folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kapalı Alanlarda Sigara Yasağının Sonuçları

Kapalı Alanlarda Sigara Yasağının Sonuçları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Hocam birileri içip evinin onune işiyosa yada nara atıyosa mahallende o senın sorunun. Gelipte kımse benım evımın onune ıseyemez harbı onu bı hale getırırımkı alkole tovbe eder.

Ayrıca dın acısından soledıysen sıgarada haram alkolde haram. Cehenneme gıtsınler vs demıssın genel anlamda konusmadıgını farzederek bısey demıyorum.

Sen nasıl evınde rahat uyumak ıstıyosan onlarda ıcıp gezmek ıstıyorlar. Baskalarının ozgurluklerını kısıtlayıp bu benım ozgurlugum dersen ozgurlugun kelıme anlamına aykırı bı davranıs yapmıs olursun ki senın yaptıgında bencıllık olur o zaman.

Daha duzgun bır dılle acıklasaydın zaten bu kadar ınsan senın aksıne yorum yapmazdı. Fazla giydirmişsin bende sımdı alkol ıcmeyene ana avrat sovıyım o zaman burda alkol ıcmıyosunuz bos kafa gezıp benım sınırımı bzouyosunuz dıye olucak işmi.

www.kriptopedi.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

tahribatın derbisi başladı gene bosphorus vs expire :)

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

herkes tütüne yöneldi onun bir de sarma makinası var benim babam dahil sarıp sarıp içiyor hem ucuza da geliyor :D

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

ben sigaraya duman kokusunu çeke çeke başladım.. söz geçiremiyorduk.. khvede internette söz geçmiyordu.. bağımlı bir insanı  ikna etmek gerçekten çok zor

şimdi içilmeyince kimseye zarar vermeden harekket edince özgürlük dışı oluyormuş.eminim ki ileriki zamanlarda haklı bir uygulama olduğuu gelecek nesillerde ki sigara kullanma oranıyla daha iyi anaşılacak:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

türkiyede artık kasabalarda bile kaçak sigara satılır olurdu eskiden sadece büyük şehirlerde vardı bunu görmeyenler yinede uygulamayla övünsün

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

@enginkar bi insan bulundugu ortamda kokusundan dumanından nefret ettıgı bır seye nasıl baslayabılır dostum bahane bunlar. Sıgara tamamen kısısel ırade meselesıdır. Yanı o zamanlar sıgara yasagı olsa sen baslamıcaktın sanırım?

www.kriptopedi.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

SİGARA TAMAMEN BULAŞICI BİR HASTALIKTIR..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

keşke tamamen kalksa :D

onekine?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

Hala alkolle sigarayı eşdeğer tutan ve alkolü daha iyi bulan dingiller var.. keşke ülkemizde külliyen yasaklansa alkol ürünleri gece evimin önünde çıkan sarhoş kavgalarından yoldaki sarhoş kazalarından üsküdar istikametine  passat ile tersten girmiş gençlerden bıktım. canları cehenneme içecekseniz oturun için uyuyun bulaşmayın amk kimseye lanet olsun onlar acanlarınız cehenneme lan. geberin. Alkol sarhoş yapıyor kendinden geçiriyor insanı bildiğin sokaktaki deli konumuna sokuyor insanlar bu kadar salak olamaz amk ya bira desen çiş gibi rakı desen tiner gibi vokda desen boğaz yakmakdan başka boka yaramıyo. 

Alkol yasaklansın sigara onun kadar değil sigara sadec emutluluk verir. ve abartarak içilirse ilerde hasta eder. Aynı yasakları alkol için destekliyorum alkolün canı cehenneme diyorum.

-----------------------------

sigara kullananlarda hapse giriyor.Tecavüz, gasp, yolsuzluk işliyor.

O halde sigarada yasaklasın ??

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

siz içenleri mutlu ediyor ola bilir ama benim gibi insanları sıgara dumanı geriyor sinirlendiriyor içenin azını burnunu kırasım  kafasını gözünü patlatasım geliyo   acaip sinirleniyorum
    bide işlerine gelmeyince yok özgürlüğüm kısıtlanıyo diolar onlarında kafasına çivili sopayla defalarca vurasım geliyo ulan cafeye geliyosun arkadaşlarla oturmusuz iki dk muhabbet ediyoz  pat ordan hemen sıgarayı alıyo eline artizzz  ortamın içine zıcıyo bitanesi dumanı direk bana doğru üfledi zor aldılar elimden hıyar oğlanını

onekine?
Toplam Hit: 6208 Toplam Mesaj: 55