folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder İşten Çıkmak İçin Ne Yapabilirim?(Yardım)

İşten Çıkmak İçin Ne Yapabilirim?(Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

anladığım kadarıyla ne öz geçmişin de ne de referans olarak kullanmak istemiyorsun şuanda çalıştığın şirketi.

şirket telefonu kullanıp kullanmadığın konusunda bir bilgim yok fakat kabarık faturaları olan şirket hatları pek sevilmez

ben ofiste çalışan bir insan olmadığım için ofis kaidelerini pek bilmem fakat masanda uyurken görülmekte pek hoş bir şey olacağını sanmıyorum akşamdan kaldım tadında takılabilirsin en fazla 3 diyorum kapının önüne koyarlar adamı.

öğle yemekleri ofis içerisinde yeniyorsa bile sen çık dışarıya bir saat yerine 2 saat takıl trrafik vs. yalanın sonu yok 3-5 milletin canına tak edicektir.

biraz da salaşa bağladınmı ofis ortamında pislik pek hoş karşılanmaz diye tahmin ediyorum.

şirket araban varmı bilmiyorum fakat onunla kaza yapmak belki biraz insafsızca görünsede kasko herşeyi yapacağından şirkete bir zararı olmayacaktır.

eh bilgisayar başındasın anladığım kadarıyla bir kaç virüse bulaşmak senin için çok zor olmasa gerek varsa it departmanını canından bezdirirsin diye tahmin ediyorum.

herhangi bir toplantıda patronun masasına çay dökmek te güzel bir ayrılık fikri olabilir toplantı yapmıyorsanız bir gün geleceği saati kollayıp üzerine hafif kaynar bir çay ya da kahvede fena olmaz bunlar biriktikçe tahammül sınırları aşılmış olur kendini kapının öünde bulursun :)

daha çok şey yazılabilir nasıl bir şirkette çalıştığını bilmediğim için uzatamıyorum.

Keep Going !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek
    juniourfalcon bunu yazdı

ya anlamadım daha iyi iş bulduysan ve ayrılmak istiyorsan tazminatı ödeyip ayrılman en mantıklısı değilse git bir doktora rica et durum bu sana rapor versin sürekli rapor al .

başka bir yol düşünemiyorum ve merak ediyorum aldığın maaiş ne kadar

rapor olayları öyle eskisi gibi değil sağlık bakanlığı imanını gevretiyor adamın haa yapılmıyormu tabiki yapılıyor emica dayii lazım gerekiyor ya da sağlık sektöründe çalışan bir arkadaş. çok ciddiyim zira ben çalışıyorum sağlık sektöründe emniyet müdürü başhekimin yanına gelip rica ediyor artık o raddeye geldi durum.

Keep Going !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

herkese teşekkrler müşterilerle bi bağlantım yok olsada argo falan zor.aslında eğitimi şirket içinden birisi verdi 2 hafta ona mesai yatırdılar 5000 dolar edecek bişey değil.mesaiyi yatırmıyor değiller ama çok geç yatırıyorlarmıs senede bir falan.tazminatı ödemek için 5000 dolarımın olması lazım daha ilk işim bu :D şimdi yeni bir program aldılar progress yazıyorsn .nete falan çeviriyor ekranları arka planda sanada lisans alalım dedi geçende çıkma istiyordun dedi bende yok dedim almayın cıkcam ben aralıkta acaba simdi bu zaten cıkcak diye bırakır mı?

mesai olayını noterden falan ihtar mı çektirmek gerekiyor nasıl oluyor bilen var mı?

anlamadığım olay çalışmak istemeyen bi adamı neden zorla çalıştırırsın ki

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Git açık açık konuş, alengirli işleri deneme, illede para ödeyeceksin derlerse öderim ama şu an değil param yok de en kısa zamanda kazanırım, kazandığım anda öderim dersin, 

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    GebesH bunu yazdı

anladığım kadarıyla ne öz geçmişin de ne de referans olarak kullanmak istemiyorsun şuanda çalıştığın şirketi.

şirket telefonu kullanıp kullanmadığın konusunda bir bilgim yok fakat kabarık faturaları olan şirket hatları pek sevilmez

ben ofiste çalışan bir insan olmadığım için ofis kaidelerini pek bilmem fakat masanda uyurken görülmekte pek hoş bir şey olacağını sanmıyorum akşamdan kaldım tadında takılabilirsin en fazla 3 diyorum kapının önüne koyarlar adamı.

öğle yemekleri ofis içerisinde yeniyorsa bile sen çık dışarıya bir saat yerine 2 saat takıl trrafik vs. yalanın sonu yok 3-5 milletin canına tak edicektir.

biraz da salaşa bağladınmı ofis ortamında pislik pek hoş karşılanmaz diye tahmin ediyorum.

şirket araban varmı bilmiyorum fakat onunla kaza yapmak belki biraz insafsızca görünsede kasko herşeyi yapacağından şirkete bir zararı olmayacaktır.

eh bilgisayar başındasın anladığım kadarıyla bir kaç virüse bulaşmak senin için çok zor olmasa gerek varsa it departmanını canından bezdirirsin diye tahmin ediyorum.

herhangi bir toplantıda patronun masasına çay dökmek te güzel bir ayrılık fikri olabilir toplantı yapmıyorsanız bir gün geleceği saati kollayıp üzerine hafif kaynar bir çay ya da kahvede fena olmaz bunlar biriktikçe tahammül sınırları aşılmış olur kendini kapının öünde bulursun :)

daha çok şey yazılabilir nasıl bir şirkette çalıştığını bilmediğim için uzatamıyorum.

referans olarak kullanılcak bi durumu yok ki progress i kimse sallamıyor adam o ne diyor söyleyince.telefon araba falan olayları yokta işe geç gelebilrim virüs bulaştırmada zor kaspersky var ve kapatamıyorsunda admin sifresi olmadan. Ya da son kez konuscam ben gitmek istiyorum diye yok derse oturup oyun oynayıp atmasını beklicm :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Git açık açık konuş, alengirli işleri deneme, illede para ödeyeceksin derlerse öderim ama şu an değil param yok de en kısa zamanda kazanırım, kazandığım anda öderim dersin, 

ya para ödenir bi şekilde de 5000 dolar az para değilki neden ödeyeyim ki ona zaten sigortamıda yarı maaştan yatırıyorlar.maaşın yarısı elden yarısı bankadan 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı

ya para ödenir bi şekilde de 5000 dolar az para değilki neden ödeyeyim ki ona zaten sigortamıda yarı maaştan yatırıyorlar.maaşın yarısı elden yarısı bankadan 

Şimdi onları karıştırıp olayı kıvırma, madem onlardan şikayetciydin en baştan kabul etmeyip hakkını o zaman arayacaktın, sen dediğimi yap açık açık konuş, dürüst ol hepsini söyle olmuyor de yapamıyorum de gidicem de,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Hocam o eğitime 5000$ verdiklerini de sanmıyorum. senin iş sözleşmen bağlayıcı olsun diye öyle göstermişlerdir. yoksa çıkmaman için bir bağlayıcılık yok. köle değilsinki. isterse 10 sene çalışmak zorundadır diye madde olsun geçersizdir.

Eğitim ne kadar sürdü bu arada?

HolyOne tarafından 15/Ağu/12 16:40 tarihinde düzenlenmiştir

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı

Şimdi onları karıştırıp olayı kıvırma, madem onlardan şikayetciydin en baştan kabul etmeyip hakkını o zaman arayacaktın, sen dediğimi yap açık açık konuş, dürüst ol hepsini söyle olmuyor de yapamıyorum de gidicem de,

yokya kıvırdıgım yok bilerek girdimde amacım bi daha para vermemek bos yere,önceki konusmamda da demiştim yapamıyorum olmuyo çalışmak istemiyorum diye bi saat nasihat verdi çıkmayacağımı dusundugu için.bu sfer biraz daha kararlı konusup cıkmam lazım artık

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek
    kajmerpac bunu yazdı

maaşın yarını elden yarısını bankadan alıyorsan mutlaka bir maaş çizelgesi imzalıyorsundur , muhasebeyle aranı biraz toparla o imzaladığın kağıdı ele geçir bir şekilde. o evrak ile şirketin anasını ağlatabilirsin fakat uğraşmaya değmez sadece fotokopisini patronun masasının üzerine koy beni işten çıkart de gerekeni o yapacaktır zaten :) 

Keep Going !
Toplam Hit: 4273 Toplam Mesaj: 38