti :
Gönderen :duckrock@gmail.commerhaba
öncelikler yazışmalarınızı türkçe yazabilirsiniz.
Aldığınız telefonun Türkiye'de kayıtlı olmasını istiyorsanız bize eski kullanılmayan bir cep telefonun imei numarasını veriniz. Kayıt edelim.
Nokia, Ipone ve Black berry Cep telefonlarına imei yüklemesi yapmıyoruz,Sizin Türkiye'de yaptırmanız lazım.
Diğer bütün marka cep telefonlarına imei yüklemesi yapıyoruz.
Sadece nokianın modellerinin 6020 / 6100 / 6310i / 3100 / 6021 modellerinde imei numarası değiştiriyoruz.
Sipariş sonunda kargo seceneklerin altında AÇIKLAMALAR KISMINA imei numaranızı ve renk seçeneği not ediniz, biz görüyoruz.Singapur posta ile gönderilecektir, sevk tarihinden itibaren 10 ila 15 gün sürecektir. Size takip no verilecektir, Paketin nerde olduğunu takip edebileceksiniz Paketin GÜMRÜKTE TAKILMAMASI için, ürünü orjinal kutusunda asla göndermiyoruz. Paket küçük olmak zorundadır.
Paket üzerine mp4 player yazıyoruz, hediye paketi yapıyoruz. Her ülkeye ürün gönderiyoruz, her ülkenin gümrüğü bilemeyiz tabi.
Gümrükte takıllmaması için gerekeni yapıyoruz, Takılırsa bize geri döner, bizde sizden farklı isim ve adres alır tekrar sevk ederiz. -
Kim denek olmak ister ? :)
-
Ben olurum ama şimdi 20 - 25$ lık bişi alsak onu gonderseler :D
120$ aldıgmız da sorun cıkarsa ? :D
Uyuz olurum :D -
suhatuna bunu yazdı
Ben olurum ama şimdi 20 - 25$ lık bişi alsak onu gonderseler :D
120$ aldıgmız da sorun cıkarsa ? :D
Uyuz olurum :DKayıt işini nasıl yapacaksın ? Bu arada site göçmüş. :)