Korsan TV 2.1
-
HorbaDor bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
-----------------------------hacı beklentiniz çok yüksek ya :)
deniycem eklmee çalırım. daha önce belgesel kanalları istenmişti yaptım. turkmax da eklenir neden olmasın :)
-----------------------------belgesel derken discovery, national geographic felan var mı ?
-----------------------------discovery ve animal planet var bi de trt belgesel :)
national geographic yakında eklerim.
-
Bir de linux versiyonu istiyoruz. wine felan deme, çünkü net framework falan filan işin içine giriyor. Ayrıca hiç verimli olmuyor. Onun için .deb paketini isterük
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------sahibi sensin demek. teşekkür ederim.
-----------------------------bende önceden kullanırdım hocam demek bi müride aitti , gururlandım .) eline sağlık hocam
-
müride inanıyorum ve kuruyor
-
piradomim bunu yazdı:
-----------------------------necroshine bunu yazdı:
-----------------------------bende önceden kullanırdım hocam demek bi müride aitti , gururlandım .) eline sağlık hocam
-----------------------------asıl ben gururlandım lan :D
zaten tahribatta ilk konuyu benden başkası açmış 2005 yılında :) o zaman da guurlanmıştım
aha da başlık bu: http://www.tahribat.com/Forum-Korsan-Tv-1-3-18065
-
Eline saglik hoca guzel program, indirdim animal planet izliyorum.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------piradomim bunu yazdı:
-----------------------------necroshine bunu yazdı:
-----------------------------asıl ben gururlandım lan :D
zaten tahribatta ilk konuyu benden başkası açmış 2005 yılında :) o zaman da guurlanmıştım
aha da başlık bu: http://www.tahribat.com/Forum-Korsan-Tv-1-3-18065
-----------------------------"underzero :guzel bi uygulama. canli yayin deyince lig tv sifreli kanallar falan bekliyordum :) "
2005 de de istekler aynı :) LİGTV
-
Aslında LigTV'yi şifreli yapıp bize şifresini verebilirsin tabi sende bundan kazanç sağlarsın mümkünse güzel fikir.
ben bulduuum ben bulduuum! -
Bloom bunu yazdı:
-----------------------------Eline saglik hoca guzel program, indirdim animal planet izliyorum.
-----------------------------sağolasın. istekleriniz olursa program güncellemeye açıktır. görüşleriniz paylaşın. benim için kullanıcı yorumları çok önemli.
-
movie max olursa güzel olur? o olur mu?
discovery olduğu için kullanmaya başladım ^^