folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızlar Neden Gitar Çalan Erkeklerden Hoşlanır?

Kızlar Neden Gitar Çalan Erkeklerden Hoşlanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek
    FireX bunu yazdı

Bilinçaltlarında ünlülere karşı duydukları ilgi yatıyor. Gitar çalan bir erkek gördüğü zaman beyni o erkeği farkında olmaksızın gitar çalan ünlülerle özdeşleştirdiğinden daha erişilmez yapıyor. O kişinin popüler, yetenek sahibi, seçkin biri olduğu algısı kızda oluşuyor.

Bir diğer konu ise gitar çalıp insanları çevresinde toplayan kişilerin girişken olması. Sen girişken olmadıktan sonra Ferrari'nde olsa gitar da çalsan en başta ilgi duysalar da devamında umursamayacaklardır. Kızlar girişken ve popüler kişilerden hoşlanırlar.

Duygular söz konusu olduğunda anılar daha çarpıcı etkiler bırakır. Güzel müzikler çalan birisi, kendisini pazarlamayı biliyorsa kızlar hastası olur.

Bununla beraber gitar çalan adamların büyük çoğunluğu düz adamdır(Bestekârları tenzih ediyorum). Dünü veya yarını düşünmez. Bugünü yaşar. Çalar ve işi bitince kalkar gider. Notalar akar kafasında o da bunları sese dönüştürür. Artık bu lineer stil bir yerden sonra hayat biçimi haline gelir.

Son olarak konuyu buradan bağlarsak, kızlar çok nadir olan istisnaları saymazsak, özünde oldukça basit canlılardır. Bunu kompleks hale getiren erkeklerdir. Sen bir kızı elde etmek için strateji izleyip dolambaçlı yollara girersen boş yere kendini yormakla beraber, yolun ucundaki kızı da kaçırmış olursun. Zira sonsuza kadar orada olmayacak. Tek yapacağın dümdüz gitmek. Bu sebeple düz adamların kızları elde etmesi tesadüf değil.

Çoğumuz filmlerin, dizilerin etkisine kapılarak kızların özel, romantik ve son derece hassas yaklaşılması gereken canlılar olduğu yanılgısına kapılıyor ve sonra "nerede yanlış yaptım?" diyoruz. Problem bu yaklaşımlarda yatıyor. Zira toplumdaki kızların büyük çoğunluğu(neredeyse tamamı) romantizmden anlamayan, kitap okumayan, anı yaşayan, düşünmeyen insanlar. Onları özel canlılar yerine koymak yerine sıradan bireyler olarak görmek ve düz yaklaşımlar sergilemek bu konuda başarıyı getirecektir. O zaman bu işin gitar çalmakla da pek alakasının olmadığını göreceksiniz.

bende ney üfleyen birisiyim., klasik korodaki kızlar imrenerek bakıyorlar. nazri meseleler, ameli meseleleri kendi çapımda iyi biliyormuum.

ayrıca,

yabancılar bu saza gerçekten hasta oluyorlar.

bu arada kızlar hakkındaki bütün sorulara cevap buldum :d

fuck the system!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

ergenlik + özentilik + kendini bi bok sanma = 3 ü bir arada

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek
    Realist bunu yazdı
    Kıskanmayın çalabiliyorsanız sizde alın çalın

Gitar çalarken etrafına kız toplanan Erkek'in ne boku var benden ne fazlası var ki? dememiş adam. Yani gitar çalan çalabilir çalmada sıkıntı yok.

Kızla her gitar çalanda ne bulur demiş. Kızların sorunu ne demiş adam.

Adam kıskansa nasıl gitar çalabilirim gitar çalmayı öğrenmek istiyorum diye soru sorardı.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek
    Saksafon çal her gün 2manitaya atlarsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

şu yorumlardan sonra gitar çalmaktan soğudum :D yok abi o kişilik meselesi bi durum.lisede kimse bilmezdi bnm gitar çaldığımı ama ünide sahne alınca mecbur çıkıyosun ortaya.müzik yapmak için çalıyosan zaten öyle bir derdin olmaz.

not:bu arada gitar almak isteyen falan oldu ki çıkarsa ulaşsın bana :D her türlü öüzik aleti temin edilir :D

Hi!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

dikkatlerini çeken erkeklerden hoşlanır illa gitar çalmana gerek yok :D

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    hypnos_ bunu yazdı

Kızların genetiği duygusallık.  Gitarla çalınan şarkılar genel anlamda duygusal(bu şarkılarda sıradandır hep aynı). Duygusal vs. etkileniyolar.

etkisi uzun sürmüyor ama  :D

Alakası yok hocam eğer duygusallık olsaydı en çok kızı farid faryad tavlardı :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı
    hypnos_ bunu yazdı

Kızların genetiği duygusallık.  Gitarla çalınan şarkılar genel anlamda duygusal(bu şarkılarda sıradandır hep aynı). Duygusal vs. etkileniyolar.

etkisi uzun sürmüyor ama  :D

Alakası yok hocam eğer duygusallık olsaydı en çok kızı farid faryad tavlardı :D

çok güldüm lan :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

hocam her kız bir değil mesela ben de onu kullanıp kız tawlamaya çalışanlara gıcığım he bunun tersini yapan warsa ona da gıcık olurum o ayrı 

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

Öyle çok çok deneyim sahibi değilim ama kızlar artı neyin varsa ondan hoşlanır. ünide gitar ve gece hayatı, gezme... evliliğe gelince para ve karizma... diğer kızların imreneceği isteyeceği kıskanacağı neyin varsa hepsinden hoşlanır, yani tek dertleri benim partnerimde bu var deyip diğer kızlara hava atmaktır... az da olsa var olan istisnaları  tenzih ediyorum... Selametle

Hayırlısı...
Toplam Hit: 5656 Toplam Mesaj: 46