folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İptal Olsun Bu Sınav Hocalar

İptal Olsun Bu Sınav Hocalar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

mehmetcan bunu yazdı:
    -----------------------------

üniversiteler kendileri sınav yapmali bence. kalitene göre zeki ögrenci alacaksin. o zaman kimse torpil geçiremez üniversiteye.

-----------------------------

bu seferde parası olan okuyabilirdi hocam^o) daha da zorlaşırdı eğitim. insanlar iki adım ileri gidelim derdinde değil. bir arabam, evim, sıfır beden bi hatunum olsun derdinde:S

..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

Yahu iptal olsa ne olacak.sınavı yine ösymye yaptıracaklar yeni sınavda kopya yöntemi değişmiş olacak sadece o kadar.bizi yine salak yerine koyacaklar yani değişen bişey olmayacak.bir şeylerin değişmesini istiyorsanız bu olayların üstüne gitmeyen,olayların adeta üstünü örtmeye çalışan ve zaten hali hazırda zan altında olan ösym kurumunun başkanının dediklerinden olayları hiç araştırmadan tatmin olan siyasilere yol vermenin zorunlu oldugunu anlamalısınız

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

memleketin amına koydular

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

artı olarak bu durumdan ben de mağdurum.okudugum üniyi dondurup döndüm eve sınava bir daha hazırlanmaya,,

bilen bilir üni hayatı güzeldir.üni hayatını bırakıp tekrar aile evine dönüyorsun ve o öss sürecini tekrar yaşıyorsun

4 ay çalıştım.hayatım sikildi 4 ay..

sınavda emegimi de aldım sayılır 3 dersten 30 üstü net fenden 7 net

ama noldu.benim 10 da 1 im kadar çalışmayan gerzekler benimle aynı neti çıkaracaklar hatta geçeceklerde..

ve bu kopya olayı patlak verdiginden beri adam gibi lys ye bakmadım.tam derse oturuyorum aklıma bunlar geliyor ulan boşuna çalışıyosun çalışsanda olmayacak bu badem bıyıklılar sikecek hayatını diyorum içimden..

en önemliside bu durum değişmeyecek, halledemeyecekler, hakkımız yenecek.

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçen iptal edilen KPSS sınavı aklıma geldi.

Ünal YARIMAĞAN kopya felan yok diyordu.

Bu sene öğrendim ki adam Bilişim Sistemleri üzerine çalışan birisi.

adamın veritabani kitabı var.

Ve böyle bir cümle kullanmıştı.

Lan dedim Ne mal mışız adamlar hazır soruları alsın girsin biz de ebemiz sikilene kadar çalışalım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ulan ne DOYUMSUZ milletmişiz amk..  Tatmin olamıyoz bi'türlü... Heriflerin z2inde yara çıktı bizde hâlâ tık yok...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

söylediklerimi yanlış anlamayın eğerki puanınız güzelse sorun yok demektir fakat puanınız düşük diye itiraz ediyorsanz kopya çekenlerle ne alkası var bu durumun ? ki güzel puan alan adamda iptal edilmesini istemez. Kimse bana burda lagaluga yapmasın oturun adam gibi çalışın zalime namerte baoyun eğmeyin arkadaşım. bende 2. girişimde kazandım ama demdim şöyle böyle sadece vurdum kafamı duvarlara sen nasıl adamsın nasıl kazanamazsın diye hatayı allah aşkına kendinizde arayın bi kerede yoksa bi bok olmaz. uslubum sert olduysa kusura bkmayın ama inanın bu uslubu kendi kendinizle muhakeme ederken kullanmazsanız afedersiniz ama bi bok da yapamazsınız anca o şöyle yaptı bu boyle yaptı dersiniz

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih
    Fatih's avatar
    Erkek

şifre mifre yok gominis oyunları bunlar.

enjoy i'm vaccinated
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cado_
    Cado_'s avatar
    Erkek
    @rushout arkadaşım ne okudun ne yaptın bilmiyorum ama insanlar bu sınav için yıllarca çalışıyor gecelerini gündüz ediyor.çoğu için çok çok önemli bir sınav ama bu herifler hiç bi bok yapmadan kopyayla sınavı kazanıyorlar.belki çalışan arkadaşlardan biri sırf bu lavuklar yüzünden istediği yeri kazanamıycak.çünki sıralamada yeri değişecek yazık günah değilmi bu çalışan çocuğa.sorun az puan almak çok puan almak değil eğer dediğin gibi yapıcaksak bırakalım ülkeyi bir güzel siksinler nede olsa sana giren çıkan yok
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    snnyk
    snnyk's avatar
    Erkek

hangi kurumda yokki böyle şeyler

hak hep yeniyor zaten

sadece bu salaklar gizlemeyi becerememiş bi dahaki sefere üzerinde daha iyi çalışırlar

nasıl olsa kimse kopya/hile olduğunu bilmedikten sonra o sınav adil olmuş olur

bir ülkenin intiham kurumunda hak yeniyorsa varın gerisini siz düşünün

neyse fenerbahçe şampiyon olsunda milyonlar ozaman dökülür sokaklara oley oley diye

snnyk.com - code is poetry all that i know...
Toplam Hit: 4487 Toplam Mesaj: 40