folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İş Yeri Kuralları Abi Millet Ne Şartlarda Çalışıyor Görün

İş Yeri Kuralları Abi Millet Ne Şartlarda Çalışıyor Görün

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

ya ben mi çok vicdansızım nedir

Bana normal geldi..

Nedenmi tekstil firması sonunda işin gücün var önünde makina ile dikiş yapıp makas ile bilmem ne kesiyorsun. Olduki milletle muhabbet ederken elini diktin ne olacak.

Yada telefonla konuşmaktan telefonla oynamaktan işi geç çıkartıyorsun ?

Bence adam haksız değil arkadaş. Muhabbet edecekse mesai saati dışında etsin oynasın telefonunla filan.

birde izinsiz gelmeyeninm 1 haftalığını kessin :D

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:
    -----------------------------

Daniel-Koo bunu yazdı:

Türkçe sıfır

İŞE İZİN ALIP GELMEYENİN 1 GÜN İZİN ALMADAN GELMEYENİN 2 GÜNLÜK YÖMİYESİ KESİLECEKTİR.

bu ne anlamadım ? izin alıncada mı gelmesi gerekiyo ?

izin almayın demeye getirio aklı sıra ülkede işsizlik olunca malesef bu şartlarda çalışmayıda kabul ediolar

@irwa izin almayin demiyor, gelmedigin calismadigin gunun parasini isteme vermem diyor, bu isini bilen ve onemsiyen her is yerinin calisma sistemidir.

@diger genc yetenekler lak lak etmek babinda konusmak , telefon ile oynamak dikkat gerektiren fabrika yahut atolye islerinde umulmadik zararlara yol acar. kas yapayim derken goz cikarmanin geregi yok, is saati herkes isini yapsin. paydos vakti paydosunu.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatX
    fatX's avatar
    Erkek

Textil sektörünü biliyorum az çok babadan.. kafanı çevirsen telefonu cıkarıp msj atar.

Konuşmak yasak burdan biraz abartı görünsede o da normal, bi süre sonra kahveye veya altın gününe dönebilir iş yeri, hele biraz fazlaysa çalışan tahmin edemiyorum.

Yövmiye kesilmesi de yine suistimalden kaynaklanıyodur. Yoksa 40 yılın başı işi çıkan birine kimsenin gıkı çıkmaz.

Velhasıl kelam üslup kötü olsada gayet normal..

Altan naptın oğlum :|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

ya ben mi çok vicdansızım nedir

Bana normal geldi..

Nedenmi tekstil firması sonunda işin gücün var önünde makina ile dikiş yapıp makas ile bilmem ne kesiyorsun. Olduki milletle muhabbet ederken elini diktin ne olacak.

Yada telefonla konuşmaktan telefonla oynamaktan işi geç çıkartıyorsun ?

Bence adam haksız değil arkadaş. Muhabbet edecekse mesai saati dışında etsin oynasın telefonunla filan.

birde izinsiz gelmeyeninm 1 haftalığını kessin :D

Adam patron işte tabi normal karşılar ne beklersin ki :):):)

faşist patronlar

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bütün yorumları okudum Arkadaşlar Hepinize Ayrı Ayrı Teşşekkür Ediyorum Ve maddeliyorum.

1. si adam cimrilikten usta başı almıyor alsa işler yolunda gidecek.

2. ssk yok asgari ücret asgari dedigimde ortacı 500 biraz ileri elişçisi 600 makinacı 800 tl gibi bişey işçiye 1 patrona 10 mantığı ile çalışıyor ne disiplini bekliyorsun işçiden

3. Her allahın günü mesai mesai mesai verdigi saat ücreti 2 tl gibi bişey yemek yok mesaide 

4. her insanın izne dinlenmeye ihtiyacı vardır ozman normal standartları uygulasın ozman yıllık izin versin 6 ayda bir yasa gereği zam yapması gerek zam yapsın ssklı çalıştırsın v.s

5. Bir işveren olarak bu adamdan utandım resmen

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

kibar feyzo geldi aklıma :)

-höst ula konuşmak yasak

-sıçmak da yasak mı gurban?

-değil.

-yat da sıfatına sıçam itoğlu it

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:

kibar feyzo geldi aklıma :)

-höst ula konuşmak yasak

-sıçmak da yasak mı gurban?

-değil.

-yat da sıfatına sıçam itoğlu it

:D eyw hoca stresli anımda iyi güldüm.iyi geldi sıcak çayla:D

Almanya Fatihi
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Iyide Arkadaslar ne var bunda bu kadar nefret edecek?

Siz oraya is yapmaya gidiyorsunuz, eglenmeye veya telefonla konusmaya veya geyik yapmaya degil.

Mademki is icin gidiyorsunuz o zaman orada sadece isinizi yapmaniz gerekir.

Illaki konusmak istiyorsan mesai bitiminde gidersiniz bir yerde cay/kave icip saatlerce muhabbet edebilirsiniz.

Gelelim, zam, yillik izin, ssk falan olayina. Dediklerinizde tamamen haklisiniz. Bu parayi bulan itin padisah olmasi gibi birsey.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

yorumları okudum kımınıze hak verıyorum kımınıze vermıyorum neden dıyecek olursanız benım sıvasta su anda tekstıl uzerıne calısmakta olan 170 kısılık ıs yerım var neden bu kadar katı kuralların koyuldugunu bırde ben soylım tekstıl ısı cok farklı bı ıs ole bılgısayar veya baska bı ıse benzemıyor kontrolu kaybettıgınız dakıka battıgınız anlamına gelır bır kısının ıse gelmedıgı zaman zıncır sıstemı gıbıdır tum duzen bozulur bır ıscı eger kı telefonla yada muhabbet ederse aynısını 170 kısının yaptıgını dusununsene tamamen dengeler bozulur ve egerkı ıhracat calısıyorsanız bu kontrol edılemez bı sevıyeye gelır ve sıparıslerınız gecıkır ona gorede sıparısının ıptal olma ıhtımalı var. Zaten calısan ıscıye bız burda gereklı zamanı verıyoruz gunde 2 bucuk saat paydosu var toplam ve eleman gırdıgı gun sıgortası baslar ve asgarı ucretle baslar ve cumartesı pazar calısma yok 6 ayda zam daha ne yapılabılırkı  yanı patron yapıcagını yapıyor ama elemandan yana cok sıkıntılıyız. Bole katı kurallar olmazsa gercekten sıstem oturmuyor.

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ahmet__1907
    ahmet__1907's avatar
    Erkek

patron bana ortaokuldaki müdürümüzü hatırlattı :))

Toplam Hit: 7619 Toplam Mesaj: 62