Karşıdakinin Bilgisayarına En Basit Girme Metodu
-
Biraderim amacın bir bilgisayara zevk için girmekseBaşlat>Programlar>Donatılar>İletişim>Uzak Masa Üstü BağlantısıO arkadaştan Ip ve Tam Bilgisayar Adını al bu işini görür.(Yanlız "Sistem Özellikleri"nden "Uzak" sekmesinden "Uzak Masa Üstü" bölümünden "Kullanıcıların bu bilgisayara bağlanmalarına izin ver" işaretini tıklaman lazım.)Bunu dene...
-
arkadşım herhangi bir bilgisayara girecek sen essantial war onu dene
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=18766
-
ercag34
arkadaş daha önceden söylemiş görmedim pardon.ikinizde xp işletim sistemi kullanıyorsunuz dimi?aynı kendi bilgisayarında ne yapabiliyosan onun bilgisayarındada aynısını yaparsınmuhasebe programları çok farklı gibi falan demişsin ama alakası yokdene ve gör -
Üstad söylediklerini anladım ama parantez içindekileri birazdaha açıklarsan çok makbule geçcek.Yineden çok teşekkür ederim "(Yanlız "Sistem Özellikleri"nden "Uzak" sekmesinden "Uzak Masa Üstü" bölümünden "Kullanıcıların bu bilgisayara bağlanmalarına izin ver" işaretini tıklaman lazım.)Bunu dene..."
-
telnet kullan
-
boş iş bunlar ama zevklidir
-
girmek istediğim bilgisayarın ıp sini arkadaş söyledi biliyorum essentialde direk nası pc ye ulaşcam 1 ile 255 arasındaki ıp leri aramak değilde direk ıp yi yazıp pc ye ulaşabilirmiyim teşekkür ederim
-
aga şeyi dene ip adresi belli değilmi paylaşımada açıksa intenet explorerda adres yazdığın yere \\xx.xxx.xx.xx biçiminde yaz ip adresini öyle dene ben valla essantialde bulduğum ip leri arkadaşlara weriyordum onlar öyle giriyordu
-
wert bunu yazdı:
aga şeyi dene ip adresi belli değilmi paylaşımada açıksa intenet explorerda adres yazdığın yere \\xx.xxx.xx.xx biçiminde yaz ip adresini öyle dene ben valla essantialde bulduğum ip leri arkadaşlara weriyordum onlar öyle giriyordu
eyvallah -
aga işini gördümü o yöntem başka sorun yok değilmi
Toplam Hit: 12671 Toplam Mesaj: 23