folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İptal Olsun Bu Sınav Hocalar

İptal Olsun Bu Sınav Hocalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Lan böyle işmi olur yav. Sınavın iyi geçti ama yinede hakkım yendi ben ter döktüm kimisi şık eleyerek çözdü. Şayet varsa bir allah cezasını verecektir ama öncelikle güvendiğim tek yer hukuk. umarım hukukun üstünlüğü kazanır ve bu sınav iptal edilir. Böyle şeymi olur arkadaş sabahtır ders çalışmadım verilen kitapçıkları yazdırdım bakıyorum deniyorum tomar tomar kitapçıkları çıkarttırmaktan yazıcım bitti aq. amk cinayet araştırır gibi sınav kitapçıklarında günah araştırdım ve gördümki bu adamlar şıkları rastgele falan değil kaydırarak farklı kitapçıklar oluşturmuşlar. yani diyeceğim odur ki verilen yöntemi her kitapçıkta uygulayabiliyorsunuz sadece çakışan yoksa şıkları kaydırıyorsunuz çünkü şıklar kaydırılarak yeni kitapçıklar oluşturulmuş:S

yorum hoca yorum çok sinirliyim boşa giden emekler öküzler ile aynı sıralada olacam hakkım yenildi.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

aylarca emek,inanç, dualar ,umutlar ,gelecek söz konusu nekadar üzücü olduğunu sınava girenler bilebilir ancak 

evet mantıklı neye o yapılması lazım,hayırlısı

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Weldox
    Weldox's avatar
    Erkek
    geçmiş olsun hocam ne diyim

Yaptık bişiler.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Abicim sınav kağıtlarının kimlere ait olduğu belli değil mi?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotoğrafçı
    burakbet
    burakbet's avatar
    Erkek

ne olacaksa olsun artık her kafadan bi ses çok uzadı bu iş

la?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Sağolun hocalar vala aylarca emek hiçbişeye değilde sabah o uykunun en tatlı saatlerinde kalkıp ders çalışmak için kalkıp emek harcamama acıyorum adamlar eleye eleye çözdüler oh :S iddiadan öte olay ortada umarım iptal olur yeniden gireriz yada lysde böyle birşey yaşanmasını önlenirse yetrerli olur benim için.

"bea"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OveRTaX
    OveRTaX's avatar
    Erkek

nasıl bir ülkede yaşıyoruz amk bir sınav yapmayı bile beceremiyorlar :|

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    onur35
    onur35's avatar
    Erkek

OveRTaX bunu yazdı:
    -----------------------------

nasıl bir ülkede yaşıyoruz amk bir sınav yapmayı bile beceremiyorlar :|

-----------------------------

tam aksine sınav yapmayı aşmışlar,admına göre sınav yapmaya başlamışlar en şifrelisinden

Tedariksiz sıçmaya giden domala domala taş arar...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

Umarım kriz çözülür. Sınav iptal edilir veya toplumun tüm kesimlerinin  "tatmin" olduğu açıklamalar gelir. Olayın üstüne gdilir ve herkes herşeyi araştırır. Aksi halde bu resmen güç gösterisidir. Halkın gözünün içine baka baka "Biz sınavı adamına göre yaptık, kendi adamlarımızı yerleştirdik. Yapabileceğiniz hiçbirşeyde yok. Bunlara alışın artık." demekle eşdeğerdir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek

bende sınava girenlerden birisiyim.

olanları yakından takip ediyorum herkes gibi.

sınavın iptal olması başlı başına bi felaket olur.

onca sorunun tekrar hazırlanması, basılması, sınav yerlerinin yeniden belirlenmesi, sonuçların açıklanması ve lys ye gireceklerin belirlenmesi..

kısa bi iş değil. uzun süreçte yapılan şeyler bunlar.

ki biz lys ye ne zaman çalışacaz? iptal edilen ygs yi yapıp ertesi hafta lys sınavına mı girecez?

bu konuda makul düşünmek lazım. lys işini ygs nin ertesine bırakan onca insan var.

bu sınavda olan oldu, sakal bıyık meselesi. yapacak bişey yok.

bu kadar kişinin bu vakte kadar sarfettiği emeği düşünüyoruz ancak bundan sonrasının vebalini kim boynuna alabilir?

edit: eklemek istiyorum %40 değere sahip bizim üniversiteye girmemizi çokta etkilemeyecek olan sınav için bu kadar tantana yersiz diye düşünüyorum.

olanları tabiki tasvip etmiyorum. ancak ah hakkımı yediler vah allah belalarını versin gibi cümleleri banel bulumaya başladım artık.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hoca sınav son 1 ay kala hazırlanıyor ve basılıyor yetişir ben sınavı iyi geçen biri olarak buna razıyım yeterki bu aradakiler elensin ayrılsınlar... Hukuk karar verecek cumhuriyet savcısınıda ayartacak değiller :S

"bea"
Toplam Hit: 4488 Toplam Mesaj: 40