folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Knight Online PVP - Source - (TBT Gönüllü Geliştirme)

Knight Online PVP - Source - (TBT Gönüllü Geliştirme)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    caglar99 bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Arkadaşlar sadece pk server üzerine kurulu itemlerin ve şartların eşit olduğu ve en önemlisi antiler tarafından zararlı olarak görünmeyen bir pvp var mıdır? Birkaç pvp denedim ama hepsi antilere bir şekilde takılıyor, devre dışı bırakmadan oynamam lazım :)

hocam paylaştığım sürüm virüssuz sıkıntı çıkarmıyor. sadece genie falan çalışmıyordu çağlar yeni sourceu bi yere upload etmişti onu paylaşırsa onu indirebilirsin

Ben biryere birşey yüklemedim gardaş yanlışın var :D

yok hocam sen değil :D Ccaglayan   ilk sayfada ki source githubdaki versiyonun üstüne biz değişiklikler yaptık save de sıkıntı vardı vs falan onları en son upload etmişti bir yere ama hatırlamıyorum nereye olduğunu onu dedim. onun dışında zaten client linki falan var anasayfada :D

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı

Arkadaşlar sadece pk server üzerine kurulu itemlerin ve şartların eşit olduğu ve en önemlisi antiler tarafından zararlı olarak görünmeyen bir pvp var mıdır? Birkaç pvp denedim ama hepsi antilere bir şekilde takılıyor, devre dışı bırakmadan oynamam lazım :)

ben zararlı görmesinede razıyım var mı bildiğiniz sağlam pk sw ?

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Hocam bildiğim; turkko ve alemko var ama denediniz mi hiç?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

alemko yu bilmiyorumda turkko da oynadım benim oynadıgım jop mage solo takılırım yada melee party ile: bu turkko da en son destek vardı bir de eşit değildi diye hatırlıyorum artık çoğu sw de mageyi bitirmişler
    ara ara cüce ko dan sw ler bulup hasret gideriyorum ama yeterli olmuyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

alemko yu bilmiyorumda turkko da oynadım benim oynadıgım jop mage solo takılırım yada melee party ile: bu turkko da en son destek vardı bir de eşit değildi diye hatırlıyorum artık çoğu sw de mageyi bitirmişler

Hocam eğer sv bulabilirsen birlikte takılabiliriz ben de genelde solo takılırım asasla ama böyle hasret giderme amaçlı oynamayı istiyorum. Usko da char var areste archer itemlerim de fena değil ama dediğim gibi usko daki tl olayının b.ku çıkması ve güzel bir pk atayım dediğinde cash siz pk a çıkamaman ve cash lerin tl olarak pahalı gelmesinden ötürü, eğer bulunursa pvp takılabilriiz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek

Hacım alemgame gelin ben ordayım farm sw 2 güne 83 madende fragment kas kırdır item yap kendine vs yeni açılacak sw lerde var yarın ko2online açılıyor 10.000 bin üstü user gider sanırım oraya bi kaç gün önce oraclegamer açıldı daha eskiye dönmek istersen yourko var 1299 patch baya user var 2 sw sı var hatta tek sw kasıyor dıye orda sıfır hile var eski myko tadında kafanıza göre bu ara sardım pvp lere şuan alemgamede gem kırdırıyorum 5 bin gem var :D @samato beklerim yavrum

Atlas tarafından 22/Ara/16 21:51 tarihinde düzenlenmiştir

-
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı
    PEAK bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

Hocam eğer sv bulabilirsen birlikte takılabiliriz ben de genelde solo takılırım asasla ama böyle hasret giderme amaçlı oynamayı istiyorum. Usko da char var areste archer itemlerim de fena değil ama dediğim gibi usko daki tl olayının b.ku çıkması ve güzel bir pk atayım dediğinde cash siz pk a çıkamaman ve cash lerin tl olarak pahalı gelmesinden ötürü, eğer bulunursa pvp takılabilriiz.

Aynen iyi olur hocam yarin aksam bir bakayim varsa piyasada duzgun pk sw takilalim

Atlas hocam oyle sw lere emek veriyoruz sonra kapaniyor gidiyor acikcasi pek ugrasasim yok

Gelirsek kac gunde pk atabiliriz cok ugrqstirir mi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

oyuna gireyim eski günleri yad edeyim dedim girmedi tüh server yoh

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

ko 59 var ardream server, pk serverı, oyunda kalıp girdigin bdw başına ranktaki performansa göre kc verıo o kc ler le pustan item çekiyosun, bunu yapana kadar isteyenlerle anlaşalım pk atalım , cok zevkli lan :))

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek

açıkcası andream sevmem ama siz girelim derseniz sırf ortam için girerim + olarak bu sw yarın açılıyormuş http://ko-life.net/panel/

edit: bunuda şimdik gördüm http://login.valentinako.net/kopanel/#main

PEAK tarafından 23/Ara/16 19:59 tarihinde düzenlenmiştir

Toplam Hit: 16871 Toplam Mesaj: 113
online knight pvp source