folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kendiliğinden Yanan İnsanlar

Kendiliğinden Yanan İnsanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bu tip saçma sapan şeyleri ispatlayana bir kurum vardı gelsin ispatlasınlar labaratuar ortamında bi kaç milyon dolar verecekti adını hatırlıyamadım şimdi o kurumun ama bugüne kadar böyle şeyleri yapan çıkmadı,

James Randi

Eyvallah James baba,

Randall James Hamilton Zwinge adıyla Kanada Toronto'da dünyaya gelen James Randi (d. 7 Ağustos 1928) veya sahne adıyla "The Amazing Randi" illüzyonist ve sözdebilim alanındaki hileleri ortaya çıkarmaya çalışan ateist bir araştırmacıdır. James Randi Eğitim Vakfı'nın kurucusudur. Randi'nin eğitim kurumu herhangi bir paranormal, doğaüstü veya okült bir güce sahip olduğunu bilimsel testler altında kanıtlayan kişiye 1 milyon dolar ödül vereceğini açıklamıştır. Bugüne kadar bu ödülü kazanabilen kimse olmamıştır.

http://tr.wikipedia.org/wiki/James_Randi

Robinson_Crusoe tarafından 15/Kas/12 16:40 tarihinde düzenlenmiştir

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Hahahaha sesli guldum amk,

South Park da insanlarin cok fazla "bok" demesinden kaynaklaniyordu. Bundan olmasin

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

allah kıyameti bekleyememiş galiba, şimdiden birer ikişer yakmaya başlamış insanları. Zevkli oluyordur ama he, bende karıncaları büyüteçle yakarken baya zevk alıyodum.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Şimdi Bu İnsanlar Yanıyorlar Ölüyorlar Ve Üzerinde Bulundukları Halı, Koltuk Elbise Gibi Şeyler Yanmıyor Ama Beden Yanıyor, Öylemi.?

Bedenlerine Bulaşan Ateş Türüde Dünyada Bildiğimiz Türden Ateş Türü Değil Öylemi.?

Alla Alla Kafamı Allak Bullak Ettiniz Akşam Akşam.. Allah İyiliğinizi Versin.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    gkhn759 bunu yazdı

Hahahaha sesli guldum amk,

South Park da insanlarin cok fazla "bok" demesinden kaynaklaniyordu. Bundan olmasin

Bende konuya south park demek için girmiştim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

inanmam

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek

ben de evdeki kaplumbağayı japonyaya yolladım ninjalık eğitimi için. oldu mu sana ninja kaplumbağa. var yani böyle şeyler.

buyrun atayizler.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

:D

hay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

bi ta.ak dönüyo ortalıkta ama hadi hayırlısı |:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ne içiyorsunuz hocam böle şeylere inanmak için?

Fizikle kimyayla biyoloji ile teknoloji ve bilim ile açıklanamayacak birşeyi nasıl aslında varmış ama adam tamamen kül olduğundan ortada kayıt yokmuş diyip birde bunu konu acıyorsunuz?

Yok söyle bizde içelim aynı duruma gelelim :D

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 3560 Toplam Mesaj: 29