İştahsızlık?
-
S.a hocalar ya konuyu nereye şey etcegimi bulamadım iftar oluyor 2 bardak su içiyorum masadan kalkıyorum hiç bi şey yemiyorum sahurda da yarm ekmek kadar bi şey yiyebiliyorum eskiden dayak buldun kaç yemek buldun yanaş felsefesi vardi :S nedir bu durum acaip iştahsizlik olmaya başladi benmi tekim yoksa başkalarıda bnm le aynı durumdamı :S
-
sırrın ne hocam anlatta kilo verek bizde :D
-
SPOR
-
hocam vitamin ilaçları var onlardan iç ama ben sana balık hapı diye birşey var onu tercih ederim aynı sorun bendede vardı hiç yemiyordum harbi işe yaradı balık yağı mı balık hapımı ne diyorlar kapsül şeffaf sarı renk içinde yağ var gunde 2 keremi ne içiyordum iştahımı açtı ondan kullan.
-
Ephesus bunu yazdı:
-----------------------------
sırrın ne hocam anlatta kilo verek bizde :D
-----------------------------aynen hocam aydınlat bizi :D
-
casey bunu yazdı:
hocam vitamin ilaçları var onlardan iç ama ben sana balık hapı diye birşey var onu tercih ederim aynı sorun bendede vardı hiç yemiyordum harbi işe yaradı balık yağı mı balık hapımı ne diyorlar kapsül şeffaf sarı renk içinde yağ var gunde 2 keremi ne içiyordum iştahımı açtı ondan kullan.
-----------------------------Yemeklerden önce kullanıcak evet biliyorum o hapları
-
Yeco bunu yazdı:
casey bunu yazdı:
-----------------------------Yemeklerden önce kullanıcak evet biliyorum o hapları
-----------------------------şu anda nasıl kullanıcak oruc tutuyormuş ama ben arada bir içiyodum etkisini görüyordum
-
ye hocam kan şekerin çok düşer..
-
Sıcaklardan kaynaklanıyor. Daha hafif yemekler yaptır evde yemek yapan her kimse. Yada tost falan tarzı şeyler hazırla, kahvaltılık ye vs. Birde iftarda suya abanma. İştahını daha çok keser
-
Aynen hocam sıcaktan, bende en son 2 gün önce öğlen yedim. meyve suyu ve sütle yaşıyorum :(
-
aynı dertteyim 55 kiloya düştüm bi çi çaresini bilen varsa söylesin yoksa benim de sonum iyi olmicak
it gibi acıkıpda 2 lokma gırtlaktan geçmiyo