Kıyameti İnsan Oğlu Getirmez Mi?
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------hapymy707 bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------sen sen cahil sen sen ne kim oldunu sanıyorsun lan söyle terbiyesiz ALLAH elbet vardır ve bütün müslüman kardeşlerim ALLAH a iman eder bil ki hesap günü ALLAH bunun heapını sana soracak akıllan ve cahil olma
-----------------------------klavyede kekeleyeni ilk defa görüyorum...
------------------dalga geçme v midir ne midir dream
-----------------------------ÖZÜR DİLERİM :'(
-----------------------------önemli degil kardeşim ögle dedim için özür dilerim :)
-----------------------------skgkfdgkdkghfdgkh
yürü git lan miço.
-----------------------------sen git len saygısız cahil
-----------------------------bak foruma 12 yaşında mürit lazımmış lan keyfimi yerine getirmek için.
gidiyorum, görüşürüz...
-----------------------------bas git lan cahil
-
Şu anda ABD nin elinde Tesardan 4 kat güçlü hidrojen bombaları var, Rusya Federasyonunun elinde tesardan 14 kat güçlü hidrojen bombaları var. Kısaca karşılıklı ateşlenen hidrojen bombaları ile bu iş 2-3 saatte biter.
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------Şu anda ABD nin elinde Tesardan 4 kat güçlü hidrojen bombaları var, Rusya Federasyonunun elinde tesardan 14 kat güçlü hidrojen bombaları var. Kısaca karşılıklı ateşlenen hidrojen bombaları ile bu iş 2-3 saatte biter.
-----------------------------olabilcek şey işte hocam. Ben soruyom ki bu olduktan sonra nolcak?
-
kızıda getirebilirr
-
Dünyanın sonunu getirmek şu an insanoğlu için büyük bir uğraş gerektirmiyor, israfilin suruna falan takma adamlar yağmur yağdırmaya başladı o zaman mikail nasanın yağmur uçaklarının kölesi mi oldu noldu ? Dinle bilimi karıştırmayacaksın müslüman kalmak istiyorsan, yok nuh tufanı olmuş 20milyon canlıyı gemisine almış, balıklar tatlı suyu görünce ölmemiş, bitkiler ölmemiş, 20milyon hayvana su sağlamak için gemiye baraj kurmuş, hayvanların atıklarını kanalizasyon yapmış, istanbuldan daha büyükmüş bu gemi (20.000.000 nereye sığacak) masalın allahı hala inanan var şuna .
-
glaurung bunu yazdı:
-----------------------------Dünyanın sonunu getirmek şu an insanoğlu için büyük bir uğraş gerektirmiyor, israfilin suruna falan takma adamlar yağmur yağdırmaya başladı o zaman mikail nasanın yağmur uçaklarının kölesi mi oldu noldu ? Dinle bilimi karıştırmayacaksın müslüman kalmak istiyorsan, yok nuh tufanı olmuş 20milyon canlıyı gemisine almış, balıklar tatlı suyu görünce ölmemiş, bitkiler ölmemiş, 20milyon hayvana su sağlamak için gemiye baraj kurmuş, hayvanların atıklarını kanalizasyon yapmış, istanbuldan daha büyükmüş bu gemi (20.000.000 nereye sığacak) masalın allahı hala inanan var şuna .
-----------------------------doğru hocam bişey diyemiyorum artık:D
-
hapymy707 bunu yazdı:
-----------------------------sen sen cahil sen sen ne kim oldunu sanıyorsun lan söyle terbiyesiz ALLAH elbet vardır ve bütün müslüman kardeşlerim ALLAH a iman eder bil ki hesap günü ALLAH bunun heapını sana soracak akıllan ve cahil olma
-----------------------------önemli degil kardeşim ögle dedim için özür dilerim :)
yürü git lan miço.
-----------------------------bak foruma 12 yaşında mürit lazımmış lan keyfimi yerine getirmek için.
gidiyorum, görüşürüz...
-----------------------------bas git lan cahil
-----------------------------AHHAHAHAHAHAHA CAHİL CAHİL!! Kafayı yiyorum sanırım şu anda aeaegfaeç.
-
hapymy707 bunu yazdı:
yürü git lan miço.
-----------------------------gushashdashdhahahha hahahsdf
-
glaurung bunu yazdı:
-----------------------------Dünyanın sonunu getirmek şu an insanoğlu için büyük bir uğraş gerektirmiyor, israfilin suruna falan takma adamlar yağmur yağdırmaya başladı o zaman mikail nasanın yağmur uçaklarının kölesi mi oldu noldu ? Dinle bilimi karıştırmayacaksın müslüman kalmak istiyorsan, yok nuh tufanı olmuş 20milyon canlıyı gemisine almış, balıklar tatlı suyu görünce ölmemiş, bitkiler ölmemiş, 20milyon hayvana su sağlamak için gemiye baraj kurmuş, hayvanların atıklarını kanalizasyon yapmış, istanbuldan daha büyükmüş bu gemi (20.000.000 nereye sığacak) masalın allahı hala inanan var şuna .
-----------------------------nuh tufanına oldum olası inanmadım yaratıcı mucizesi diyip geçenlere rastladım lakin deselerki nasılki İsa Mesih göğe çekildi işte bu haywancıklarda öyle çekildi gene bi nebze dicemde direk gemi olunca höh diyorum
birbirleriyle beslenen haywanlar war ya da hadi hepsini kafese koydu (nası yapıcaksa! ) bunların dışkıları ws 2 insanla mı temizlendi..
hatta bununla ilgili bir wideo da war
http://www.youtube.com/watch?v=AqIMBFaIH_0
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------glaurung bunu yazdı:
-----------------------------nuh tufanına oldum olası inanmadım yaratıcı mucizesi diyip geçenlere rastladım lakin deselerki nasılki İsa Mesih göğe çekildi işte bu haywancıklarda öyle çekildi gene bi nebze dicemde direk gemi olunca höh diyorum
birbirleriyle beslenen haywanlar war ya da hadi hepsini kafese koydu (nası yapıcaksa! ) bunların dışkıları ws 2 insanla mı temizlendi..
hatta bununla ilgili bir wideo da war
http://www.youtube.com/watch?v=AqIMBFaIH_0
-----------------------------
irvi hararetlenmis :) birde bu resme bak irvi