İştahsızlık?
-
su içmeyin usta şişirir
Edit : Çok su içince yemek yiyesim gelmiyor şahsen. -
süt ve nestle yemek yiyemediğimde mutlaka yeniyor :/
edit: Süte fazla masraf yapmayın süt süttür. Carfour da var 4 tanesi 5 tl.
-
İştahım var ama iftarda yiyemiyorum diyenler en azından iftarda suya yapışmasın. Yemekten sonraya saklayın kendinizi, çok daha zevkli olduğunu göreceksiniz :)
-
bir su bardağı sıcak sütün ıçine yumutanın sarısını at, iki yemek kaşığı da bal koyup iyice karıştır. günde iki defa iç. bu sana muazzam bir güç verir, güçlü insan çok enerji harcar, ve çok yer. yemeklerin yanında turşu iştah açar, baharatlar iştah açar, sarımsak iştah açar. bide üstüne bol bol su iç. yarasın koçum benim. ilaç alma balık yağı alabilirsin. bide sevdigin çorbalardan bi kase hazırlayıp kaseyi olduğu gibi kafana dik. kaşıkla yeme iştahın kesilir. uzun zaman aç kalmış gibi direk tastan iç çorbayı. şu ne der bu ne der ayıp olur felan diye düşünme. kardeş tavsiyesi yarasın kardeşime ohh :)
-
şakası olmaz hocam git bi doktora.
-
Sırrınızı söyleyince kilo verelim :) sabah akşam öküz gibi yiyorum
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------Sırrınızı söyleyince kilo verelim :) sabah akşam öküz gibi yiyorum
-----------------------------
sen söylemişsin zaten sırrı baksana cevabı kendi içinde saklı hoja :D -
mobydick64 bunu yazdı:
brK bunu yazdı:
sen söylemişsin zaten sırrı baksana cevabı kendi içinde saklı hoja :D
-----------------------------:) durduramıyorum hocam kendimi şu an mutfağa dalsam öküz gibi yiyicem oh doydum diyip bir geğirip oturamıyorum birtürlü
-
son 2 aydır bende fazla birşey yemiyorum daha dogrusu acayip üşeniyorum birşeyler yemeye sanırım sıcaklardan oluyor sıcakta oturdugum yerden kalkasım gelmiyor öyle mal gibi pc ekranına bakıyorum.
-
brK bunu yazdı:
-----------------------------:D hem kilo veriyon hem çok hoş oluyo.