folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kapalı Alanlarda Sigara Yasağının Sonuçları

Kapalı Alanlarda Sigara Yasağının Sonuçları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oturuyorum
    oturuyorum's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yasağı takan kim, gecen bizim dükkana yetkili bir kaç adam geldi bura sigara kokuyo deiler bi yalan uydurup gönderdik 

Ellerinde Pankartlar / Gidiyor Bu Çocuklar / Kalkın Ayağa, Kalkın / Gidiyor Bu Çocuklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Keşke alkol ve sigara beleş olsa ve herkes içse. Çok zengin bir adam olarak ölürsem sebil hayrat dikecem bira akacak içinden. Gelen geçen gariban nasiplensin. Ömründe alkol almamış ÖKÜZde alkol hakkında atıp tutmasın.

yeni-raki-fitil.jpg%20%28240×360%29

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ERERESEL
    ERERESEL's avatar
    Erkek
    Hayatım boyunca bir nefes dahi sigara kullanmamış biri olarak diyorum ki: Sigara kullanmayanların yararına oldu bu yasa. Ben anlamam kaçak varmış, yokmuş. Yararsız alışkanlık...

Bir yalanın öyküsü bin gece söylenir.Bir doğru için yardan da serden de geçilir.Hile bir zehirdir,kıvrandırır kişiyi.Hile ile iş gören mihnet ile can verir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

isteyen istediği kadar - 40.000 çeşit - zehir soluyabilir ama şu lanetli dumanı içmeyenlerden uzak tutun ;)

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:
    -----------------------------

Keşke alkol ve sigara beleş olsa ve herkes içse. Çok zengin bir adam olarak ölürsem sebil hayrat dikecem bira akacak içinden. Gelen geçen gariban nasiplensin. Ömründe alkol almamış ÖKÜZde alkol hakkında atıp tutmasın.

ömründe alkol almamış insanlara öküz diyemezsininsan sevmez alkolu içmez mensup olduğu din gereği yasaktır içmez bu seni ilgilendirmez ve o insanlara öküz deme hakkını sana vermez  eğer bir öküz görmek istiyorsan aynaya bak en iyi ÖKÜZÜ orada görebilirsin

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

sacma sapalak bı baslık acmıssın neden

1 sıgara zammından dolayı dusus olmustur

2 zammın tetıklenmesıyle pıyasada kacak dedıgımız capıtal malboro camel tarzı sıgaralar ucuz fıata gırıs yapmıstır

ve her 3 4 kısıden bırı bu kacak sıgaralardan ıcmektedır  neden paylastın bılmıyorum ama bunları bılmende fayda var kocum

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

--------------------------

Hass.ktir ya 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XanTos
    XanTos's avatar
    Erkek

hackworm bunu yazdı:

zaten hiçbir anlamı olmayan bir tüketim maddesi. düşünebilen her insanı en azından başlamaması gerekir. biraz abartı olacak ama bana göre bu maddeyi kullanmak cehalet belirtisidir. zaten kullanmaya başlayanlarında toplumda bir bok sanılma güdüsüyle bu işe başladığını görmek için uzman olmaya gerek yok. alkol kafa yapar, uyuşturucu kafa yapar yani ne istiyorsan o an sana verir ama zıkkım gibi saat başı bunu tüttürmek ayrı bir eziyet.

Çok doğru söylemişsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Umarım dunyanın en zengın ınsanlarından bırı olursun.

Ayrıca o kadar dın hakkında atıp tutuyorsanız tv-dolayısıyla pc gıbı seylerınde gunahı var gıdın kendınızı maddı seylerden ayırıp guzel bır hayat yasayın. Haram fln olaylarını aşın artık bızde bılıyoruz haram oldugunu.

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Biride demişki ömründe alkol almayana öküz diyemezsin HAHAHAHAHAHHAHA. Lan alkol alsanız hakkaten hiç çekilmezsiniz.

Edit: Cebimdeki son parayla şarap ve yarım döner aldım, kalan 50 kuruşum var bir hafta için ama mutluyum. Bu zevki ancak TADAN bilir.

while (1<2)
Toplam Hit: 6207 Toplam Mesaj: 55