folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendiliğinden Yanan İnsanlar

Kendiliğinden Yanan İnsanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

nedir hoca bu kendi kendine nasıl tutuşur insan geneli alkol bağımlılığı olan insanlar diyo okuduğuma göre varmı böyle bişey yoksa fenomenlerden birimi

imkansız gibi görünsede, kendi kendine ve aniden tutuşan insanlar var. Ve yüzyıllardır, hangi sebeple yandıkları hala çözülebilmiş değildir. Tarih, kendi kendine tutuşan insanların yanma vakalarıyla doludur ve alev almayı sağlayan herhangi bir maddenin sebep olmayışı da olayın ilginç yönüdür. Yanan kişilerin bir kısmının üzerindeki kıyafetlerin tutuşmamış olması, normal bir yanma olmadığının kanıtıdır. Kemikleri dahi kül olan bu insanlarda yanma, koltuklarında, sandalyelerinde otururken yada yatağa uyumak için girdiklerinde gerçekleşiyor. Bu güne kadar bu vakalardan hiç biri yaşamını devam ettiremediğinden, delil toplamak yada ne yaşadıkları bilgisine ulaşmak imkansızlaşmış.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

buyrun ateyizler

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Allahın takdiri 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo

benim de ilgimi çekmişti bi ara. tabi gerçekliği konusunda yeterli veriye ulaşamadım. fakat doğru olduğunu varsayarsak bence işin en ilginç kısmı belli bir alanda gerçekleşmesi. mesela yanınızda biri varsa onu es geçip sadece size olmuyor. yani görgü şahidi bırakmıyor. o ortamdaki ya herkes ya hiçkimse.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

belki sinir hatlarımızda kısadevre oluyordur elektirik , alkolle de güm

memento mori.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hatırladığım kadar da vinci konulu bi filme bile konu olmuştu çok eskide olsa 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bu tip saçma sapan şeyleri ispatlayana bir kurum vardı gelsin ispatlasınlar labaratuar ortamında bi kaç milyon dolar verecekti adını hatırlıyamadım şimdi o kurumun ama bugüne kadar böyle şeyleri yapan çıkmadı,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

İyide Hani Nerede Kim Yanmış Ben Bişey Görmedimki.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

bi dünya var hoca ama gerçekmiki acaba 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    pompaci bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

bi dünya var hoca ama gerçekmiki acaba 

Sanmam Yahu Öyle Şeymi Olur... Bunların Vardır Katilleri.. Adamları Yakıyolar Sonrada Olmaz Hurafelere Bağlıyolar İşi.. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bu tip saçma sapan şeyleri ispatlayana bir kurum vardı gelsin ispatlasınlar labaratuar ortamında bi kaç milyon dolar verecekti adını hatırlıyamadım şimdi o kurumun ama bugüne kadar böyle şeyleri yapan çıkmadı,

James Randi

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
Toplam Hit: 3562 Toplam Mesaj: 29