İyibu!Portal Ücretsiz Hazır Portal İndir!!
-
Elixiron bunu yazdıby_Tet bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Tahribat müritlerinden böyle çalışmalar görmek gerçekten çok güzel.
Portalını local de test edeceğim. Güzele benziyor. Websiteni ziyaret ettim.
Teşekkür ederim hocam umarım beğenirsin kullandıkça alışırsın zaten :) Takıldığın yerde ben burdayım ordayım ..
pSkpt bunu yazdıGeç olsun, güç olmasın.
Geç oldu ama iyi oldu.
iyiBU! :)
Çok geciktirdiğimi anladım hocam hem de çok sağlık olsun :)
localhost için hangi programı öneriyon hocam
Ben asp için windowsun kendi özelliğini kullanıyorum. IIS iidir. PHP için de wamp server gibisi yok.
opusdei tarafından 03/Eyl/12 00:29 tarihinde düzenlenmiştir -
opusdei bunu yazdıElixiron bunu yazdıby_Tet bunu yazdıopusdei bunu yazdı
Tahribat müritlerinden böyle çalışmalar görmek gerçekten çok güzel.
Portalını local de test edeceğim. Güzele benziyor. Websiteni ziyaret ettim.
Teşekkür ederim hocam umarım beğenirsin kullandıkça alışırsın zaten :) Takıldığın yerde ben burdayım ordayım ..
pSkpt bunu yazdıGeç olsun, güç olmasın.
Geç oldu ama iyi oldu.
iyiBU! :)
Çok geciktirdiğimi anladım hocam hem de çok sağlık olsun :)
localhost için hangi programı öneriyon hocam
Ben asp için windowsun kendi özelliğini kullanıyorum. IIS iidir. PHP için de wamp server gibisi yok.
Ben IIS 7.5 kullanıyorum ancak 2 hafta öncesine kadar IIS 5.0 ile çalışıyordum :D ASP çalıştırsın yeter. Özel hataları da düzenlemen gerek. Localde zaten uygulama havuzu gibi bi problem yok. Buarada mysql'i de unutma :)
-
hayırlısı olsun hocam
-
Keşke bunu daha önce yapaydında portal sitemin temasına o kadar parayı dökmeyeydim :|
-
link yapısını dediğim gibi yapmadın ya aşk olsun amk :D neyse o şekli ben yaptım çatır çatırda çalışıyor :D yemin ederim fark yok daha hızlı diyebilirim :) şuan üzerinde çalışıyorum bitince sana da şeederim :D
-
demo isterik
-
-
asp ha. indiriyorum.inceleyeceğim.
-
hayırlı olsun hocam. eline sağlık gayet güzel olmuş. farkında olmadan yardım ettiysek ne güzel:)
-
hayırlı olsun darısı nice ASP'cilerin başına :))