İphone 3G 8 GB Beyaz 120 $
-
erdemcakmak bunu yazdıbladex38 bunu yazdı
sipariş verdim gönderildi singapur kargosuna kayıt edilmesini bekliyoruz htc desire sipariş ettim eğer gelirse htc sensation xe alcam bitanede :)
hacı alırken imei numarasını gonderdin mi imei yazmaları için?
Göndermedıysen benım gıbı bekler durursun :) 10 gun :)
Adamlara dun sordum hala neden kargoya verılmedı dıye ımeı vermemıssın dedıler :)
Beklıyorum bugun verırler ...
Samsung D900i aldım :)
Eger onda arıza cıkmaz memnun kalırsam bakarız belkı baska bısıler :) -
suhatuna bunu yazdıerdemcakmak bunu yazdıbladex38 bunu yazdı
sipariş verdim gönderildi singapur kargosuna kayıt edilmesini bekliyoruz htc desire sipariş ettim eğer gelirse htc sensation xe alcam bitanede :)
Adamlara dun sordum hala neden kargoya verılmedı dıye ımeı vermemıssın dedıler :)
Eger onda arıza cıkmaz memnun kalırsam bakarız belkı baska bısıler :)sizin telefonalr gelirse söyleyinde bizde alalım :)
-
UmuT38 bunu yazdısuhatuna bunu yazdıerdemcakmak bunu yazdıbladex38 bunu yazdı
Eger onda arıza cıkmaz memnun kalırsam bakarız belkı baska bısıler :)sizin telefonalr gelirse söyleyinde bizde alalım :)
telefon android olduğu için imei sorun değil
http://www.tahribat.com/Forum-Android-Isletim-Sistemli-Telefonlara-Imei-Atma-Videolu-Anlatim-168103/
shipped yazdı hocam ama singapur kargosunda takip edemiyorum bir kaç gün içinde sisteme düşer.haber veririz burdan :)
-
UmuT38 bunu yazdısuhatuna bunu yazdıerdemcakmak bunu yazdıbladex38 bunu yazdı
%99.9 gelir hocamda :)
%00.1 gelmez ihtimalım de var işte :DSipariş Detayı Fatura No.: ROCK2012*****
Sipariş ID: #****
Ekleme Tarihi: 12/11/2012Hala beklemede :D
JiggSaw tarafından 20/Kas/12 18:23 tarihinde düzenlenmiştir -
Ve sonunda :) Bakalım kac gunde gelır
Sipariş GeçmişiEkleme Tarihi Durumu Carrier
Package(s) Tracking Number(s)Açıklama 12/11/2012 Pending 12/11/2012 Processed 21/11/2012 Shipped
Singapore Post
RF************* -
çizeyim lazım olacak :)
-
İmei verme olayi ne gencler? Sizin soylediginiz imeiyi yazip mi yolluyorlar aleti? İphonelara da yazabiliyorlar mi oyle?
-
noname bunu yazdı
İmei verme olayi ne gencler? Sizin soylediginiz imeiyi yazip mi yolluyorlar aleti? İphonelara da yazabiliyorlar mi oyle?
iPhone imei atma olmuyor.Evet sen kullanmadığın bi telefonun imei numarasını onlara atıyorsun onlar senin siparişine imei numarasını yazıp gönderiyorlar.
-
Geçen arkadaşla konuştum İPhone yetkili servisinde çalışıyor kendisi bu sorunlu telefonlar yani değişim yapılacak ürünler hollandaya yollanıp orda sıfırlandıktan sonra sıfır olarak piyasada satılıyomuş ne kadar doğru o konuda hiç bir fikrim yok :/
-
kartalenes bunu yazdı
Geçen arkadaşla konuştum İPhone yetkili servisinde çalışıyor kendisi bu sorunlu telefonlar yani değişim yapılacak ürünler hollandaya yollanıp orda sıfırlandıktan sonra sıfır olarak piyasada satılıyomuş ne kadar doğru o konuda hiç bir fikrim yok :/
Konuyu en başından okursanız sevinirim.