Korsan TV 2.1
-
animal planet çalışmıyor şu an ama ara sıra kesintiler de oluyor zaten :) istekleri değerlendiriyorum. da vinci gibi diğer belgesel kanllarını da eklemeye çalışıcam arkadaşlar.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------animal planet çalışmıyor şu an ama ara sıra kesintiler de oluyor zaten :) istekleri değerlendiriyorum. da vinci gibi diğer belgesel kanllarını da eklemeye çalışıcam arkadaşlar.
-----------------------------dostum şimdi bakabildim proya. arayüz çok hoş olmuş eline sağlık.
discoverynin görüntü kalitesi biraz düşük ama gene gideri var =)
animal planet de çalışmıyo dicektim.inş en kısa zamanda o da olur.sevgiler saygılar
-
hep merak etmişimdir sahibi kim ? diye elime butun gecen pclerde mutlaka yüklüdür korsan tv eywallah hocam :)
-
systemexp bunu yazdı:
-----------------------------hep merak etmişimdir sahibi kim ? diye elime butun gecen pclerde mutlaka yüklüdür korsan tv eywallah hocam :)
-----------------------------eyvallah ;)
-
freehdsoccer tv, bu program, ve diğerleri maş sırasında direk banlıyorlar ligtv yayını yapanları. Belirlediğim 4 adet ligtv gösteren site var bu sene boyunca derbileri oradan izledim donma falan olmadan. Yani demem o ki biri birşeyi çok kullanıyorsa illegal yoldan göze batıyor ve banlıyorlar.
-
evet evet hatırladım gizli bi kod la özel belgesel kanalları da çıkıyodu :D
-
Kral FM ve alem FM açılmıyor Usta..
TV'de direk karşıma Ömer Çavuşoğlu çıktı nasıl şanssa :)
Bunu sen yaptıysan EXA radyo gibi Winamp arayüzüyle bir radyo programı yaparsan yok satar benden demesi EXA güncellemiyor kendini bayağıdır..
-
kuytul reiz, hata içn buraya bak,
o script hatasını webbrowser kontrolünün ScriptErrorsSuppressed proprety sini true ya eşitlersen engelleiş olrsun
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.windows.forms.webbrowser.scripterrorssuppressed.aspx
bak detaylı bilgi burada
he bu arada alttaki reklamlar adsense mi?
edit2: ayrıyeten nie firewall uyarı veriyor, incelemedim sabah incelicem ama şimdiden sorim ,uyarı verdirten dalga ne?
-
hocam eline saglik superde bide tam ekran yapabilseydik :)
-
Fener gs derbisi gibi maclar izleniyor mu?