Kitap Önerilerimizi Bu Başlık Altında Paylaşıyoruz
-
literatur bunu yazdı
Şu popüler ve çok satan kitapları yeni keşfedilmiş gibi bu tür başlıklarda paylaşmak bana çok abes geliyor.
Ulusların Düşüşü - Daron Acemoğlu
Prens - Machiavelli
Kitleler Psikolojisi - Gustave Le Bon
Kimlik - Zygmunt Bauman
Dünya Düzeni - Kissinger
Siyasetin Sosyolojisi - Nur Vergin
Banada sürekli livaneliden bahsedilmesi abes geliyor hocam :)
-
cuneyd bunu yazdıKarakartaL bunu yazdı
Soner yalçın - Saklı Seçilmişler
Soner bey biraz komplo teorileriyle ünlü bir yazar fakat kitapta bunlardan ziyade malum partinin 17 seneden beri izlediği leş gibi gıda ve hayvancılık politikasını belgelerle ve kanıtlarla sunuyor. (Devlet arşivlerinden) Okuyunca kendisininde dediği gibi tüyleriniz ürperebilir. Tamamını bitirmedim ama şiddetle tavsiye ederim pişman etmez.
Bende de var, fırsat buldukça bakıyorum, konuları yüzeysel olsa da biliyordum ama burada derinlemesine anlatılmış, o yüzden alıp okunası kitaptır.
Hayvan çiftliği ve 1984 te önerimdir.
İlk fırsatta okuyacağım...
-
Eric fromm - sevme sanatı. Herkes mutlama okumali
-
Fırsat buldukça Sigmund Freud bütün kitapları okunmalı
-
Jose Saramago - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş beğenerek okumuştum. Dünyadaki ölüm olgusunun bir anda yok olması ve insanların karşı karşıya kaldığı durumlar anlatılıyor.
-
herrero bunu yazdı
Jose Saramago - Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş beğenerek okumuştum. Dünyadaki ölüm olgusunun bir anda yok olması ve insanların karşı karşıya kaldığı durumlar anlatılıyor.
Aynı yazarın körlük diye bir kitabı var oda güzek hatta filmi bile çekilmişti o kitabın. Kitabın konusu dünyadaki bütün insanlar bir kişi hariç gitgide hepsi kör oluyor. Sonrz bunlar bir akıl hapishanesine kilitleniyor. Sonra kaçış süreci vs. Gibi yaşadıkları zorluklar anlatılıyor.
-
KarakartaL bunu yazdı
Fırsat buldukça Sigmund Freud bütün kitapları okunmalı
Sanmiyorum. Eski, bir cok bilgi gecerliligini yitirmis. Psikoloji tarihi veya ozu icin okunabilir. Eger okursaniz bu konularda sonradan neler hazildigini neler bulundugunu da okumalisiniz.
-
Hasan Âli Yücel klasikler serisiden kitap alan oldu mu ? tüm seriyi almayı düşünüyorum ciltli olarak.
-
BEDB1N bunu yazdı
Hasan Âli Yücel klasikler serisiden kitap alan oldu mu ? tüm seriyi almayı düşünüyorum ciltli olarak.
Ben almıştım, çevirisi pek hoşuma gitmedi (is bankasi yayinlari) ancak o klasiklerdeki kitapların çoğu kaliteli kitaplardır başka yayın evlerinden çıkan baskıları alınabilir.
SENAR1ST tarafından 04/May/18 18:17 tarihinde düzenlenmiştir -
BEDB1N bunu yazdı
Seyir defteri, iki buyuk dunya sistemi hakkinda dialog ve karamazov kardesleri aldim memnunum