Kıyameti İnsan Oğlu Getirmez Mi?
-
Soruyu hepiniz yanlış anlamışsınız. Adam diyorki teorik olarak bir seri katil çıkıp tüm insanları öldürüp intihar etse ne olur. Siz kıyametin tüm evrene geleceğinden aydaki adamdan , atom bombasının etkisinden filan bahsetmişsiniz. Sorunun arkasındaki mantığı anlamak bu kadar mı güç.
Böyle bir olay olursa, deccal kime gelecek, mehdi nereye inecek, böyle bir olay olacak olsa, bu, kıyametin kuranda yazdığı gibi gerçekleşmesi için bizzat allah tarafından durdurulacak mı?
-
Dünyayı insalık yok edebilir. Bu teknolojiye sahibiz.
Fakat her halukarda güneş söndüğünde bütün olayımız bitecek.
-
Kıyametin kopma ihtimali , birinin çıkıp tüm insanlığı ve kendini öldürebilme ihtimalinden daha kuvvetli.
-
BaBe bunu yazdı:
-----------------------------hazır konu açılmış şu soroyu sormak istiyorum : Evren çok uzun zaman yaratılmış (ben yaratılışçı değilim doğru olduğunu varsayarsak ) kaç milyon yıllık oluşumlar
var sistemler var organizmalar var sürekli bir oluşum var ve mükemmel bir evren var hah soru burda neden bir anda bu evren yokolsun neden kıyamet kopsun
neden milyonlarca yıllık birikim oluşum bir anda yokolsun buna bir anlam veremiyorum. Bu yüzden kıyamet inancı çok saçma geliyor bana bana bunun olacağını
söyleyenlere(dinlere) ben güzel gözle bakmam saygı duyamam .
-----------------------------Allah bunu Kuran-ı Kerimde açıklamış zaten. "Her şeyi yoktan var eden Allah yarattıklarını yok edip (kıyamet) tekrar tekrar yaratmaya gücü yetendir." Haşr suresi.
Allah ın bildiğimiz 99 ismi var. Ve bu 99 isminin hakkını verdiğini herkes görecek. Vaad edilen gün geldiğinde.....
-
BaBe bunu yazdı:
-----------------------------hazır konu açılmış şu soroyu sormak istiyorum : Evren çok uzun zaman yaratılmış (ben yaratılışçı değilim doğru olduğunu varsayarsak ) kaç milyon yıllık oluşumlar
var sistemler var organizmalar var sürekli bir oluşum var ve mükemmel bir evren var hah soru burda neden bir anda bu evren yokolsun neden kıyamet kopsun
neden milyonlarca yıllık birikim oluşum bir anda yokolsun buna bir anlam veremiyorum. Bu yüzden kıyamet inancı çok saçma geliyor bana bana bunun olacağını
söyleyenlere(dinlere) ben güzel gözle bakmam saygı duyamam .
-----------------------------http://tahribat.com/Forum-Kiyameti-Insan-Oglu-Getirmez-Mi-160997/3/#1896698
gerekli cevabı bu mesajda verdim.
konuyu okusaydın keşke.
evrenin bigbangin tersine işleyip tekrardan yokluk noktasına döneceği bilimsel olarak kanıtlanmış bir olay.
-
hadi hadi tengri egonu tatmin ettin farklı olmak adına inanmayışını bizlere açıkladın farklısın sen bizden havandanda geçilmez artık hepimiz aynıyız sen farklı lan ne kadar da havalı bi durumdur şimdi senin içinde bulunduğun durum kıskandım valla belliki şeytan seninle çok rahat oynar
soruna gelirsek bütün atom bombalarını patlatırsak dünya yok olur o zaman kıyametin anlamı ne diyosun
peki o bombayı patlatanlar da ölecek mi zeki mürende bizi görecek mi
saçmalamışsın kısaca neyse siktiret -
Bir sonraki güneş patlamasından sonra konuşalım bunada daha 5 milyar yıl var diyorlar.
-
zaten dediğin kıyamet alametlerinden biri
-
Çok maddesel düşünüyorsun. Fiziğin yeni yeni çözmeye başladığı bir enerji boyutu var.
-
seboist bunu yazdı:
-----------------------------hadi hadi tengri egonu tatmin ettin farklı olmak adına inanmayışını bizlere açıkladın farklısın sen bizden havandanda geçilmez artık hepimiz aynıyız sen farklı lan ne kadar da havalı bi durumdur şimdi senin içinde bulunduğun durum kıskandım valla belliki şeytan seninle çok rahat oynar
soruna gelirsek bütün atom bombalarını patlatırsak dünya yok olur o zaman kıyametin anlamı ne diyosun
peki o bombayı patlatanlar da ölecek mi zeki mürende bizi görecek mi
saçmalamışsın kısaca neyse siktiret
-----------------------------evet hocam çok havalıyım, sizden farklıyım. Şuan şeytanla okey atıom bitince gel konuşuruz.