Kızlar Neden Gitar Çalan Erkeklerden Hoşlanır?
-
skyvalet bunu yazdıCAgAtAy bunu yazdıhypnos_ bunu yazdı
Kızların genetiği duygusallık. Gitarla çalınan şarkılar genel anlamda duygusal(bu şarkılarda sıradandır hep aynı). Duygusal vs. etkileniyolar.
etkisi uzun sürmüyor ama :D
Alakası yok hocam eğer duygusallık olsaydı en çok kızı farid faryad tavlardı :D
çok güldüm lan :D
Haksız mıyım hacı :D
-
pc başında bişe okurken çalıyorum genelde.. öyle sahile inip hatunlarla akdeniz akşamları çalmak gibi bi sevdam hiç olmadı.
ama dediğin türden denyolar var çekiyosun siyahları atıyosun gitarı sırtına beyoğlunda bi puba oturuyosun olaylar gelişiyor falan filan..
bu konuda bence kezbanları sorgulamak lazım.
-
illaki çalmana gerek yok . Gitar bir pazarlama amacıdır bana göre. Yani kendini ne kadar iyiy pazarlarsan o kadar kız kaldırırsın. misal zamanında hem kalsık e hemde elektroya heveslendım ıkısınıde caldım ama hiç kızların onunde calmadım ama gitarların cok ekmegini yedim. Biraz bilgin olsun agzın laf yapsın yeter.
bizim sitede her aksam calarlar yanımızdaki kızlarda tav olur bazen bızım masada calınır ama gitarcıya kız kaptırmadım :D
gitar hakkında konusucaksın sureklı kıza bildigini gostericeksin calamıyosan bile calıyomus gibi gostericeksin kendini işte şu şarkıda şöyle basılır bu nota böyledir. aa bak su anda şu notayı bastı gibi şeyler.
Eve gelen kız senden gitar calmanı ıstersede ya canım akordu yok tellerı eskı manyetiği bozuk gibi bahanelerle onu saf dışı bırakabilirsin illkai çalmanı isterse basit bikaç notayla mesela godfather çalarak gönlünü kazanabilirsin.
-
Gitar diyince aklıma halil sezai geliyor nedense :) Çareessiiiizzz içimdeki zigot...
-
Ben de Anjelika Akbar'a ve de Vanessa Mae'ye bayılıyom.. Hadiseye de..
-
-
Antonio Banderas yüzünden :D
-
2 yıl farklı beleş gitar kurslara gittim çok kız gördüm sınıfta hep en güzel çalandım gitarı hiç bi kızın bana baktığını görmedim. tam tersine bir kız hoşuma gitmişti ama gidip konuşamadım bile...yıl 2008 aşık olacaktım evlenecektim oysa 4 yıl geçmiş peh peh peh..
http://tahribat.com/Murit-sanane/
-
-
saçmalık.. ney çalanı sevmezler de gider gitarı çalanı severler :)