Kılıçdaroğlu Onun Dengi Değilmiş(Tırstım Sözünün Diğer Anlamı)
-
Kılıçdaroğlunu hakikaten efendi, dürüst bir kişilik olarak bilirdim. Ama son zamanlar gördüm ki, genellikle Ak parti üstünden politika yapan, kendi partisi üstündeki yolsuzlukları araştırmayan bir kişilik. Çok üstüne gidilince bir kaç dosyayı inceleyen, tribünlere oynayan bir kişilik...
Ne olursa olsun, bir ülkenin başbakanının dengi değil, olamazda !!!
-
MrKiller bunu yazdı:
-----------------------------
maximuss bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Halen Melih Gökçek 70 milyonun önünde ağzının payını aldı diyorsunuz.
Peki niye Melih Gökçek yine o 70 milyon tarafından tekrar başkan seçildi?
Ve niye o ağzının payını veren Kıvrakdaroğlu seçimde İstanbul'a rezil oldu?
Demek ki Kıvrakdaroğlu ağzının payını aldı ve 70 milyon bunu sandıkta onayladı :)
-----------------------------Hayir , bu olayin soyle bir atasozu ile tabir edebiliriz .
bizim devlette " dogru soyluyeni 9 koyden kovarlar " ...
Bak sadettin tantana parasi yok kimse tinlamiyor . Partisinin reklamini yapamiyor. Yazik adam Allahin dinini kullanarak halkida somurmuyor . oyle bos bos bizim dingil millete biseyler anlatma derdinde. Ic isleri bakaniyken kendi partisi ve hukumet baskani mesut yilmazi batirmisti beyaz enerji yolsuzlugu ile . ama ne oldu ?
gorevden aldilar, adam yok piyasada .
bu millete saygi gosterirsen hain olursun , bu milletin sirtina bir semerde sen koyarsan millet senide tasir . malesef boyle ...
-----------------------------Dini Kullanıo Die Kimse Körü Körüne Oy Vermio...
Düzgün Yönetmese Ülkeyi İktidar Olamazdı Şuan.
Adam Neler Yaptı Ülke Kaç Kat İyi Duruma Geldi.
NOT: Tabii Kur'an'dan Haberi Olmayanın Lagaluga Yapması Normal...
-----------------------------[IMG]http://img5.imageshack.us/img5/7323/kkkkkm.jpg[/IMG]
[image]http://img5.imageshack.us/img5/7323/kkkkkm.jpg[/image]
Duzgun yonetsemi ? :D
rumsfeld gibi Amerikan CIA ve dis islerinin yoneticilerin turkiye strateji politikalarini okuyabilirsin .
gerci bosver sen bildigin gibi davran .
Dunya Kuran-i Kerim'e gore yonetilmiyor malesef ...
-
arınç haklı, denklikten ziyade tartışılacak adam değil kılıçdaroğlu.tartışma nedir bi öğrensin önce.
melih gökçekle tartışırken haklı yerde haksız konuma geldi.bi laf söylüyor ardını getiremiyorki... daldan dala atlıyor.
piyasada adam gibi muhalefet edecek adam yok o yüzden de tartışmaları yersiz.
-
melih gökçek deyince aklıma emin çölaşandan aldığı tazminatlar geliyor : ))
kazandığı tazminatlardan birini Kızılayda döner-ekmek dağıtarak harcamıştı..
-
maximuss bunu yazdı:
bu millete saygi gosterirsen hain olursun , bu milletin sirtina bir semerde sen koyarsan millet senide tasir . malesef boyle ...
-----------------------------Atatürk bir hain değildi. Her halde bu millete ondan fazla saygı gösteren biri yoktu. Ve Herkes tarafından halende saygı sevgi görüyor :)
Turgut Özal'da bir hain değildi. Nitekim hain olsa bazıları tarafından öldürülmezdi. Şu anda çevremdeki bir çok insan onu seviyor.
Bu da her atasözünün doğru olmadığı anlamına geliyor... Bazı atasözleri gerçeği yansıtmaz.
Seçimden önce bana tartıştığım adamlar sandıkta görüşürüz derdiler. Eyvallah haklısınız derdim.
Sandıktan sonrada tıpkı "KIVRAKdaroğlu" gibi kıvırmaya başladılar :D
Kıvır evladım :D
-
tantan dürüst adam tayyip efendiye gelince onun savunulucak bir yeri yok o genlerini taşıyan herkezi zengin yaptı milletinde a. kodu şimdi oyları eriyince kimse erken seçim rüyasi görmesin kendisini pahişah saniyor p.venk tam diktatör
-
Yeter artık yaa.Site baştan aşağı siyaset oldu.Siyasetle ilgilenmeyen arkadaşlar olarak kusma durumuna geldik.Yönetime duyrulur.
-
HaYVaN bunu yazdı:
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------Atatürk bir hain değildi. Her halde bu millete ondan fazla saygı gösteren biri yoktu. Ve Herkes tarafından halende saygı sevgi görüyor :)
Turgut Özal'da bir hain değildi. Nitekim hain olsa bazıları tarafından öldürülmezdi. Şu anda çevremdeki bir çok insan onu seviyor.
Bu da her atasözünün doğru olmadığı anlamına geliyor... Bazı atasözleri gerçeği yansıtmaz.
Seçimden önce bana tartıştığım adamlar sandıkta görüşürüz derdiler. Eyvallah haklısınız derdim.
Sandıktan sonrada tıpkı "KIVRAKdaroğlu" gibi kıvırmaya başladılar :D
Kıvır evladım :D
-----------------------------tayyibe geliceksek is uzar
dsp , mhp . anap in bu adamin yasagini nasil kaldirdigi , tayyibin 24 milletvekili ile SD ( RP ) milli gorusunu nasil batirdigi , amerikanin 2001 lerde turk is adamlarina nasil tayyibi destekledigi gibi olaylar gecmiste mevcut.
isin en garibi , 20 yildir siyasette olmayan CHP , bugun simdi ana muhalefet paritisi . bana cok yapmacik geliyor . ( bolunme hat safade , rusmfeldin milliyetci akima karsi destekledigi Ilimli islamin turkiyede etkileride gorunmekte . MHP de bitti ) .
Ataturk konusunda katilmiyorum akp ve yandaslarinin yaptiklari belli , su dedesi menemende sallanmis arinc densizi umarim dedesi gibi ayni sonu paylasir .
-
Sitedeki birkaç dangalağın yorumuna baktımda, melih ile arınç'ın yalakalığını yapmakta kalmamış, kendilerini daha bi şehvetle bağlamışlar akp ve yandaş tarafına.
ulan olum siz ne mal adamsınız ki; gerçekleri göstermeye çalışan adamı dahi çekemeyip adamın çalışmalarıyla dalga geçersiniz?
İşte akp politikası bu, herşeyi ört pas etmek!
O amk un delisi yemedi götüm demiyorda dengim değil diyor, neden?
ne pislikleri çıkacak Allah bilir anca da ondan!
BSG diyorum tüm yandaş kardeşlerime, gözlerinizi at gözlüğü değil bambaşka bişeyle bağlamış bu çakallar. -
C_e_Z_a bunu yazdı:
Sitedeki birkaç dangalağın yorumuna baktımda, melih ile arınç'ın yalakalığını yapmakta kalmamış, kendilerini daha bi şehvetle bağlamışlar akp ve yandaş tarafına.
ulan olum siz ne mal adamsınız ki; gerçekleri göstermeye çalışan adamı dahi çekemeyip adamın çalışmalarıyla dalga geçersiniz?
İşte akp politikası bu, herşeyi ört pas etmek!
O amk un delisi yemedi götüm demiyorda dengim değil diyor, neden?
ne pislikleri çıkacak Allah bilir anca da ondan!
BSG diyorum tüm yandaş kardeşlerime, gözlerinizi at gözlüğü değil bambaşka bişeyle bağlamış bu çakallar.
-----------------------------Adamın çok değerli çalışmalarının tamamı: http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=belge&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=f&oq=belge&fp=50dd9878505f83ef
Hepsini burdan topladı, çıktı aldı millete gösterdi. Millet yedi mi? Yemedi.
Şimdi bu adamla dalga geçenler mi mal yoksa sen misin mal :D
Ayrıca doğru konuş. Dangalak senin babandır demek isterdim ya ama demiyeyim neyse..
Hangi ülkenin bakanı devlette hiç bir mevkide olmayan bir adamla tartıştı da arınç tartışsın? Haklı bile olsa tartışması onda suçluluk izlenimi yaratır. Zaten kıvrağın felsefesi b.k at izi kalsın :)
O adamda burun olsa seçimden sonra insan içine çıkmazdı.