folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder İş Yerindeki Kedileri Beslemem Sorun Oldu

İş Yerindeki Kedileri Beslemem Sorun Oldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

firma türk di mi ? :D

aklıma şey geldi, arkadaş anlattı (firma isimlerini belki yanlış hatırlıyorum) alcatel de çalışıyodu bu, sonra adamlar türkiye operasyonunu netaşa mı ne devretti. türk patronlar gelince ilk yaptıkları şeylerden biri mescidi kapamak ve namaz molalarını kaldırmak oldu.

bu arada adam belki "beslersek daha da çoğalır burdan gitmezler" modunda dır. mesela benim ev arkadaşı da besliyo ve ben beslemesini istemiyorum. çünkü ev tek katlı ve cam/kapı açık bırakınca bu beslediği kediler eve giriyor iki saat tüy/çamur temizlemeye uğraşıyorum sonra. amk kedileri çok yılışık, bir hayvan insana hiç yakınlık göstermeden nasıl bu kadar yılışabilir cidden aklım almıyo. bütün tavuktan çıkan bir ton kemiği veriyorum, kemiği yiyene kadar etrafımda fır dönen kedi doyunca siktirip gidiyo. sokak köpeğine versem iki saat yüzümü yalar teşekkür eder. ben ce sende siktiret kedileri, insanın tek gerçek dostu, bir insanı karşılıksız sevebilecek tek varlık köpektir

yerinde olsam facebooktaki falan hayvan gruplarından iki tane kedi aşığı travesti bulur rica ederim gelsinler sizin fabrikanın önünde (adamın adı neyse işte ahmet olsun) "ahmeeet paramıı verr orospu çocuğu" diye bağırsınlar.adam rezil olsun xd görsün kedilerle uğraşmak neymiş

asdfghjklş

next next next install
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

@yolbulucu Yaratıcı :D

@italyan aslında dediğin gibi yaparsam her yere azar azar, cidden o kadar dikkat çekmez amirimin bana kıl olduğunu sanmıyorum genel olarak kıllıcalardan birisi ayrıca ağır sanayii de çalışıyoruz o yüzden kimsenin kediden korktuğunu da sanmıyorum burada insanlar vinç ile havada taşınan tonajlık çeliklerin altında yürüyor, 300 derecelik malzemeleri sapanla bağlıyor falan o yüzden pek mümkün gelmedi ama sorun hâlâ var çünkü bir gün sağda solda mama dökerken yakalanırsam olay "amire karşı çıkma" çerçevesinde ele alınabilir mi ? Çünkü bu kedilerin burada olmasını kimse istemiyor, ben de istemiyorum ki zehirleyeceklerini sanmıyorum toplayıp bir yere salarlar diye düşünmek istiyorum neyse özetle hâlâ şunu soruyorum böyle alakasız olduğunu düşündüğüm bir emre karşı gelmek beni işten arttırabilir mi yasal olarak?? 

Troubles'll come & they'll pass
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı

boyun eğmezsen bku yersin.

gönül isterki herkes huzurlu mutlu olsun kimsenin hakkı yenmesin ama mümkün olmuyor. 

benim değilde bi başka arkadaşın çalıştığı bi yerde yeni geleni adamlar yemeğe çağırmaz, aralarına almaz önce.

ki şöyle bi siktiredilmişliği içinde bi yaşasın. orada o yıllarını geçirmiştir sen sonradan gelip kendini ne zannediyorsundur?

aralarına girmek için oymak başına saygını ilan ediyor boyun eğiyor olman lazım. 

eğerki oymak başına ters bi hareket yaptıysan haşa sözünün üstüne söz söylemiş kararını sorgulamış ol.

bütün herkes tarafından dışlanıp nasıl mobbinge maruz kalıyorsun ve terfi gibi olaylarda nasıl boku yiyorsun bi gör :)

arkadaşında dediği gibi,

"iş yerinde özgürlük beklemek saçma"

o yüzden boyun eğin arkadaşlar yoksa aç kalırsınız. :) 

Başkan sen geçen terfi aldım diye konu açan arkadaş değil miydin?

combo'mu oldu ne :D

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Bizdede kedilere gıcık kapıyorlar ama bizimki saglik sektoru oldugu icin ne isi yapiyorsun hocam

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aress
    Aress's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

yerinde olsam facebooktaki falan hayvan gruplarından iki tane kedi aşığı travesti bulur rica ederim gelsinler sizin fabrikanın önünde (adamın adı neyse işte ahmet olsun) "ahmeeet paramıı verr orospu çocuğu" diye bağırsınlar.adam rezil olsun xd görsün kedilerle uğraşmak neymiş

Hahahajajajajj 😂👏

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

mesaiden 1 dk önce yapsan besleme işini?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Ya hocam kimse bana işini aksatıyorsun demiyor zaten kaldı ki çalışma yerime zaten 5dk erken gelirim hep, sorun kedilerin toplu halde görünmeleri diye düşünüyorum bu yüzden besleme diyor herhalde nedenini sorduğumda da cevap alamıyorum anlattığım gibi o yüzden şunu soruyorum zaten: Amir emrine karşı gelmek suç fakat sözünü ettiğim emir ne kadar keyfi bir emir ne kadar işsel bir emir onu yorumlayacak hukukçu arkadaşlardan yardım bekliyorum

Troubles'll come & they'll pass
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    Nikoteen bunu yazdı

Ya hocam kimse bana işini aksatıyorsun demiyor zaten kaldı ki çalışma yerime zaten 5dk erken gelirim hep, sorun kedilerin toplu halde görünmeleri diye düşünüyorum bu yüzden besleme diyor herhalde nedenini sorduğumda da cevap alamıyorum anlattığım gibi o yüzden şunu soruyorum zaten: Amir emrine karşı gelmek suç fakat sözünü ettiğim emir ne kadar keyfi bir emir ne kadar işsel bir emir onu yorumlayacak hukukçu arkadaşlardan yardım bekliyorum

abi dışarıda bi yer belirlesen, orda yemek versen. adam hiç görmez belki ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Icinde hayvan sevgisi olmayip sana besleme diyebilecek lavuklukta bir insan var karsinda, bu adamla zaten sadece yasamak icin paraya ihtiyacin oldugu icin muhatapsin, sen issiz kalirsan kediler de ac kalir, sinsice besle gitsin (:

sigara değil, balık olan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samast
    samast's avatar
    Erkek

Bence  bu adam kedilerin çoğalmasından korkuyor olabilir düşünsene önümüz mart  ayı 10 kedi olsa 8 i dişi olsa her biri 3 yavru doğursa 30-40 kedi olacak o çevrede.Tabiki de gönül isterdi ki çalıştığımız yerlerde hayvan besleme yerleri olsa iş sitresini atmak için ha sigaraya cıkmıssın ha iki dakika hayvan bölümüne gecip onları sevmissin ama işte gel gör ki hocam şartlar hayallerimiz gibi değil.

Toplam Hit: 4164 Toplam Mesaj: 34
i̇ş huku amire karşı gelme