Kurtlar Vadisi Filistin Geliyor
-
Filmin konusu:
Gazzeye insani yardım malzemeleri götürmeye çalışan gemilere yapılan kanlı baskın üzerine Polat Alemdar ve arkadaşları Filistine gitmiştir. Yapılacaklar bellidir: Bu baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmelidir. Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sayesinde hedefine adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdarı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan Moşe Ben Eliezerin kural tanımaz gaddarlığı ve teknolojik imkânları işleri zorlaştırmaktadır. Polat, Moşeye ulaşmaya çalışırken, Filistinde masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polata yardım eden herkesi hapse atmaktadır. Ancak teknolojik imkânlar ve kural tanımazlık, Moşeyi kurtarmaya yetmeyecektir.
fragman:
http://video.yahoo.com/watch/8085378/21405970
-
Anca filimlerde bazı şeylerin öcünü alıyoruz cuvallarıda boyle almıştık böyle filimler bizi komik duruma dusuruyor bence...
-
Polat bu gidişle dünyayı dolaşıcak.Süpermeeeğn polat kurtar bizi filmlerle!
-
Yıllardır amerikanın insanlara filmler sayesinde yaptığı propogandayı yeni yeni yapmaya başladık.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Yıllardır amerikanın insanlara filmler sayesinde yaptığı propogandayı yeni yeni yapmaya başladık.
-----------------------------bir fark var.
amerikan filmleri hayal pazarlıyor
bizim süpermen bazı gerçekleri kendince yorumluyor
-
UNKN0WN bunu yazdı:
Anca filimlerde bazı şeylerin öcünü alıyoruz cuvallarıda boyle almıştık böyle filimler bizi komik duruma dusuruyor bence...
Sinema gibi çok büyük bir propaganda aracını bu tür aşağılık komplekslerinden ötürü kullanmamak daha saçma.Müthiş bir propaganda yapılacak dünya çapında İsrail aleyhine.Polat Alemdar ve Kurtlar Vadisi'nin bu kadar tutulmasının,sevilmesinin nedeni herkesin başkalarına tepeden baktığı gibi insanların aptal yahut şiddet yanlısı olması değil bu coğrafyanın yüzyıllardır hasretini duyduğu lider ruhlu kimselerin eksikliğinin bilinçaltlarında edindiği yerdir.
Fragman resmi değildir,hayranlar tarafından hazırlanmıştır.Birçok video paylaşım sitesinde benzeri izlenceler dönmektedir. -
bu dizi filistin demi Cekiliyor yoksa Mersindemi ?
-
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------Türk milleti olarak kurtuluş savaşı dönemi hariç son 200 yıldır kendini bedavaya siktiren travestiden beteriz.sonra sikilmekten yorulup uykuya dalıp rüyamızda bülent ersoy görün 31 çekerek kendimizi adam sanıyoruz...
-
fake olum bu video kurtlar vadisi ıraktan resimler, sahte görüntü
-
HoLyCat bunu yazdı:
bu dizi filistin demi Cekiliyor yoksa Mersindemi ?
-----------------------------bi kısmı tarsusta olmalı. hatta orda necati sasmazın aracı yanlıs park halinde oldugu icin ceza bile kesmis polisler .)
-
lalada bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
-----------------------------Türk milleti olarak kurtuluş savaşı dönemi hariç son 200 yıldır kendini bedavaya siktiren travestiden beteriz.sonra sikilmekten yorulup uykuya dalıp rüyamızda bülent ersoy görün 31 çekerek kendimizi adam sanıyoruz...
Kendi adına konuş.Türk milleti hiç bir zaman bu ithamlara maruz kalmayı haketmemiş,şerefini ve onurunu her daim muhafaza edebilmiş ve de edecek bir millettir.Kan uykusunda olmak ayrıdır,haysiyetsizlik ayrıdır.
Nerde çekildiğini sormuş bir arkadaş; Tarsus ve Adana'da.