Kapalı Alanlarda Sigara Yasağının Sonuçları
-
Hocam birileri içip evinin onune işiyosa yada nara atıyosa mahallende o senın sorunun. Gelipte kımse benım evımın onune ıseyemez harbı onu bı hale getırırımkı alkole tovbe eder.
Ayrıca dın acısından soledıysen sıgarada haram alkolde haram. Cehenneme gıtsınler vs demıssın genel anlamda konusmadıgını farzederek bısey demıyorum.
Sen nasıl evınde rahat uyumak ıstıyosan onlarda ıcıp gezmek ıstıyorlar. Baskalarının ozgurluklerını kısıtlayıp bu benım ozgurlugum dersen ozgurlugun kelıme anlamına aykırı bı davranıs yapmıs olursun ki senın yaptıgında bencıllık olur o zaman.
Daha duzgun bır dılle acıklasaydın zaten bu kadar ınsan senın aksıne yorum yapmazdı. Fazla giydirmişsin bende sımdı alkol ıcmeyene ana avrat sovıyım o zaman burda alkol ıcmıyosunuz bos kafa gezıp benım sınırımı bzouyosunuz dıye olucak işmi.
-
tahribatın derbisi başladı gene bosphorus vs expire :)
-
herkes tütüne yöneldi onun bir de sarma makinası var benim babam dahil sarıp sarıp içiyor hem ucuza da geliyor :D
-
ben sigaraya duman kokusunu çeke çeke başladım.. söz geçiremiyorduk.. khvede internette söz geçmiyordu.. bağımlı bir insanı ikna etmek gerçekten çok zor
şimdi içilmeyince kimseye zarar vermeden harekket edince özgürlük dışı oluyormuş.eminim ki ileriki zamanlarda haklı bir uygulama olduğuu gelecek nesillerde ki sigara kullanma oranıyla daha iyi anaşılacak:)
-
türkiyede artık kasabalarda bile kaçak sigara satılır olurdu eskiden sadece büyük şehirlerde vardı bunu görmeyenler yinede uygulamayla övünsün
-
@enginkar bi insan bulundugu ortamda kokusundan dumanından nefret ettıgı bır seye nasıl baslayabılır dostum bahane bunlar. Sıgara tamamen kısısel ırade meselesıdır. Yanı o zamanlar sıgara yasagı olsa sen baslamıcaktın sanırım?
-
SİGARA TAMAMEN BULAŞICI BİR HASTALIKTIR..
-
keşke tamamen kalksa :D
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
Hala alkolle sigarayı eşdeğer tutan ve alkolü daha iyi bulan dingiller var.. keşke ülkemizde külliyen yasaklansa alkol ürünleri gece evimin önünde çıkan sarhoş kavgalarından yoldaki sarhoş kazalarından üsküdar istikametine passat ile tersten girmiş gençlerden bıktım. canları cehenneme içecekseniz oturun için uyuyun bulaşmayın amk kimseye lanet olsun onlar acanlarınız cehenneme lan. geberin. Alkol sarhoş yapıyor kendinden geçiriyor insanı bildiğin sokaktaki deli konumuna sokuyor insanlar bu kadar salak olamaz amk ya bira desen çiş gibi rakı desen tiner gibi vokda desen boğaz yakmakdan başka boka yaramıyo.
Alkol yasaklansın sigara onun kadar değil sigara sadec emutluluk verir. ve abartarak içilirse ilerde hasta eder. Aynı yasakları alkol için destekliyorum alkolün canı cehenneme diyorum.
-----------------------------sigara kullananlarda hapse giriyor.Tecavüz, gasp, yolsuzluk işliyor.
O halde sigarada yasaklasın ??
-
siz içenleri mutlu ediyor ola bilir ama benim gibi insanları sıgara dumanı geriyor sinirlendiriyor içenin azını burnunu kırasım kafasını gözünü patlatasım geliyo acaip sinirleniyorum
bide işlerine gelmeyince yok özgürlüğüm kısıtlanıyo diolar onlarında kafasına çivili sopayla defalarca vurasım geliyo ulan cafeye geliyosun arkadaşlarla oturmusuz iki dk muhabbet ediyoz pat ordan hemen sıgarayı alıyo eline artizzz ortamın içine zıcıyo bitanesi dumanı direk bana doğru üfledi zor aldılar elimden hıyar oğlanını