Kılıçdaroğlu Onun Dengi Değilmiş(Tırstım Sözünün Diğer Anlamı)
-
cagatay09 bunu yazdı:
-----------------------------
HaYVaN bunu yazdı:
5 Yıl dendi.
5 yıl sonunda herşey güzel alsında.
10 Yıl dendi.
10 yıl sonunda herşey güzel yine ama şu sigaraya gelen zam kafamı biraz bozdu :D
20 Yıl deniyor.
Tahminimce bu parti tayyip ölmezse o kadar daha tek başına iktidar olacak. Bakalım ne oluyor o zaman :\
-----------------------------hayvancim güzel olan ney yahu? 5 yl sonra hersey güzel demissin .. issizler dag gibi, egitim skindirik bi sekilde işliyor.. bedava kitap cart curt ayaklariyla sistem kurduk zannedursunlar, ünv mezunu hemen hemen cogu kisi almis oldugu brans disi yerlerde calisiyorlar yada işsiz bi sekilde takiliyorlar.. günlük gazetelerde tecavüzden, katledilmekten, ufak kiz bebelerin hamileliginden, baska haber yok. eskiden bu kadar banka soyulmuyordu.. simdi son 5 yilda bi sürü soygun yapildi bankaya, pkk ayri bi dert, sehitler ayri bi dert, birde gündemin öyle yapilmaz böyle yapilirla ergenekon vesvesesi cikardilar basimiza.. özellestirmeler babalar gibi yapildi.. cari acik diz boyu degil artikin bogazimizi gecti, bu kadar güzeldi madem hersey ne diye millet sokakta birbirine giriyor, eskiden birbirini dahi tanimiyanlar günaydin derdi, selamlasirdi, simdi o bile yok. kısacasi ekomiksel, egitimsel bittigimiz yetmiyormus gibi ahlaki olarakta bittik, güzel olan hicbirsey yok hayvancim, ama herzaman söylenen birsey vardir : hersey güzel olacak...! diye biten skindirik cümle..
-----------------------------hey genç sen soygun nedir bilirmisin bilmezsin sen daha merkez bankasının istanbula taşınmasına tanık olmadın ki bekle herşey güzel olacak külçe altınlarda çalınacak :D
-
gokcan bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
götünden element uydurma Gökcan o :D ...yok be daha fazla tayyipin yapabileceği birşey kalmadı bence artık her haraket göze çarpacaktır..bu amerikanın işlerini zorlar yeni iş yaptıracakları eleman lazım
-----------------------------Pardon uykum var az :D Ciddi anlamda oy alacak bak gör.
Yerel seçimlerdeki oy kaybına bakma. Kaç aşiret ağası doğuda bağımsız başkan oldu. Muhsin başkan vefat edince insanlar duygusal olarak bbpye yöneldi.. Genel seçimlerde beni hatırla :|
-----------------------------yok oy kaybına bakmıyorum
akp
askeriyeyi yıprattı
sağlam bi toprak satışı ve imara yasak bölgeleri kullanıma açtı
halkı yıprattı
iç kaosu arttırdı
bu saatten sonra amerikanın işine yaramaz bence ak parti atılma zamanı geldi
-----------------------------asil bu saatten son abd nin isine yarra bence.
-
cagatay09 bunu yazdı:
asil bu saatten son abd nin isine yarra bence.
-----------------------------bana işlerini yaptırcakları yeni bir nefes lazım gibime geliyor yoksa halk fena isyanlarda
-
cagatay09 bunu yazdı:
hayvancim güzel olan ney yahu? 5 yl sonra hersey güzel demissin .. issizler dag gibi, egitim skindirik bi sekilde işliyor.. bedava kitap cart curt ayaklariyla sistem kurduk zannedursunlar, ünv mezunu hemen hemen cogu kisi almis oldugu brans disi yerlerde calisiyorlar yada işsiz bi sekilde takiliyorlar.. günlük gazetelerde tecavüzden, katledilmekten, ufak kiz bebelerin hamileliginden, baska haber yok. eskiden bu kadar banka soyulmuyordu.. simdi son 5 yilda bi sürü soygun yapildi bankaya, pkk ayri bi dert, sehitler ayri bi dert, birde gündemin öyle yapilmaz böyle yapilirla ergenekon vesvesesi cikardilar basimiza.. özellestirmeler babalar gibi yapildi.. cari acik diz boyu degil artikin bogazimizi gecti, bu kadar güzeldi madem hersey ne diye millet sokakta birbirine giriyor, eskiden birbirini dahi tanimiyanlar günaydin derdi, selamlasirdi, simdi o bile yok. kısacasi ekomiksel, egitimsel bittigimiz yetmiyormus gibi ahlaki olarakta bittik, güzel olan hicbirsey yok hayvancim, ama herzaman söylenen birsey vardir : hersey güzel olacak...! diye biten skindirik cümle..
-----------------------------Her ülkede işsizlik vardır.
Türkiye tarihinin ekonomik açıdan en zengin dönemini yaşıyor. Ha şimdi diyceğin ne abü:
Telekomu sattı, ebesinin şeysini sattı falan filan :D Kardeşim sat sat ne bitmez malımız varmış. Hem satıldı denen şeylerden de eskiye nazaran kat kat vergi alınarak kat kat daha fazla kar elde ediliyor.
Ek olarak bu ülkeyi iktidarın ekonomik krizdeyken 10 yıl önce aldığını unutmamak lazım.
-
ekonomi en kötü dönemini yaşıyor abi neresi iyi allah aşkına..ve ayrıca özelleştirilen hiç bir firma yenilik getirmedi sistemlerine aynı sistemden kar marjı elde ediyorlar..ee bunu devlette rahat rahat yapardı para harcanmadı ki
-
kılıçtar oğlunu severim sevmem ayrı konu da adam işini hakkıyla yapıyo..
-
ya bu akp tayfasını anlamıyorum. her olayda demokrasi,iletişim naraları atarlar sonrada ben o adamla tartışmam yok öyle yok böyle. lan madem yalancı , ya da sahte belgelerle takılıyor arkadaş sağlam bi şekilde çık karşısına madara et 70 milyonun önünde. tartşmayı kabul etmeyince de yok kaçmadı tabiki tartışmayacak falan. bırakın allah aşkına.
-
yaw bilen de konuşuo bilmeyen de bu kadar biliosunuz madem ne sürtüyosunuz burda
-
gokcan bunu yazdı:
ekonomi en kötü dönemini yaşıyor abi neresi iyi allah aşkına..ve ayrıca özelleştirilen hiç bir firma yenilik getirmedi sistemlerine aynı sistemden kar marjı elde ediyorlar..ee bunu devlette rahat rahat yapardı para harcanmadı ki
-----------------------------Sayın mürit bir sorum olucak, Türkiye Ekonomisini hangi dönem ile karşılaştırdında en kötü dönemimizi yaşadığımızı iddaa ediyorsun? veya aynı Türkiyedemi yaşıyoruz? :)
-
PriesTBT bunu yazdı:
gokcan bunu yazdı:
-----------------------------Sayın mürit bir sorum olucak, Türkiye Ekonomisini hangi dönem ile karşılaştırdında en kötü dönemimizi yaşadığımızı iddaa ediyorsun? veya aynı Türkiyedemi yaşıyoruz? :)
-----------------------------çillerden sonra en kötü ekonomiye sahibiz..az çok gündem takip eden bunu görebilir