İyibu!Portal Ücretsiz Hazır Portal İndir!!
-
hocam çok güzel olmuş tasarım falan tebrik ederim gerçekten
-
kadirozdemir bunu yazdı
Keşke bunu daha önce yapaydında portal sitemin temasına o kadar parayı dökmeyeydim :|
Valla hocam ne desem bilemedim ki şimdi :)
interfector bunu yazdılink yapısını dediğim gibi yapmadın ya aşk olsun amk :D neyse o şekli ben yaptım çatır çatırda çalışıyor :D yemin ederim fark yok daha hızlı diyebilirim :) şuan üzerinde çalışıyorum bitince sana da şeederim :D
Ben senin dediğini anlamamışım ondan olmuş sanırsam hocam :D
WALLACEs bunu yazdıhayırlı olsun hocam. eline sağlık gayet güzel olmuş. farkında olmadan yardım ettiysek ne güzel:)
ASP'ye ufacık katkısı olan herkesin bu portala da katkısı vardır hocam :) Belki kodları tamamen almamışımdır ancak fikirler de bir katkıdır :)
Ve diğer olumlu olumsuz yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim :) Üye olun haa :D
by_Tet tarafından 03/Eyl/12 10:18 tarihinde düzenlenmiştir -
çerz sorunu sıkıntı hocam,, :S
-
Hakkinen bunu yazdı
çerz sorunu sıkıntı hocam,, :S
Şimdi düzelttim hocam. 1 satırlık bi yanlışlık vardı. Düzelttim gece bakamamıştım.
-
ellerine sağlık hacım güzel olmuş
ama bence şu yazıyı kaldır çünkü çok saçma.
"Yoğun çalışmalar sonucunda kaderine terkedilen bir programlama diline ihanet etmeden; yeniliğin aslında mevkiisi yüksek insanların zorla dikte ettiği şeyler demek olmadığını göstermek amacıyla üretilmiş bir web sistemidir."
-
SharpShooter bunu yazdı
ellerine sağlık hacım güzel olmuş
ama bence şu yazıyı kaldır çünkü çok saçma.
"Yoğun çalışmalar sonucunda kaderine terkedilen bir programlama diline ihanet etmeden; yeniliğin aslında mevkiisi yüksek insanların zorla dikte ettiği şeyler demek olmadığını göstermek amacıyla üretilmiş bir web sistemidir."
:) Başlarken yazdığım 2011'deki yazı. Tabi 1 Haziranda tekrar 0'dan başlamak icab etti. Ama dursun hocam yenisini yazana kadar sağolasın :)
Buarada çerezler kapalı sorunu tamamiyle çözülmüştür.
-
Başladığın bir projeyi bitirebilmen çok iyi hacı, emeğine sağlık.
-
GusFring bunu yazdı
Başladığın bir projeyi bitirebilmen çok iyi hacı, emeğine sağlık.
Sağolasın hocam haklısın :) (Aslına bakarsan hiç bitmeyecekti :))
-
ellerine sağlık hacım güzel olmuş :)
-
FOXXLY bunu yazdı
ellerine sağlık hacım güzel olmuş :)
Sağolasın hocam seninkilerin yerini pek tutmaz da işte :D