folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kurtlar Vadisi Filistin Geliyor

Kurtlar Vadisi Filistin Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:
    -----------------------------

Yıllardır amerikanın insanlara filmler sayesinde yaptığı propogandayı yeni yeni yapmaya başladık.

-------------------------

bu yorumundan dolayı seni sevıyore  hoca benım  gibi  dusnuyorsun veya ben senın gıbımı dusnuyorum  ıkısınden brı ıste :|

kontra bisiklet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Kurtlar vadisini hiç izlemedim. bir iki kere birileri izlerken rastgeldim onda da farklı şeylerle ilgilendim..

İlk bölümlerini farklı yönlerde yorumlayanlar oldu aslında ilgimi çekmesi gerekirdi fakat izlemedim.

Bunu izliyim bari.

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Anca böyle filmlerle avutuyoruz kendimizi bi bok yaptigimiz yok.Eskiden battaldi şimdi polat yarında bu filmleri çekebilecek gücümüz olucakmi belli degil hayal dünyasına devam türkiye.

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek

Kurtlar vadisi Tarsus :F 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:

Kurtlar vadisi Tarsus :F 

ukrayna da isteriz:)

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

afişlerde arafat yerine başbakan erdoğan figürü kullanılsa eminim daha etkileyici ve propaganda amaçlı kullanılabilirdi.

filmin yapımı çok önemlidir.eğer bu film yapılmasa birkaç ay birkaç yıl içinde halkın büyük bir kısmı unutur bu gemi baskınını.bu da çok pahalıya malolur.bize kendimizi hatırlatan her yapımı desteklemeliyiz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wakizashi
    Wakizashi's avatar
    Erkek

baya guzel olucaga benziyo 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

UNKN0WN bunu yazdı:

Anca filimlerde bazı şeylerin öcünü alıyoruz cuvallarıda boyle almıştık böyle filimler bizi komik duruma dusuruyor bence...

Türk milleti olarak kurtuluş savaşı dönemi hariç son 200 yıldır kendini bedavaya siktiren travestiden beteriz.sonra sikilmekten yorulup uykuya dalıp rüyamızda bülent ersoy görün 31 çekerek kendimizi adam sanıyoruz...

mesajıma laf edenlere bana türk değilsin vs gibi ithamlarda bulunanlara diyorum anca bana türk değilsin dersiniz

biz şerefliyiz dersiniz

ama 11 askerinizin kafasına çuval geçirilir unutursunuz anca intikamını filmde alırsınız

danimarkalının biri hz muhammedin karikatürünü yapar otta bokta hatırlarsınız danirmarkaya düşman olursunuz

incirlikte amerikan askerleri binbaşını döver hastanelik eder haberiniz bile olmaz basınınız bile yazmaz şimdi bana türklükten bahsetmeyin rendeye devam edin

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HugeBroly
    HugeBroly's avatar
    Erkek

3 Kişiyle ordu yıkacak :D kabiliyete sahip bi insan ahahaha

hoş bedenlerin içine kafanızda hayal ettiginiz ruhları koyup adına aşk diyorsunuz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

lalada bunu yazdı:

lalada bunu yazdı:

UNKN0WN bunu yazdı:

Anca filimlerde bazı şeylerin öcünü alıyoruz cuvallarıda boyle almıştık böyle filimler bizi komik duruma dusuruyor bence...

Türk milleti olarak kurtuluş savaşı dönemi hariç son 200 yıldır kendini bedavaya siktiren travestiden beteriz.sonra sikilmekten yorulup uykuya dalıp rüyamızda bülent ersoy görün 31 çekerek kendimizi adam sanıyoruz...

mesajıma laf edenlere bana türk değilsin vs gibi ithamlarda bulunanlara diyorum anca bana türk değilsin dersiniz

biz şerefliyiz dersiniz

ama 11 askerinizin kafasına çuval geçirilir unutursunuz anca intikamını filmde alırsınız

danimarkalının biri hz muhammedin karikatürünü yapar otta bokta hatırlarsınız danirmarkaya düşman olursunuz

incirlikte amerikan askerleri binbaşını döver hastanelik eder haberiniz bile olmaz basınınız bile yazmaz şimdi bana türklükten bahsetmeyin rendeye devam edin

Üzerime alınmıyorum çünkü kimsenin Türklüğüne laf etmedim,edemem,etmem de.Senin o yazdıkların haysiyetsizlik,ya da kendini siktirmek gibi ithamlara maruz kalmayı hakeden şeyler değil benim kan uykusundan kast ettiğim şeydir.Ne yazdığımı iyice idrak et,ondan sonra konuşuruz.

Toplam Hit: 4265 Toplam Mesaj: 34