folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Knight Online PVP - Source - (TBT Gönüllü Geliştirme)

Knight Online PVP - Source - (TBT Gönüllü Geliştirme)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı

noldu bu geliştirme ? :) 

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ccaglayan
    Ccaglayan's avatar
    Erkek
    caglar99 bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

sunucuyu haşat etti çağlar onu bekliyoruz sunucuyu açmasını hocam :D 

Biz ÇAĞLAR'lar öyleyizdir. Haşat ederiz ama sonunda düzgün birşeyler çıkartırız ( inşallah :D )

ahaha biraz ırzına geçtim sunucunun toparlayacağım zaman da baya işler çıkmıştı ya sonra yalan oldu :( bide uyuz etti resmen beni ya ulan bi yeri düzeltiyoruz başka yer patlıyor felan :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    Ccaglayan bunu yazdı
    caglar99 bunu yazdı
    furkiak bunu yazdı

sunucuyu haşat etti çağlar onu bekliyoruz sunucuyu açmasını hocam :D 

Biz ÇAĞLAR'lar öyleyizdir. Haşat ederiz ama sonunda düzgün birşeyler çıkartırız ( inşallah :D )

ahaha biraz ırzına geçtim sunucunun toparlayacağım zaman da baya işler çıkmıştı ya sonra yalan oldu :( bide uyuz etti resmen beni ya ulan bi yeri düzeltiyoruz başka yer patlıyor felan :(

birlikte bakalım buna bi lost ko ya yakın olsa yeter :) pm pls

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

database'ini indirebileceğimiz bir yer varmıdır bana sadece database'i lazım

edit: içi bi kaç kullanıcıyla dolu olsa yeter

Ekerci tarafından 01/Ara/16 22:39 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sadece pk server üzerine kurulu itemlerin ve şartların eşit olduğu ve en önemlisi antiler tarafından zararlı olarak görünmeyen bir pvp var mıdır? Birkaç pvp denedim ama hepsi antilere bir şekilde takılıyor, devre dışı bırakmadan oynamam lazım :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    PhYtOn bunu yazdı

Arkadaşlar sadece pk server üzerine kurulu itemlerin ve şartların eşit olduğu ve en önemlisi antiler tarafından zararlı olarak görünmeyen bir pvp var mıdır? Birkaç pvp denedim ama hepsi antilere bir şekilde takılıyor, devre dışı bırakmadan oynamam lazım :)

hocam paylaştığım sürüm virüssuz sıkıntı çıkarmıyor. sadece genie falan çalışmıyordu çağlar yeni sourceu bi yere upload etmişti onu paylaşırsa onu indirebilirsin

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PhYtOn
    PhYtOn's avatar
    Erkek

@furkiak hocam, direkt link verebilirseniz indiririm.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

1299 varmı 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek
    Bosluk bunu yazdı

1299 varmı 

netten bulabilirsin hocam açıkcası elimde o versiyonu tutmadım sadece bu versiyon var

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek
    furkiak bunu yazdı
    PhYtOn bunu yazdı

hocam paylaştığım sürüm virüssuz sıkıntı çıkarmıyor. sadece genie falan çalışmıyordu çağlar yeni sourceu bi yere upload etmişti onu paylaşırsa onu indirebilirsin

Ben biryere birşey yüklemedim gardaş yanlışın var :D

Caglar.Boss
Toplam Hit: 16870 Toplam Mesaj: 113
online knight pvp source