folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Kişisel Blogumu Açtım !

Kişisel Blogumu Açtım !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhaba müritler.

Ağırlıklı olarak programlama notlarımı yazacağım kişisel blogumu açtım. (Henüz çok taze)

Programlama ağırlıklı olacağı için sade bir tema kullanmak istedim. Temayı kendim yazdım.

Şimdilik C#, PHP ve Wordpress üzerine yazmayı düşünüyorum.

Özellikle blog işi içinde olan arkadaşların tavsiyeleri nelerdir ?

Tasarım ile ilgili yorumlarınız nelerdir ?

Hürriyet Bumerang hakkında bilgi alabileceğim, yardımcı olabilecek kimse var mı ?

Seo için önerileriniz nelerdir ?

http://bumutaktas.com/

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

favicon ayarlaman lazım bence bir tane :)

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyr00t
    Keyr00t's avatar
    Erkek

konulara biraz baktım hocam giriş seviyesinden almışsın c# döngüler vs. internette bunlar çöp artık

yazacaksan ilginç şeylerini  bul eğlenceli hale getir öyle yaz

mesela php de class yapıları php nedir php for döngüsü vs. diye yazı yazacağına atıyorum php socket ve google push service bağlantısını yaz.

c# redis kütüphanesini yaz yoksada sen oluştur yayınla ne bileyim mongodb bağlantısını yaz çok şey var böyle ilginç ilginç

scoop.it buraya üye ol bir kaç tag belirle arada gir yazılara bak çok şey öğrenir çok şey yazarsın

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Keyr00t bunu yazdı

konulara biraz baktım hocam giriş seviyesinden almışsın c# döngüler vs. internette bunlar çöp artık

yazacaksan ilginç şeylerini  bul eğlenceli hale getir öyle yaz

mesela php de class yapıları php nedir php for döngüsü vs. diye yazı yazacağına atıyorum php socket ve google push service bağlantısını yaz.

c# redis kütüphanesini yaz yoksada sen oluştur yayınla ne bileyim mongodb bağlantısını yaz çok şey var böyle ilginç ilginç

scoop.it buraya üye ol bir kaç tag belirle arada gir yazılara bak çok şey öğrenir çok şey yazarsın

temelden girdiğimi biliyorum hocam.

azıcık temel atayım sonra ileri konularda yazarım diye düşündüm.

scoop.it e bakayım hocam.

@Castaway

hocam valla bir tane favicon attım bayaa kötü durdu öyle olunca kaldırıp uyumuştum sonrada unutuldu galiba :/ atayım bir ara

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Ben de açayım bitane la. Çoktan beridir aklımda havadan sudan yazarım diyorum da üşeniyorum. :)

Hayırlı uğurlu olsun hocam:)

hay
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Hayırlı olsun Umut facete görüp girmiştim daha önce :). Bu arada senin sunucuda 250 gb ram mi varmış öyle duydum :|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo

Bu arada gaza geldim bende. Uzun süredir aklımda olan birşey. Hiti olmasa bile insanın hayatına kesinlikle bir çok şey kattığını düşünüyorum genel bir blog yazmanın.

Başlıycam az sonra kodlamaya :)

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek
    Castaway bunu yazdı

Bu arada gaza geldim bende. Uzun süredir aklımda olan birşey. Hiti olmasa bile insanın hayatına kesinlikle bir çok şey kattığını düşünüyorum genel bir blog yazmanın.

Niye kodluyosun hocam :|

Wordpress ne güne duruyor, tövbe bismillah -_-

hay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı

Hayırlı olsun Umut facete görüp girmiştim daha önce :). Bu arada senin sunucuda 250 gb ram mi varmış öyle duydum :|

yanlış duymuşsun hacı 500 var da herkese söyleme öyle :/

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Castaway
    Castaway's avatar
    Homo
    mahzal bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

Hocam piyasaya çalışıyorum. Yarın bir gün bana web siten var mı dediklerinde wp bi site göstermek benim prensibime ters birşey :) Tasarımı çarparım zaten büyük ihtimalle de, programlamasını ben yaparım yine :)

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Castaway bunu yazdı
    mahzal bunu yazdı
    Castaway bunu yazdı

Hocam piyasaya çalışıyorum. Yarın bir gün bana web siten var mı dediklerinde wp bi site göstermek benim prensibime ters birşey :) Tasarımı çarparım zaten büyük ihtimalle de, programlamasını ben yaparım yine :)

inan uğraştığına değmez.

yaz bir tema kafan rahat etsin. Tasarım piyasasında çalışıyorsan temaya, programcılık piyasasında çalışıyorsan zaten yazdığın makalelere bakar millet.

Toplam Hit: 2464 Toplam Mesaj: 27