folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kızlar Neden Gitar Çalan Erkeklerden Hoşlanır?

Kızlar Neden Gitar Çalan Erkeklerden Hoşlanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı
    CAgAtAy bunu yazdı
    hypnos_ bunu yazdı

Kızların genetiği duygusallık.  Gitarla çalınan şarkılar genel anlamda duygusal(bu şarkılarda sıradandır hep aynı). Duygusal vs. etkileniyolar.

etkisi uzun sürmüyor ama  :D

Alakası yok hocam eğer duygusallık olsaydı en çok kızı farid faryad tavlardı :D

çok güldüm lan :D

Haksız mıyım hacı :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

pc başında bişe okurken çalıyorum genelde.. öyle sahile inip hatunlarla akdeniz akşamları çalmak gibi bi sevdam hiç olmadı.

ama dediğin türden denyolar var çekiyosun siyahları atıyosun gitarı sırtına beyoğlunda bi puba oturuyosun olaylar gelişiyor falan filan..

bu konuda bence kezbanları sorgulamak lazım.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

illaki çalmana gerek yok . Gitar bir pazarlama amacıdır bana göre. Yani kendini ne kadar iyiy pazarlarsan o kadar kız kaldırırsın. misal zamanında hem kalsık e hemde elektroya heveslendım ıkısınıde caldım ama hiç kızların onunde calmadım ama gitarların cok ekmegini yedim. Biraz bilgin olsun agzın laf yapsın yeter.

bizim sitede her aksam calarlar yanımızdaki kızlarda tav olur bazen bızım masada calınır ama gitarcıya kız kaptırmadım :D

gitar hakkında konusucaksın sureklı kıza bildigini gostericeksin calamıyosan bile calıyomus gibi gostericeksin kendini işte şu şarkıda şöyle basılır bu nota böyledir. aa bak su anda şu notayı bastı gibi şeyler. 

Eve gelen kız senden gitar calmanı ıstersede ya canım akordu yok tellerı eskı manyetiği bozuk gibi bahanelerle onu saf dışı bırakabilirsin illkai çalmanı isterse basit bikaç notayla mesela godfather çalarak gönlünü kazanabilirsin.

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

Gitar diyince aklıma halil sezai geliyor nedense :) Çareessiiiizzz içimdeki zigot...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Ben de Anjelika Akbar'a ve de Vanessa Mae'ye bayılıyom.. Hadiseye de..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=F5QCs3PnQBc

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_AnymosRE
    By_AnymosRE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Antonio Banderas yüzünden :D

Yapmacık olup seviLmektense, kendim oLup nefret ediLmeyi tercih ederim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

2 yıl farklı beleş gitar kurslara gittim çok kız gördüm sınıfta hep en güzel çalandım gitarı hiç bi kızın bana baktığını görmedim. tam tersine bir kız hoşuma gitmişti ama gidip konuşamadım bile...yıl 2008 aşık olacaktım evlenecektim oysa 4 yıl geçmiş peh peh peh..

http://tahribat.com/Murit-sanane/

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aklıma direkt bu geldi :)

https://www.youtube.com/watch?v=RjDQfGQuU8k

Kız tavlama Sanatı :D

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Exael
    Exael's avatar
    Erkek

saçmalık.. ney çalanı sevmezler de gider gitarı çalanı severler :)

Toplam Hit: 5655 Toplam Mesaj: 46