Kendiliğinden Yanan İnsanlar
-
GusFring bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Bu tip saçma sapan şeyleri ispatlayana bir kurum vardı gelsin ispatlasınlar labaratuar ortamında bi kaç milyon dolar verecekti adını hatırlıyamadım şimdi o kurumun ama bugüne kadar böyle şeyleri yapan çıkmadı,
James Randi
Eyvallah James baba,
Randall James Hamilton Zwinge adıyla Kanada Toronto'da dünyaya gelen James Randi (d. 7 Ağustos 1928) veya sahne adıyla "The Amazing Randi" illüzyonist ve sözdebilim alanındaki hileleri ortaya çıkarmaya çalışan ateist bir araştırmacıdır. James Randi Eğitim Vakfı'nın kurucusudur. Randi'nin eğitim kurumu herhangi bir paranormal, doğaüstü veya okült bir güce sahip olduğunu bilimsel testler altında kanıtlayan kişiye 1 milyon dolar ödül vereceğini açıklamıştır. Bugüne kadar bu ödülü kazanabilen kimse olmamıştır.
http://tr.wikipedia.org/wiki/James_Randi
-
Hahahaha sesli guldum amk,
South Park da insanlarin cok fazla "bok" demesinden kaynaklaniyordu. Bundan olmasin
-
allah kıyameti bekleyememiş galiba, şimdiden birer ikişer yakmaya başlamış insanları. Zevkli oluyordur ama he, bende karıncaları büyüteçle yakarken baya zevk alıyodum.
-
Şimdi Bu İnsanlar Yanıyorlar Ölüyorlar Ve Üzerinde Bulundukları Halı, Koltuk Elbise Gibi Şeyler Yanmıyor Ama Beden Yanıyor, Öylemi.?
Bedenlerine Bulaşan Ateş Türüde Dünyada Bildiğimiz Türden Ateş Türü Değil Öylemi.?
Alla Alla Kafamı Allak Bullak Ettiniz Akşam Akşam.. Allah İyiliğinizi Versin.
-
gkhn759 bunu yazdı
Hahahaha sesli guldum amk,
South Park da insanlarin cok fazla "bok" demesinden kaynaklaniyordu. Bundan olmasin
Bende konuya south park demek için girmiştim :)
-
inanmam
-
ben de evdeki kaplumbağayı japonyaya yolladım ninjalık eğitimi için. oldu mu sana ninja kaplumbağa. var yani böyle şeyler.
buyrun atayizler.
-
:D
-
bi ta.ak dönüyo ortalıkta ama hadi hayırlısı |:
-
Ne içiyorsunuz hocam böle şeylere inanmak için?
Fizikle kimyayla biyoloji ile teknoloji ve bilim ile açıklanamayacak birşeyi nasıl aslında varmış ama adam tamamen kül olduğundan ortada kayıt yokmuş diyip birde bunu konu acıyorsunuz?
Yok söyle bizde içelim aynı duruma gelelim :D