Kapalı Alanlarda Sigara Yasağının Sonuçları
-
yasağı takan kim, gecen bizim dükkana yetkili bir kaç adam geldi bura sigara kokuyo deiler bi yalan uydurup gönderdik
-
Keşke alkol ve sigara beleş olsa ve herkes içse. Çok zengin bir adam olarak ölürsem sebil hayrat dikecem bira akacak içinden. Gelen geçen gariban nasiplensin. Ömründe alkol almamış ÖKÜZde alkol hakkında atıp tutmasın.
-
Hayatım boyunca bir nefes dahi sigara kullanmamış biri olarak diyorum ki: Sigara kullanmayanların yararına oldu bu yasa. Ben anlamam kaçak varmış, yokmuş. Yararsız alışkanlık...
-
isteyen istediği kadar - 40.000 çeşit - zehir soluyabilir ama şu lanetli dumanı içmeyenlerden uzak tutun ;)
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Keşke alkol ve sigara beleş olsa ve herkes içse. Çok zengin bir adam olarak ölürsem sebil hayrat dikecem bira akacak içinden. Gelen geçen gariban nasiplensin. Ömründe alkol almamış ÖKÜZde alkol hakkında atıp tutmasın.
-----------------------------ömründe alkol almamış insanlara öküz diyemezsininsan sevmez alkolu içmez mensup olduğu din gereği yasaktır içmez bu seni ilgilendirmez ve o insanlara öküz deme hakkını sana vermez eğer bir öküz görmek istiyorsan aynaya bak en iyi ÖKÜZÜ orada görebilirsin
-
sacma sapalak bı baslık acmıssın neden
1 sıgara zammından dolayı dusus olmustur
2 zammın tetıklenmesıyle pıyasada kacak dedıgımız capıtal malboro camel tarzı sıgaralar ucuz fıata gırıs yapmıstır
ve her 3 4 kısıden bırı bu kacak sıgaralardan ıcmektedır neden paylastın bılmıyorum ama bunları bılmende fayda var kocum
-
KrypT bunu yazdı:
--------------------------
Hass.ktir ya
-
hackworm bunu yazdı:
zaten hiçbir anlamı olmayan bir tüketim maddesi. düşünebilen her insanı en azından başlamaması gerekir. biraz abartı olacak ama bana göre bu maddeyi kullanmak cehalet belirtisidir. zaten kullanmaya başlayanlarında toplumda bir bok sanılma güdüsüyle bu işe başladığını görmek için uzman olmaya gerek yok. alkol kafa yapar, uyuşturucu kafa yapar yani ne istiyorsan o an sana verir ama zıkkım gibi saat başı bunu tüttürmek ayrı bir eziyet.
-----------------------------Çok doğru söylemişsin.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Umarım dunyanın en zengın ınsanlarından bırı olursun.
Ayrıca o kadar dın hakkında atıp tutuyorsanız tv-dolayısıyla pc gıbı seylerınde gunahı var gıdın kendınızı maddı seylerden ayırıp guzel bır hayat yasayın. Haram fln olaylarını aşın artık bızde bılıyoruz haram oldugunu.
-
Biride demişki ömründe alkol almayana öküz diyemezsin HAHAHAHAHAHHAHA. Lan alkol alsanız hakkaten hiç çekilmezsiniz.
Edit: Cebimdeki son parayla şarap ve yarım döner aldım, kalan 50 kuruşum var bir hafta için ama mutluyum. Bu zevki ancak TADAN bilir.