Kişisel Blogumu Açtım !
-
angelofhope bunu yazdıCastaway bunu yazdımahzal bunu yazdıCastaway bunu yazdı
Bu arada gaza geldim bende. Uzun süredir aklımda olan birşey. Hiti olmasa bile insanın hayatına kesinlikle bir çok şey kattığını düşünüyorum genel bir blog yazmanın.
Başlıycam az sonra kodlamaya :)
Niye kodluyosun hocam :|
Wordpress ne güne duruyor, tövbe bismillah -_-
Hocam piyasaya çalışıyorum. Yarın bir gün bana web siten var mı dediklerinde wp bi site göstermek benim prensibime ters birşey :) Tasarımı çarparım zaten büyük ihtimalle de, programlamasını ben yaparım yine :)
inan uğraştığına değmez.
yaz bir tema kafan rahat etsin. Tasarım piyasasında çalışıyorsan temaya, programcılık piyasasında çalışıyorsan zaten yazdığın makalelere bakar millet.
Şimdi oturup film izliyceğime giderim kodlarım. Daha değerli bi iş için harcamış olurum vaktimi :)
edit: aynı zamanda içimde ukte gibi birşey var bu blog yazma konusunda. Senelerdir istiyorum. Vaktim olmuyor falan. Şimdi tam sırası. Gaza geldim :)
Castaway tarafından 22/Tem/13 20:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Castaway bunu yazdıangelofhope bunu yazdıCastaway bunu yazdımahzal bunu yazdıCastaway bunu yazdı
Bu arada gaza geldim bende. Uzun süredir aklımda olan birşey. Hiti olmasa bile insanın hayatına kesinlikle bir çok şey kattığını düşünüyorum genel bir blog yazmanın.
Başlıycam az sonra kodlamaya :)
Niye kodluyosun hocam :|
Wordpress ne güne duruyor, tövbe bismillah -_-
Hocam piyasaya çalışıyorum. Yarın bir gün bana web siten var mı dediklerinde wp bi site göstermek benim prensibime ters birşey :) Tasarımı çarparım zaten büyük ihtimalle de, programlamasını ben yaparım yine :)
inan uğraştığına değmez.
yaz bir tema kafan rahat etsin. Tasarım piyasasında çalışıyorsan temaya, programcılık piyasasında çalışıyorsan zaten yazdığın makalelere bakar millet.
Şimdi oturup film izliyceğime giderim kodlarım. Daha değerli bi iş için harcamış olurum vaktimi :)
edit: aynı zamanda içimde ukte gibi birşey var bu blog yazma konusunda. Senelerdir istiyorum. Vaktim olmuyor falan. Şimdi tam sırası. Gaza geldim :)
yaz tabikide hocam bilişim sektörüyle ilgisi olan herkesin sahip olması gereken birşey bence.
Microsoft'ta seminere gittiğimde orada MVP bir programcı alınacağı zaman yayınladığı makaleler, blog yazıları ve yazdığı uygulamaların indirilme sayılarına çok bakıyoruz demişti.
-
Hayırlı olsun la bende açıcam yakın zamanda şöyle python la ilgili felan :)
-
haydaa.
herkes benim blog açmamı bekliyormuş meğersem :W
edit: @ka1nsha eyvallah hocam.
angelofhope tarafından 23/Tem/13 02:58 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam tasarım hos olmus ama adama demezler mi konu anlatacak kadar bilgin var niye oturup kendin yazmdın da wordpress kullanıyorsun diye
-
php ile c++ daha iyi giderdi ama c# da iyidir :)
bu arada diğer arkdaşlara katılıyorum biraz daha farklı bilgiler paylaş
ayrıca kendin kodlasaydın daha iyi olurdu
neyse hayırlı uğurlu olsun :) -
asiminnesli bunu yazdı
hocam tasarım hos olmus ama adama demezler mi konu anlatacak kadar bilgin var niye oturup kendin yazmdın da wordpress kullanıyorsun diye
çıkartır php ile yazdığım e-ticaret scriptini koyarım önlerine.
microsoft türkiye'de wordpress kullanıyor adama demezler mi koskoca asp.net var kendiniz yazamıyor musunuz diye ?
angelofhope tarafından 23/Tem/13 05:22 tarihinde düzenlenmiştir -
asiminnesli bunu yazdı
Valla demezler, billa demezler. :|
-
asiminnesli bunu yazdı
daha önce seo konusunda kastın mı hiç? wordpress in index alma hızı hakkında bir fikrin var mı
-
Hayırlı olsun kanka :)