İphone 5, 12 Eylül‘De Tanıtılıyor
-
ya telefonu alın kullanın bu tartışmalar ne için?
dünün linux savunucuları bugün apple için canını verir yarın android atağa kalkar sayfalarca onu överler tarihinden bahsederler.
10.000 tllik telefon da alsanız 1-2 ay sonra hevesiniz geçecek ona göre
-
yanlışlıkla eli bill gatesin hayatı kitabına kaysa ya da bilgg gates ölse microsoftçu olacaklar varmış demek. ona da bakarsak okulu bırakıp sıfırdan programcılık yapıyor arkadaşıyla. annesinden borç para alıp yazılım yazıp satıyorlar öyle büyüyorlar. neler neler... kimse boş değil yani. bi tek steve değil çok şey aşıp buralara gelen. hatta ondan kat kat fazlasını yapıp adı bilinmeyenler var. duyan da steeve power rangers oldu da dünyayı 456 kere kurtardı zannedecek.
aslında azıcık faydam olur diye çokça şey yazacaktım ama son 2 sayfayı okudukça gerek yok dedim elini yorduğuna değmez.
sadece bir iki şey söylemek istiyorum, öyle ya da böyle apple her ürününü piyasadaki eşteşlerine göre 2 kat pahalı satıyor. ferrari almak gibi birşey apple almak. ferrari alıp 500le gidemezsin şehir içinde. ama alıyorsun param var demek için.
evet yenilik yaptıkça insanların ilgisini çekersin. zenginlik göstergesi olarak kaldıkça da ilgi çekersin birileri buna "markalaşmışlar aaaabi" der o ayrı. ama artık diğer şirketler de yenilik yapıyor aynı alanda. ayrıca şu patent davası uzun vadede applea çok kaybettirecek buraya yazıyorum. niye böyle olacak yazmaya üşeniyorum düşüncelerimi şu an.
son birşey daha, geçmişte fenerbahçe fanatiğinin feneri savunduğundab daha fazla linuxu googleı savunmuş sonra 180 derece dönmüş birinin hiç olmazsa "ulan yarın da başka bişeye yönelebilirim, düşüncelerim tekrar değişebilir, çünkü olabiliyormuş yaşadım da gördüm" demeye aklının ermesi lazım. ve buna göre biraz daha açık kapı bırakan şeyler söylemesi lazım. bak bundan 9 ay önce senin profiline ne yorum yazmışım, bi gram değişmemişsin.
++++++++++++++++++
Prometheus, 24/12/2011 5:23:40 AM Tarihinde öğrenme azmine ve çalışma sevdasına eskiden beri takdirle baktığım ancak son zamanlarda egosu yüzünden zarar gördüğünü düşündüğüm değerli mürid.
umarım azmin kesilmeden, karakterin zarar görmeden egonu yenebilirsin.
sevgiler.++++++++++++++++++
Prometheus tarafından 05/Eyl/12 21:55 tarihinde düzenlenmiştir
inan bana senin iyiliğin için kasıyorum. daha da kasacaktım ama ışık görmedim. illa öğreneceksin. şimdi öğrenirsen harika biri olma şansını yakalarsın. öğrenmekte geç kaldıkça sıradan biri olmaya daha da yaklaşırsın. -
Prometheus bunu yazdı
yanlışlıkla eli bill gatesin hayatı kitabına kaysa ya da bilgg gates ölse microsoftçu olacaklar varmış demek. ona da bakarsak okulu bırakıp sıfırdan programcılık yapıyor arkadaşıyla. annesinden borç para alıp yazılım yazıp satıyorlar öyle büyüyorlar. neler neler... kimse boş değil yani. bi tek steve değil çok şey aşıp buralara gelen. hatta ondan kat kat fazlasını yapıp adı bilinmeyenler var. duyan da steeve power rangers oldu da dünyayı 456 kere kurtardı zannedecek.
aslında azıcık faydam olur diye çokça şey yazacaktım ama son 2 sayfayı okudukça gerek yok dedim elini yorduğuna değmez.
sadece bir iki şey söylemek istiyorum, öyle ya da böyle apple her ürününü piyasadaki eşteşlerine göre 2 kat pahalı satıyor. ferrari almak gibi birşey apple almak. ferrari alıp 500le gidemezsin şehir içinde. ama alıyorsun param var demek için.
evet yenilik yaptıkça insanların ilgisini çekersin. zenginlik göstergesi olarak kaldıkça da ilgi çekersin birileri buna "markalaşmışlar aaaabi" der o ayrı. ama artık diğer şirketler de yenilik yapıyor aynı alanda. ayrıca şu patent davası uzun vadede applea çok kaybettirecek buraya yazıyorum. niye böyle olacak yazmaya üşeniyorum düşüncelerimi şu an.
son birşey daha, geçmişte fenerbahçe fanatiğinin feneri savunduğundab daha fazla linuxu googleı savunmuş sonra 180 derece dönmüş birinin hiç olmazsa "ulan yarın da başka bişeye yönelebilirim, düşüncelerim tekrar değişebilir, çünkü olabiliyormuş yaşadım da gördüm" demeye aklının ermesi lazım. ve buna göre biraz daha açık kapı bırakan şeyler söylemesi lazım. bak bundan 9 ay önce senin profiline ne yorum yazmışım, bi gram değişmemişsin.
++++++++++++++++++
Prometheus, 24/12/2011 5:23:40 AM Tarihinde öğrenme azmine ve çalışma sevdasına eskiden beri takdirle baktığım ancak son zamanlarda egosu yüzünden zarar gördüğünü düşündüğüm değerli mürid.
umarım azmin kesilmeden, karakterin zarar görmeden egonu yenebilirsin.
sevgiler.++++++++++++++++++
inan bana senin iyiliğin için kasıyorum. daha da kasacaktım ama ışık görmedim. illa öğreneceksin. şimdi öğrenirsen harika biri olma şansını yakalarsın. öğrenmekte geç kaldıkça sıradan biri olmaya daha da yaklaşırsın.noktayı koymuşsun hocam :)
zumsuk sırada sadece microsoft platformu kaldı bakalım ne zaman fanatiği olacaksın :)
merakla bekliyoruz...
-
abi verilen örnekler çok komik yaa :D
neymiş tek ürünü varmış
bmw z4 ü yapmış gözünden düşmüş (pek çoğumuzun yanından geçse ağzımızın suyu akar)
audi aynı tipte arabalar yapınca iyi oluyormuş
yahu birazzzzz ya biraz kafayı çalıştırın dümdüz gitmeyin amk
arabalarda kule gergisinin ne kadar önemli oldugu bilinir
ama adamlar fabrika bandında bunu takmazlar
peki neden.. tabiki üretim bandının gereksiz uzaması ve artan maliyetler
apple
tek tip telefon tek tip üretim bandı tek tip müşteri profili ve daha az maliyetle çok fazla kar
peki ya diğerleri onları da siz düşünün bakalım hangisinin yaptığı takdire şayan
insanları tek tip görmeyip herkese özel şeyler üretmek
not: bilmediğiniz konularda konuşmayın z4 bmw karateriyle örtüşen bi arabadır
x serisi ve z serisine bakın bakalım hangisi daha eski
DestinatioN tarafından 05/Eyl/12 22:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdı
Dunya'da sadece Turkiye yok hocam. Emin ol cogu ulkede 2 kat falan degil. Senin bu yorumun Turkiye'de soker. Steve'den kat kat fazlasini yapan olsaydi emin ol onun da adi duyulurdu ya da taninan kimse olurdu.
-
zamazingo bunu yazdı
şöyle bişi olurmu çok merak ediyorum
-
4FY0K bunu yazdızamazingo bunu yazdı
şöyle bişi olurmu çok merak ediyorum
-
dealextremede kılıfı çıkmış la piyasaya???
-
SweetyVolty bunu yazdıdealextremede kılıfı çıkmış la piyasaya???
link ver
-
Free_Mans bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
dealextremede kılıfı çıkmış la piyasaya???
link ver
teldeyim şimdi, kamera deliği ortada garip bi kılıf iphone 5 diye arattır.