Karşıdakinin Bilgisayarına En Basit Girme Metodu
-
üstadlar arkadaşım yurt dışında ve onun bilgisi olarak onun bilgisayarına girmek istiyorum.Bunun en basit yolu nasıldır. Bilen arkadaşlar yardım ederse diğer benim gibi bilmeyen arkadaşlarda faydalanmış olcak. Teşekkür ederim
-
girmek istediğin bilgisayar kullanıcısı başlat-programlar-uzantan yardım menüsüne girip,yardım etmesi için birini davet et butonun tıklayıp seni davet etcek.bu arada senin de msn de online olman gerekiyo tabi.
-
msn yerine skype olmazmı üstad
-
by_felsefe bunu yazdı:
msn yerine skype olmazmı üstad
skype ile nasıol yapcağın hakında bi fikrim yok ama yine başlat-programlar-uzaktan yardım menüsüden yardım etmesi için birini daveet et butonunu tıklayıp davetiyeyi dosya olarak kaydeti tıklatıp bi davetiye dosyası oluşturduktan sonra o dosyayı sana göndersin bu şekildede girebilirsin arkadaşının bilgisayarına -
denicem usta. bununla ilgili program varmı acaba¿
-
radmin kullanabilirsin döküman arşivinde açıklaması war
-
Bui-Bios Erişim 1.0
-
bui bios var da şifre istiyo şifreye ne giriliyo
-
usta bu ismi zikredilen programları bulamadım linklerini verirseniz çok makbule geçcek teşekkür ederim
-
uzak masa üstü bağlantısı yap onun ip yi al sonra uzak masa üstü bağlantısına gir ve aynı kendi bilgisayarın gibi onunkini yönet...
-
Kardeş senin söylediğini yaptım ama her defasında (istemci uzaktaki bilgisayarı bağlanamadı....... vs.)hatalar veriyor olmuyor yani kısacası. O galiba muhasebe programlarında uzaktaki bilgisayarlarla oluyor.Makinada gezmek veya yönetmek için değil
Toplam Hit: 12673 Toplam Mesaj: 23