İstanbulda Olacak Büyük Deprem.
-
bazılarıda amacını aşmış emlakçılarla ortak çalışır durumda söylentiler çıkarıp insanları o bölgeden korkutmak ve emlak fiyatlarını düşürmek amacı ile bu yola başvuruyorlar deprem olacak fay falan semtte çok etkili olacak diyenlere dikkat edin tabi siz yinede tedbiri elden bırakmayın ama bu gibilerede pabuç bırakmayın derim ben.
-
İstanbul'a olan göçün önünü kesmek amaçlı söylenenen bir propaganda bence.Deprem elbet olacak,olmayacak demiyorum.Hatta İstanbul'u yine şiddetli ve akabinde baya acı getirecek bir deprem bekliyor.Ancak; bana göçün önüne geçmeye çalışılan bir araç gibi geliyor bu deprem.
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
EpheSuS bunu yazdı:
Yinede basit önlemler almak lazım hocam bence millet sürekli önlemini alsın büyük kayıplar yaşanmasın diye sürekli oldu olacak diyolar.
-----------------------------abi bunu adam gibi açıklayabilirler şahsen bunları prof yapana sövüyorum şuan :) milleti kandırmaya hakkları yok önlem aldırmak için farklı yollara başvurabilirler.
-----------------------------hocam milleti ne kandırmasından bahsediyorsun.94-95 yıllarında da deprem uyarısı yapılmış,her an olabilir denmiş 99 yılında deprem oldu.Kayıplarımızda ağır oldu.Şimdi onların tekrar yaşanmaması için önlemlerin alınması gerek.bunu yapmaları gayet normal ve durmadan marmara bölgesinde küçük şiddetli depremler olmakta.bu da büyük bir depremin habercisi.küçük depremlerle fay kendini boşaltmazsa her an 7-8 şiddetinde bir deprem olabilir.
-
99dan beri hergün olcak mk^^,..
-
her yıl dask sigortalarından ne kadar kar elde ediliyor biliyormusun :)
-
EntelKoylu bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
arkadaşlar kedinin köpekten yıldığı gibi bu haberden yıldım artık ulan 2004 den beri aşağı yukarı hergün haberleri takip ederim ne depremmiş 6 yıldır hep bu yıl olacak diyorlar yine haberlere bakıyorum netten yine deprem çok yakın diyor :) 6 yıldır bir gelemedi anasını satim.
hani deprem önceden bilinmiyordu bune o zaman ,adamlar tarih veriyorlar geçensenede bir kaç prof 2009 da deprem olacak kesin vs. demişlerdi şimdi ne yapıyorlar bilmiyorum :) biride tv de 2 ay içinde deprem olabilir demişti buda deprem üzerine kitabı olan bir prof du , psikolojik hareketmidir nedir anlamıyorum arkadaş yıldım artık "deprem olacak" haberinden.
istanbulda yaşamıyorsun sanane?
-----------------------------illa yaşamammı gerek ?
-
OveRTaX bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
EpheSuS bunu yazdı:
Yinede basit önlemler almak lazım hocam bence millet sürekli önlemini alsın büyük kayıplar yaşanmasın diye sürekli oldu olacak diyolar.
-----------------------------abi bunu adam gibi açıklayabilirler şahsen bunları prof yapana sövüyorum şuan :) milleti kandırmaya hakkları yok önlem aldırmak için farklı yollara başvurabilirler.
-----------------------------hocam milleti ne kandırmasından bahsediyorsun.94-95 yıllarında da deprem uyarısı yapılmış,her an olabilir denmiş 99 yılında deprem oldu.Kayıplarımızda ağır oldu.Şimdi onların tekrar yaşanmaması için önlemlerin alınması gerek.bunu yapmaları gayet normal ve durmadan marmara bölgesinde küçük şiddetli depremler olmakta.bu da büyük bir depremin habercisi.küçük depremlerle fay kendini boşaltmazsa her an 7-8 şiddetinde bir deprem olabilir.
-----------------------------iyide ben deprem olmayacak demiyorum adamların tarih vermesine kızıyorum yok önümüzdeki 2 ay içinde deprem olacak yok bu yıl eksin deprem olacak gibi sözleri eleştiriyorum.
-
'99 depreminde altıma işemiştim bu sefer önlem alıcam.
-
BuZuL bunu yazdı:
EntelKoylu bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
arkadaşlar kedinin köpekten yıldığı gibi bu haberden yıldım artık ulan 2004 den beri aşağı yukarı hergün haberleri takip ederim ne depremmiş 6 yıldır hep bu yıl olacak diyorlar yine haberlere bakıyorum netten yine deprem çok yakın diyor :) 6 yıldır bir gelemedi anasını satim.
hani deprem önceden bilinmiyordu bune o zaman ,adamlar tarih veriyorlar geçensenede bir kaç prof 2009 da deprem olacak kesin vs. demişlerdi şimdi ne yapıyorlar bilmiyorum :) biride tv de 2 ay içinde deprem olabilir demişti buda deprem üzerine kitabı olan bir prof du , psikolojik hareketmidir nedir anlamıyorum arkadaş yıldım artık "deprem olacak" haberinden.
istanbulda yaşamıyorsun sanane?
-----------------------------illa yaşamammı gerek ?
evet illa yaşaman gerek yoksa kaileye almayacaksın hemşerim. -
XpertVision bunu yazdı:
her yıl dask sigortalarından ne kadar kar elde ediliyor biliyormusun :)
Dask zorunlu biliyormusun?