folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Kıyameti İnsan Oğlu Getirmez Mi?

Kıyameti İnsan Oğlu Getirmez Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek

Soruyu hepiniz yanlış anlamışsınız. Adam diyorki teorik olarak bir seri katil çıkıp tüm insanları öldürüp intihar etse ne olur. Siz kıyametin tüm evrene geleceğinden aydaki adamdan , atom bombasının etkisinden filan bahsetmişsiniz. Sorunun arkasındaki mantığı anlamak bu kadar mı güç.

Böyle bir olay olursa, deccal kime gelecek, mehdi nereye inecek, böyle bir olay olacak olsa, bu, kıyametin kuranda yazdığı gibi gerçekleşmesi için bizzat allah tarafından durdurulacak mı?

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Dünyayı insalık yok edebilir. Bu teknolojiye sahibiz.

Fakat her halukarda güneş söndüğünde bütün olayımız bitecek.

Blue Screen of Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drakan
    drakan's avatar
    Erkek

Kıyametin kopma ihtimali , birinin çıkıp tüm insanlığı ve kendini öldürebilme ihtimalinden daha kuvvetli.

drakan & Oceanicy www.tasarimus.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BaBe bunu yazdı:
    -----------------------------

hazır konu açılmış şu soroyu sormak istiyorum : Evren çok uzun zaman yaratılmış (ben yaratılışçı değilim doğru olduğunu varsayarsak ) kaç milyon yıllık oluşumlar

var sistemler var organizmalar var sürekli bir oluşum var ve mükemmel bir evren var hah soru burda neden bir anda bu evren yokolsun neden kıyamet kopsun

neden milyonlarca yıllık birikim oluşum bir anda yokolsun buna bir anlam veremiyorum. Bu yüzden kıyamet inancı çok saçma geliyor bana bana bunun olacağını 

söyleyenlere(dinlere) ben güzel gözle bakmam saygı duyamam . 

Allah bunu Kuran-ı Kerimde açıklamış zaten. "Her şeyi yoktan var eden Allah yarattıklarını yok edip (kıyamet) tekrar tekrar yaratmaya gücü yetendir." Haşr suresi.

Allah ın bildiğimiz 99 ismi var. Ve bu 99 isminin hakkını verdiğini herkes görecek. Vaad edilen gün geldiğinde.....

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

BaBe bunu yazdı:

hazır konu açılmış şu soroyu sormak istiyorum : Evren çok uzun zaman yaratılmış (ben yaratılışçı değilim doğru olduğunu varsayarsak ) kaç milyon yıllık oluşumlar

var sistemler var organizmalar var sürekli bir oluşum var ve mükemmel bir evren var hah soru burda neden bir anda bu evren yokolsun neden kıyamet kopsun

neden milyonlarca yıllık birikim oluşum bir anda yokolsun buna bir anlam veremiyorum. Bu yüzden kıyamet inancı çok saçma geliyor bana bana bunun olacağını 

söyleyenlere(dinlere) ben güzel gözle bakmam saygı duyamam . 

http://tahribat.com/Forum-Kiyameti-Insan-Oglu-Getirmez-Mi-160997/3/#1896698

gerekli cevabı bu mesajda verdim.

konuyu okusaydın keşke.

evrenin bigbangin tersine işleyip tekrardan yokluk noktasına döneceği bilimsel olarak kanıtlanmış bir olay. 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hadi hadi tengri egonu tatmin ettin farklı olmak adına inanmayışını bizlere açıkladın farklısın sen bizden havandanda geçilmez artık hepimiz aynıyız sen farklı lan ne kadar da havalı bi durumdur şimdi senin içinde bulunduğun durum kıskandım valla belliki şeytan seninle çok rahat oynar 

soruna gelirsek bütün atom bombalarını patlatırsak dünya yok olur o zaman kıyametin anlamı ne diyosun
    peki o bombayı patlatanlar da ölecek mi zeki mürende bizi görecek mi
    saçmalamışsın kısaca neyse siktiret 

ebedi devlet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Bir sonraki güneş patlamasından sonra konuşalım bunada daha 5 milyar yıl var diyorlar.

Merhabaaaaa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    zaten dediğin kıyamet alametlerinden biri
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Çok maddesel düşünüyorsun. Fiziğin yeni yeni çözmeye başladığı bir enerji boyutu var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

seboist bunu yazdı:

hadi hadi tengri egonu tatmin ettin farklı olmak adına inanmayışını bizlere açıkladın farklısın sen bizden havandanda geçilmez artık hepimiz aynıyız sen farklı lan ne kadar da havalı bi durumdur şimdi senin içinde bulunduğun durum kıskandım valla belliki şeytan seninle çok rahat oynar 

soruna gelirsek bütün atom bombalarını patlatırsak dünya yok olur o zaman kıyametin anlamı ne diyosun
    peki o bombayı patlatanlar da ölecek mi zeki mürende bizi görecek mi
    saçmalamışsın kısaca neyse siktiret 

evet hocam çok havalıyım, sizden farklıyım. Şuan şeytanla okey atıom bitince gel konuşuruz.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
Toplam Hit: 14921 Toplam Mesaj: 108