"Kedisini Kucağına Alan Adliyeye Koştu" Budur!
-
Hepimiz kediyiz. lol
-
Helyum bunu yazdı:
-----------------------------
aLcoLiq bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
Helyum bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
iyi hoş da amk kedisi ölmüş zaten. kızın hayatını karartmaya ne gerek var?
-----------------------------kızmı :|
-----------------------------erkek miymiş? yatsın pezevenk! böylelerine 3 değil 30 yıl bile az =D
-----------------------------hacı yarıldım gülmekten :):)
-----------------------------adam rakiplerini eliyor :D
-----------------------------senin yorum da son noktayı koydu koptum hocam :D:D:D
-
Prometheus bunu yazdı:
amk burda yok vahşilik yok canilik yok dinimizce de günah diyenlere kurban bayramında sayısız hayvanın hamuıha goyuyonuz desem hiçbiriniz haklısın dayı demezsiniz zihniyetinize kiprit suyu dökeyim
-----------------------------en azından tekmeleyerek kurban etmıyoz
-
Prometheus bunu yazdı:
amk burda yok vahşilik yok canilik yok dinimizce de günah diyenlere kurban bayramında sayısız hayvanın hamuıha goyuyonuz desem hiçbiriniz haklısın dayı demezsiniz zihniyetinize kiprit suyu dökeyim
-----------------------------http://www.youtube.com/watch?v=Hau-V9N0NYM
Hocam adamın kediyi nasıl öldürdüğünü gördün mü? Kurban kesmekle bir mi bu?
Kurban bayramında biz hayvan tedirgin olmasın diye bıçağı bile gizleriz.. Kaldı ki en acısız şekilde kesilmesi için elden gelen yapılır...
Ha diosan ki hayvanı kaçtı diye pompalı tüfekle vuran veya kaçmasın diye dizlerine satır vuran lavuklar var, o zaman haklısın dayı..
-
başlığı okuyunca kedileri savcılığa verecekler sandım :D
-
Diğerlerine de ibret olacak bi ceza verseler bari.
-
NmC bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
Kurban bayramında biz hayvan tedirgin olmasın diye bıçağı bile gizleriz.. Kaldı ki en acısız şekilde kesilmesi için elden gelen yapılır...
Ha diosan ki hayvanı kaçtı diye pompalı tüfekle vuran veya kaçmasın diye dizlerine satır vuran lavuklar var, o zaman haklısın dayı..
-----------------------------onun yerine 2 masala inandın diye hiç kesmesen daha iyi değil mi canım kardeşim?
kasaplar bile bayıltıp kesemiyor helal et olmaz diye. bayıltıp kessen de karşılasan et ihtiyacını olmaz mı?
ben arada fazla bi fark görmüyorum. adam en azından tekmelemiş bi anda öldürmüş. yatırıp canlı canlı kesmemiş.
-
Prometheus bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------onun yerine 2 masala inandın diye hiç kesmesen daha iyi değil mi canım kardeşim?
kasaplar bile bayıltıp kesemiyor helal et olmaz diye. bayıltıp kessen de karşılasan et ihtiyacını olmaz mı?
ben arada fazla bi fark görmüyorum. adam en azından tekmelemiş bi anda öldürmüş. yatırıp canlı canlı kesmemiş.
-----------------------------ne biliyorsun bir anda üldüğünü
seni 3-5 kişi tekmelesek bir anda ölürmüsün?
-
6 yıl versinler yatsın şerefsiz yazık aslında aynı şekil o şerefsizi dövmek lazım
-
o.ç na bi denk gelsem benim kedime miktiririm onu,5 yıl alsın göt