Kızlar Neden Gitar Çalan Erkeklerden Hoşlanır?
-
FireX bunu yazdı
Bilinçaltlarında ünlülere karşı duydukları ilgi yatıyor. Gitar çalan bir erkek gördüğü zaman beyni o erkeği farkında olmaksızın gitar çalan ünlülerle özdeşleştirdiğinden daha erişilmez yapıyor. O kişinin popüler, yetenek sahibi, seçkin biri olduğu algısı kızda oluşuyor.
Bir diğer konu ise gitar çalıp insanları çevresinde toplayan kişilerin girişken olması. Sen girişken olmadıktan sonra Ferrari'nde olsa gitar da çalsan en başta ilgi duysalar da devamında umursamayacaklardır. Kızlar girişken ve popüler kişilerden hoşlanırlar.
Duygular söz konusu olduğunda anılar daha çarpıcı etkiler bırakır. Güzel müzikler çalan birisi, kendisini pazarlamayı biliyorsa kızlar hastası olur.
Bununla beraber gitar çalan adamların büyük çoğunluğu düz adamdır(Bestekârları tenzih ediyorum). Dünü veya yarını düşünmez. Bugünü yaşar. Çalar ve işi bitince kalkar gider. Notalar akar kafasında o da bunları sese dönüştürür. Artık bu lineer stil bir yerden sonra hayat biçimi haline gelir.
Son olarak konuyu buradan bağlarsak, kızlar çok nadir olan istisnaları saymazsak, özünde oldukça basit canlılardır. Bunu kompleks hale getiren erkeklerdir. Sen bir kızı elde etmek için strateji izleyip dolambaçlı yollara girersen boş yere kendini yormakla beraber, yolun ucundaki kızı da kaçırmış olursun. Zira sonsuza kadar orada olmayacak. Tek yapacağın dümdüz gitmek. Bu sebeple düz adamların kızları elde etmesi tesadüf değil.
Çoğumuz filmlerin, dizilerin etkisine kapılarak kızların özel, romantik ve son derece hassas yaklaşılması gereken canlılar olduğu yanılgısına kapılıyor ve sonra "nerede yanlış yaptım?" diyoruz. Problem bu yaklaşımlarda yatıyor. Zira toplumdaki kızların büyük çoğunluğu(neredeyse tamamı) romantizmden anlamayan, kitap okumayan, anı yaşayan, düşünmeyen insanlar. Onları özel canlılar yerine koymak yerine sıradan bireyler olarak görmek ve düz yaklaşımlar sergilemek bu konuda başarıyı getirecektir. O zaman bu işin gitar çalmakla da pek alakasının olmadığını göreceksiniz.
bende ney üfleyen birisiyim., klasik korodaki kızlar imrenerek bakıyorlar. nazri meseleler, ameli meseleleri kendi çapımda iyi biliyormuum.ayrıca,
yabancılar bu saza gerçekten hasta oluyorlar.
bu arada kızlar hakkındaki bütün sorulara cevap buldum :d
-
ergenlik + özentilik + kendini bi bok sanma = 3 ü bir arada
-
Realist bunu yazdıKıskanmayın çalabiliyorsanız sizde alın çalın
Gitar çalarken etrafına kız toplanan Erkek'in ne boku var benden ne fazlası var ki? dememiş adam. Yani gitar çalan çalabilir çalmada sıkıntı yok.
Kızla her gitar çalanda ne bulur demiş. Kızların sorunu ne demiş adam.
Adam kıskansa nasıl gitar çalabilirim gitar çalmayı öğrenmek istiyorum diye soru sorardı.
-
Saksafon çal her gün 2manitaya atlarsın
-
şu yorumlardan sonra gitar çalmaktan soğudum :D yok abi o kişilik meselesi bi durum.lisede kimse bilmezdi bnm gitar çaldığımı ama ünide sahne alınca mecbur çıkıyosun ortaya.müzik yapmak için çalıyosan zaten öyle bir derdin olmaz.
not:bu arada gitar almak isteyen falan oldu ki çıkarsa ulaşsın bana :D her türlü öüzik aleti temin edilir :D
-
dikkatlerini çeken erkeklerden hoşlanır illa gitar çalmana gerek yok :D
-
hypnos_ bunu yazdı
Kızların genetiği duygusallık. Gitarla çalınan şarkılar genel anlamda duygusal(bu şarkılarda sıradandır hep aynı). Duygusal vs. etkileniyolar.
etkisi uzun sürmüyor ama :D
Alakası yok hocam eğer duygusallık olsaydı en çok kızı farid faryad tavlardı :D
-
CAgAtAy bunu yazdıhypnos_ bunu yazdı
Kızların genetiği duygusallık. Gitarla çalınan şarkılar genel anlamda duygusal(bu şarkılarda sıradandır hep aynı). Duygusal vs. etkileniyolar.
etkisi uzun sürmüyor ama :D
Alakası yok hocam eğer duygusallık olsaydı en çok kızı farid faryad tavlardı :D
çok güldüm lan :D
-
hocam her kız bir değil mesela ben de onu kullanıp kız tawlamaya çalışanlara gıcığım he bunun tersini yapan warsa ona da gıcık olurum o ayrı
-
Öyle çok çok deneyim sahibi değilim ama kızlar artı neyin varsa ondan hoşlanır. ünide gitar ve gece hayatı, gezme... evliliğe gelince para ve karizma... diğer kızların imreneceği isteyeceği kıskanacağı neyin varsa hepsinden hoşlanır, yani tek dertleri benim partnerimde bu var deyip diğer kızlara hava atmaktır... az da olsa var olan istisnaları tenzih ediyorum... Selametle