folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hertürlü Web tabanlı Saldırı Taktik ve Stratejileri
linefolder Karşıdakinin Bilgisayarına En Basit Girme Metodu

Karşıdakinin Bilgisayarına En Basit Girme Metodu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    üstadlar arkadaşım yurt dışında ve onun bilgisi olarak onun bilgisayarına girmek istiyorum.Bunun en basit yolu nasıldır. Bilen arkadaşlar yardım ederse diğer benim gibi bilmeyen arkadaşlarda faydalanmış olcak. Teşekkür ederim

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

girmek istediğin bilgisayar kullanıcısı başlat-programlar-uzantan yardım menüsüne girip,yardım etmesi için birini davet et butonun tıklayıp seni davet etcek.bu arada senin de msn de online olman gerekiyo tabi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek

msn yerine skype olmazmı üstad

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma, sakın! Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Dogacaktır sana vaad ettiği günler Hakkın; Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    by_felsefe bunu yazdı:

msn yerine skype olmazmı üstad

skype ile nasıol yapcağın hakında bi fikrim yok ama yine başlat-programlar-uzaktan yardım menüsüden yardım etmesi için birini daveet et butonunu tıklayıp davetiyeyi dosya olarak kaydeti tıklatıp bi davetiye dosyası oluşturduktan sonra o dosyayı sana göndersin bu şekildede girebilirsin arkadaşının bilgisayarına
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    denicem usta. bununla ilgili program  varmı acaba¿

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    radmin kullanabilirsin döküman arşivinde açıklaması war

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CLK-J35
    CLK-J35's avatar
    Erkek
    Bui-Bios Erişim 1.0

CeLeKatireJeotuzbeş
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek
    bui bios var da şifre istiyo şifreye ne giriliyo
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    usta bu ismi zikredilen programları bulamadım linklerini verirseniz çok makbule geçcek teşekkür ederim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ercag
    ercag's avatar
    Erkek
    uzak masa üstü bağlantısı yap onun ip yi al sonra uzak masa üstü bağlantısına gir ve aynı kendi bilgisayarın gibi onunkini yönet...

Profesyonel Satış Pazarlamacı - Lojistisyen
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_felsefe
    by_felsefe's avatar
    Erkek
    Kardeş senin söylediğini yaptım ama  her defasında (istemci uzaktaki bilgisayarı bağlanamadı....... vs.)hatalar veriyor olmuyor yani kısacası. O galiba muhasebe programlarında uzaktaki bilgisayarlarla oluyor.Makinada gezmek veya yönetmek için değil

Toplam Hit: 12673 Toplam Mesaj: 23