Kendiliğinden Yanan İnsanlar
-
nedir hoca bu kendi kendine nasıl tutuşur insan geneli alkol bağımlılığı olan insanlar diyo okuduğuma göre varmı böyle bişey yoksa fenomenlerden birimi
imkansız gibi görünsede, kendi kendine ve aniden tutuşan insanlar var. Ve yüzyıllardır, hangi sebeple yandıkları hala çözülebilmiş değildir. Tarih, kendi kendine tutuşan insanların yanma vakalarıyla doludur ve alev almayı sağlayan herhangi bir maddenin sebep olmayışı da olayın ilginç yönüdür. Yanan kişilerin bir kısmının üzerindeki kıyafetlerin tutuşmamış olması, normal bir yanma olmadığının kanıtıdır. Kemikleri dahi kül olan bu insanlarda yanma, koltuklarında, sandalyelerinde otururken yada yatağa uyumak için girdiklerinde gerçekleşiyor. Bu güne kadar bu vakalardan hiç biri yaşamını devam ettiremediğinden, delil toplamak yada ne yaşadıkları bilgisine ulaşmak imkansızlaşmış.
-
buyrun ateyizler
-
Allahın takdiri
-
benim de ilgimi çekmişti bi ara. tabi gerçekliği konusunda yeterli veriye ulaşamadım. fakat doğru olduğunu varsayarsak bence işin en ilginç kısmı belli bir alanda gerçekleşmesi. mesela yanınızda biri varsa onu es geçip sadece size olmuyor. yani görgü şahidi bırakmıyor. o ortamdaki ya herkes ya hiçkimse.
-
belki sinir hatlarımızda kısadevre oluyordur elektirik , alkolle de güm
-
hatırladığım kadar da vinci konulu bi filme bile konu olmuştu çok eskide olsa
-
Bu tip saçma sapan şeyleri ispatlayana bir kurum vardı gelsin ispatlasınlar labaratuar ortamında bi kaç milyon dolar verecekti adını hatırlıyamadım şimdi o kurumun ama bugüne kadar böyle şeyleri yapan çıkmadı,
-
İyide Hani Nerede Kim Yanmış Ben Bişey Görmedimki.?
-
ShockMan bunu yazdı
bi dünya var hoca ama gerçekmiki acaba
-
pompaci bunu yazdıShockMan bunu yazdı
bi dünya var hoca ama gerçekmiki acaba
Sanmam Yahu Öyle Şeymi Olur... Bunların Vardır Katilleri.. Adamları Yakıyolar Sonrada Olmaz Hurafelere Bağlıyolar İşi..
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bu tip saçma sapan şeyleri ispatlayana bir kurum vardı gelsin ispatlasınlar labaratuar ortamında bi kaç milyon dolar verecekti adını hatırlıyamadım şimdi o kurumun ama bugüne kadar böyle şeyleri yapan çıkmadı,
James Randi