folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder İzmir Bulusmasi [Resimler Eklendi!]

İzmir Bulusmasi [Resimler Eklendi!]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    Allah razı olsun da saat 6dan sonra buluşursak akşama sarkacak. bende amamlarda kalıyorum sonuçta emanet kavramı hesabından karanlığa bırakmazlar beni. öğleden sonra 1-2 de buluşur bi cafe ya da ağaç dibine çömeriz. gevrek neyim yeriz  :P göttepeli döveriz. anlıcanız fazla özgür değilim akşama sarkıtmayın emmolları

kendinize ayığ olunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dragomilow
    dragomilow's avatar
    Erkek

kürdo sen nerden geldin buraya a.q?

öğlen beyin meyin kalmaz la bizde. izmir burası a.q

gerçi bırakmazlar diyosan yapcak bişi yok ama... bize acımıyosan kendine acı bea :D

www.kodki.net
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    -----------------------------
    Allah razı olsun da saat 6dan sonra buluşursak akşama sarkacak. bende amamlarda kalıyorum sonuçta emanet kavramı hesabından karanlığa bırakmazlar beni. öğleden sonra 1-2 de buluşur bi cafe ya da ağaç dibine çömeriz. gevrek neyim yeriz :P göttepeli döveriz. anlıcanız fazla özgür değilim akşama sarkıtmayın emmolları

Hay ağzını öpeyim :D erkenden buluşma olsun geceye sarkmasın :) konaktaki saat kulesini boşverin ykmnin önü daha iyi :D bide pazar günü daha iyi kanımca :D

Söz gümüşse, altın paradır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    İyi agalar o zaman

saat 2:30'da

Cumartesi günü

saat kulesinin önünde olalım

cebimi gelecek olanlara yollıycam

Beni tanımanız kolay olacak:

Şişman, sakallı, siyah giyinmiş, muhtemelen eline su şişesiyle, yaş 18

Adanacıya gidebiliriz, akşama doğruda deep'e akarız, veya ordan karşıya geçebiliriz, bostanlıda hatunlara laf atarız, kadifekaleye gidip g.tümüzden pıçaklanabiliriz...... 

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    Allah razı olsun da saat 6dan sonra buluşursak akşama sarkacak. bende amamlarda kalıyorum sonuçta emanet kavramı hesabından karanlığa bırakmazlar beni. öğleden sonra 1-2 de buluşur bi cafe ya da ağaç dibine çömeriz. gevrek neyim yeriz  :P göttepeli döveriz. anlıcanız fazla özgür değilim akşama sarkıtmayın emmolları

olm bak, izmirin Göztepeli bölümüne geliyon, adamı hasta etme, senin götünü kollucak efsunda yok şimdi tmmı canem? ayrıca 1 2 çok sıcak en az 3 gibi olur 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:
    İyi agalar o zaman

saat 2:30'da

Cumartesi günü

saat kulesinin önünde olalım

cebimi gelecek olanlara yollıycam

Beni tanımanız kolay olacak:

Şişman, sakallı, siyah giyinmiş, muhtemelen eline su şişesiyle, yaş 18

Adanacıya gidebiliriz, akşama doğruda deep'e akarız, veya ordan karşıya geçebiliriz, bostanlıda hatunlara laf atarız, kadifekaleye gidip g.tümüzden pıçaklanabiliriz......

Yarın 14:30da

burdamı toplanılcak?Bende geliceeem :O yazın listeye...kürdo hocam taso getireyimmi sana :D kargo yapcaktım olmamıştı elden teslim yapiimmi :D :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Athzai_Khaine bunu yazdı:

olm bak, izmirin Göztepeli bölümüne geliyon, adamı hasta etme, senin götünü kollucak efsunda yok şimdi tmmı canem? ayrıca 1 2 çok sıcak en az 3 gibi olur

yaa 2buçuk iyidir işte geç kalan flnda olabilir?! Bu arada kavga vs bi durum olurmu ona göre techizat getireyim :D pıçak cop fln :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

sikerin herkes beyni sıcaktan aksın istiyo

ben kürdoyu gece 3 te bile olsa evine bırakırım

hatta istersen 4 te ben geleyim alayım kürdüm akrabalarından

görsünler bilsinler yamuk adam değiliz :D

bu arada ben 3 te 4 te bacımı istanbul otobüsüne bindircem ancak o saatlerden sonra gelirim

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    ---RudeboY--- bunu yazdı:
    Athzai_Khaine bunu yazdı:

olm bak, izmirin Göztepeli bölümüne geliyon, adamı hasta etme, senin götünü kollucak efsunda yok şimdi tmmı canem? ayrıca 1 2 çok sıcak en az 3 gibi olur

yaa 2buçuk iyidir işte geç kalan flnda olabilir?! Bu arada kavga vs bi durum olurmu ona göre techizat getireyim :D pıçak cop fln :D

işim senle değil merak etme ;)

ayrıca amele sen almaya gidersen hiçgöndermiyebilirler :D bilmiyom valla... 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek

ReaL_KurD bunu yazdı:
    eet Ben yarın gaziemir'de olacağım. Gaziemirden siksen ancak sadece konak meydanına kadar gelebilirim başka yol yordam bilmiyorum :) İki yıl oldu izmire gelmiyeli unutmuşum dalgayı. Konak meydanında da buluşabiliriz, isterseniz bokee motoru ile ya da amele düldülü ile beni meydandan alır asıl buluşma yerine gideriz. Program felan belirlemeye kalkmayın kafamıza göre gezecez içen içecek ben athzikine asılacam necoyla sevüşecem felan falan öyle takılırız işte.
    tamam yawru sevişiriz haber et bugün mq . ben yarın sabah manisaya kaçıcam sora öğlen buluşuruz .. sabahlara kadar durabiliriz :D aile isktirdi daha doğrusu yanlarından ben sittirdim.. kürdo sokcam sana ne kadar anım varsa geçicem sana aq ..: mq dum yeri çok sıcak yaa

Toplam Hit: 12154 Toplam Mesaj: 115