İzmir Bulusmasi [Resimler Eklendi!]
-
yok yaw cw demedi... ben orda kalabalığı gördüm bunlar heralde dedim..gidiyim soriyim dedim...sorarken ulan dedim şimdi bunlar diilse rezil olmayalım ne tahribatı demesinler dedim...nickimyokta yan tarafta bekliyolar diyince ulan dedim heralde benden başkada gelenler var kalabalığı görünce onlarda benim gibi sordu..
asıl komik olan teodosun yanına oturan teyzeydi yaa..... teyze geldi yerde taşmı ne öle bişi vardı aldı çöpe attı teo nun yanına oturdu... soraki dialog
teo : tahribatmı?
teyze: ne bilim olum attım işte
biz: kopuşşş
-
çok iiydi. ii arkadaşlar hepsi. güldüm ama baya. buca girişinde natoya geldik. abi beni durakta bıraK! :D
-
le olum eth_x hiç konuşmadın orda. ama bak demiştim bu adam konuşmaz yazar! :) yaz kardeşim yaz! :)
-
bende hiç konuşmadım cok suskundum bu gün...
-
polisler panzerlerle falan geldi kurdo izmire gelince... bi yere oturduk..arkadan 2-3 otobüs polis+ panzerler falan :D:D
bu arada nickimyok sen konuşmadıysan artık :D:D
-
nickimyok bunu yazdı:
-----------------------------
bende hiç konuşmadım cok suskundum bu gün...
-----------------------------
tabi tabi konuşturamadık çocuğu bir türlü! :) ağızından cımbızla laf alınıyo. sessiz, kendi halinde bir mürid!! -
çok malzeme var ya nickimyokda sabaha kadar dinlerim aramızda para toplucaz zaten
-
O diilde teodos abim hala iciyon mu?ben mide bulantisindan geberdim donuste.dukkana bile gidemedim.du bakam olmadi tlfnla pc bulutut dan sevistirip baglanirim nete.upload ederim fotolari
-
resimler yok mu yaws :D
-
Arkadaşlarla 1 hafta önceden anlaşmamış olsaydık erken ayrılmazdım. Bidahaki buluşmada söz tercümanla gelcem, abi bu arada fotoğrafları uplod ettikten sonra 1 orjinal koyun 1 tanede fotoşoplu altlarında isim-nik yazan koyun. Erhan abi şimdi biraz kötüyüm senin dökümanları yarın rapide atarım.