Kazanılan Üniversiteler, Bölümler, Yurtlar Ve Şehirlerle İlgili Genel Konu
-
piradomim bunu yazdıasa42 bunu yazdı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 105510565 3 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 503,97300 Kayıt Tarihi 03/09-05/09/2012 Kayıt Adresi İTÜ AYAZAĞA YERLEŞKESİ MASLAK /SARIYER İSTANBUL İtü;elektronik-haberleşme, Konya'dan gideceğim. Üniyi zaten yeterince araştırdım. Bana ulaşımda tavsiyesi olan var mı?
Sonuçta tbt'nin yarısı İstanbul'lu. Daha önce gezme şansım olmadı bildireyim.
hayırlı olsun hocam , kaydını yaptırdığın gün sana öğrenci belgesi veriyorlar.hemen koş git akbilini çıkart :)
Abi tmm çıkarıyım da ona da nerden inip nerden binecem bilmiyorum. :S
-
an açığından insan kaynakları okuyalım bide :) bu bitince de bide üstüne şöle söylemeis güzel bi bölüm daha okuruz oooh dadından yinmez :D
-
odtü elektrik elektronik.odtülüler varsa tanışalım :D
-
konyaya gelenleri arada ziyaret ederim baba şefkati gösteririm ;) maksat ana baba hasreti çekmesinler :D
saygılar. -
Gazi üniversitesini kazanan arkadaşlar varsa bilgi alman isteyenlere yardımcı olabilirim bir arkadaşım içinde çorum hitit üniversitesi için bilgi almam lazım bilgisi olan varmıdır
-
beyler bu harçlar kalkarsa ikinci öğretimler içinde mi kalkacak
-
izmir 9 eylül ?
-
ByMusty bunu yazdı
konyaya gelenleri arada ziyaret ederim baba şefkati gösteririm ;) maksat ana baba hasreti çekmesinler :D
saygılar.Kasa yı da gösterin mi ? :/
-
asa42 bunu yazdıpiradomim bunu yazdıasa42 bunu yazdı
Yerleştiği Yükseköğretim Programının Adı İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ ELEKTRONİK VE HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞİ Kodu Tercih Sırası Yerleşme Türü 105510565 3 Genel Puan Türü Yerleşme Puanı MF-4 503,97300 Kayıt Tarihi 03/09-05/09/2012 Kayıt Adresi İTÜ AYAZAĞA YERLEŞKESİ MASLAK /SARIYER İSTANBUL İtü;elektronik-haberleşme, Konya'dan gideceğim. Üniyi zaten yeterince araştırdım. Bana ulaşımda tavsiyesi olan var mı?
Sonuçta tbt'nin yarısı İstanbul'lu. Daha önce gezme şansım olmadı bildireyim.
hayırlı olsun hocam , kaydını yaptırdığın gün sana öğrenci belgesi veriyorlar.hemen koş git akbilini çıkart :)
Abi tmm çıkarıyım da ona da nerden inip nerden binecem bilmiyorum. :S
hacı sen rahat ol hani İstanbul deyip gözünde büyütme, kaybolmak çok zor oralarda :)
Kutengri hocam he kalkarsa 2. öğretime de kaldırıcaz dediler ya. İnş bu döneme yetişir
-
asa42 bunu yazdıByMusty bunu yazdı
saygılar.Kasa yı da gösterin mi ? :/
köpeeen olsun kasa :) inanırmısın hala oturuyo kasa öyle paşa gibi :)
yanında masamdan yazıyorum bunu. anahtar üstünde ben kasanın yanındayım koruma babında :D