Kurtlar Vadisi Filistin Geliyor
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Yıllardır amerikanın insanlara filmler sayesinde yaptığı propogandayı yeni yeni yapmaya başladık.
-------------------------bu yorumundan dolayı seni sevıyore hoca benım gibi dusnuyorsun veya ben senın gıbımı dusnuyorum ıkısınden brı ıste :|
-
Kurtlar vadisini hiç izlemedim. bir iki kere birileri izlerken rastgeldim onda da farklı şeylerle ilgilendim..
İlk bölümlerini farklı yönlerde yorumlayanlar oldu aslında ilgimi çekmesi gerekirdi fakat izlemedim.
Bunu izliyim bari.
-
Anca böyle filmlerle avutuyoruz kendimizi bi bok yaptigimiz yok.Eskiden battaldi şimdi polat yarında bu filmleri çekebilecek gücümüz olucakmi belli degil hayal dünyasına devam türkiye.
-
Kurtlar vadisi Tarsus :F
-
4eye bunu yazdı:
Kurtlar vadisi Tarsus :F
-----------------------------ukrayna da isteriz:)
-
afişlerde arafat yerine başbakan erdoğan figürü kullanılsa eminim daha etkileyici ve propaganda amaçlı kullanılabilirdi.
filmin yapımı çok önemlidir.eğer bu film yapılmasa birkaç ay birkaç yıl içinde halkın büyük bir kısmı unutur bu gemi baskınını.bu da çok pahalıya malolur.bize kendimizi hatırlatan her yapımı desteklemeliyiz.
-
baya guzel olucaga benziyo
-
lalada bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
Anca filimlerde bazı şeylerin öcünü alıyoruz cuvallarıda boyle almıştık böyle filimler bizi komik duruma dusuruyor bence...
-----------------------------Türk milleti olarak kurtuluş savaşı dönemi hariç son 200 yıldır kendini bedavaya siktiren travestiden beteriz.sonra sikilmekten yorulup uykuya dalıp rüyamızda bülent ersoy görün 31 çekerek kendimizi adam sanıyoruz...
-----------------------------mesajıma laf edenlere bana türk değilsin vs gibi ithamlarda bulunanlara diyorum anca bana türk değilsin dersiniz
biz şerefliyiz dersiniz
ama 11 askerinizin kafasına çuval geçirilir unutursunuz anca intikamını filmde alırsınız
danimarkalının biri hz muhammedin karikatürünü yapar otta bokta hatırlarsınız danirmarkaya düşman olursunuz
incirlikte amerikan askerleri binbaşını döver hastanelik eder haberiniz bile olmaz basınınız bile yazmaz şimdi bana türklükten bahsetmeyin rendeye devam edin
-
3 Kişiyle ordu yıkacak :D kabiliyete sahip bi insan ahahaha
-
lalada bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
UNKN0WN bunu yazdı:
Anca filimlerde bazı şeylerin öcünü alıyoruz cuvallarıda boyle almıştık böyle filimler bizi komik duruma dusuruyor bence...
-----------------------------Türk milleti olarak kurtuluş savaşı dönemi hariç son 200 yıldır kendini bedavaya siktiren travestiden beteriz.sonra sikilmekten yorulup uykuya dalıp rüyamızda bülent ersoy görün 31 çekerek kendimizi adam sanıyoruz...
-----------------------------mesajıma laf edenlere bana türk değilsin vs gibi ithamlarda bulunanlara diyorum anca bana türk değilsin dersiniz
biz şerefliyiz dersiniz
ama 11 askerinizin kafasına çuval geçirilir unutursunuz anca intikamını filmde alırsınız
danimarkalının biri hz muhammedin karikatürünü yapar otta bokta hatırlarsınız danirmarkaya düşman olursunuz
incirlikte amerikan askerleri binbaşını döver hastanelik eder haberiniz bile olmaz basınınız bile yazmaz şimdi bana türklükten bahsetmeyin rendeye devam edin
Üzerime alınmıyorum çünkü kimsenin Türklüğüne laf etmedim,edemem,etmem de.Senin o yazdıkların haysiyetsizlik,ya da kendini siktirmek gibi ithamlara maruz kalmayı hakeden şeyler değil benim kan uykusundan kast ettiğim şeydir.Ne yazdığımı iyice idrak et,ondan sonra konuşuruz.